Papyrus reviews

Papyrus reviews

Acceptable
6.1
from 0 - 10
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
Review company
1 Trustpilot review(s)
|
Latest review
ShowHide Rating distribution
Rating distribution

Reviews

About

trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Nektet å følge Forbrukerrådets avgjørelse

jeg kjøpte en laptop hos papyrus tilbake i 2006 eller 2007, og første handel gikk greit. Problemene startet da jeg senere fikk mistet nevnte laptop i gulvet, og den ikke virket mer. Jeg tok med laptopen til forretningen i Bogstadveien på majorstuen for å høre om det var verdt å reparere den, altså spørre hvor mye det kostet. Jeg fikk opplyst at de måtte kikke nærmere på den, og at jeg ville få tilbakemelding.

Det viste seg å være en dyr affære. Kostnadene for å reparere PC'en var flere tusen, og jeg ville derfor heller få tak i en ny PC. Papyrus på sin side ville plutselig ha penger for å ha undersøkt min PC, uten at dette var avtalt eller opplyst om på forhånd.

Saken varte i et helt år, hvor jeg direkte ble skjelt ut i butikken, og kastet på dør. "Du er vel ikke så dum at du tror at vi jobber gratis?" ble det ordrett sagt til meg. Jeg har aldri vært med på lignende. Etter at jeg fikk medhold fra forbrukerrådet om at de ikke hadde krav på penger fra meg, sluttet de å sende inkassovarsler, men jeg fikk aldri laptopen min tilbake, for å forsøke å redde noe av dataen på harddisken, selv etter at jeg viste til papirene fra forbrukerrådet.

Jeg stiller meg totalt uforstående til at Papyrus har en vurdering på 9,0 på trustpilot. Min opplevelse er den mest uhøflige, uforskammede og verste opplevelsen jeg noen gang har hatt med et firma.

Is Papyrus your company?

Get to know your customers. Simply claim your company now. Get real customer insight and respond to your reviews. It's free.

Claim this company Learn more

Is this your company?

Try out Trustpilot's exclusive tools for gathering reviews-- get started with our Kickstart service! And remember, it's absolutely free to respond to reviews. Learn more

Claim this company

Details

About this company

Visit Papyrus

Category

Trustpilot's Commitment

Trustpilot is committed to ensuring better online shopping experiences for everyone, which means we work hard to fight fake reviews. Find out more.

If you notice fake reviews on this company profile, we want to hear about it. Please contact Trustpilot here.

Trustpilot Subscriber

This company subscribes to Trustpilot Business services. Read more about our services for companies here.

No companies can delete or otherwise censor reviews.