[REPLY]
In general gasesti preturi mai bune decat la concurenta, singurul minus pe care il vad este ca nu ai pentru orice comanda transport gratuit si aici cred ca pierd din clienti.
Magazin de incredere.
sunt foarte multumit de serviciile oferite, comand de mai multi ani si sunt super ok! recomand cu incredere, djgrig2006
Am facut o comanda pe 17(joi) seara pe site si am platit-o prin epayment, pe 18 ma suna ca sa ma intrebe daca am platit(in loc sa verifice la ei in cont, dar asta nu e nicidecum o problema) si sa ma anunte ca coletul meu va ajunge cel devreme luni, dar mai probabil marti. Eu aveam nevoie de el cel tarziu joi, deci am fost multumit de informatia primita. Luni i-am sunat sa intreb daca au livrat coletul, fiind un cadou nu vroiam sa risc sa nu ajunga la timp. Pe site au 3 numere de telefon, vanzari, depozit si service. Am sunat la vanzari, fiind acelasi numar de pe care am fost si apelat vineri, nu mi-a raspuns nimeni nici dupa o ora de asteptat la telefon cu o melodie foarte enervanta pe fundal. Am sunat la celelalte numere de pe site, mi-au raspuns la service, iar o doamna mi-a spus ca sa mai incerc, ca nu e treaba lor asta si n-are de unde sa stie daca a fost livrat coletul meu sau nu. Ceea ce e normal, asa ca i-am cerut un alt numar de telefon de la vanzari, mi-a zis sa insist la cel de pe site(mai mult de o ora incontinuu!?!?!?), am insistat sa-mi dea numarul sefului ei, poate el are alt numar de la vanzari, mi-a zis ca nu are informatia asta si mi-a inchis. O fi crezand ca vreau s-o reclam de ceva, dar eu doar vroiam un numar de la vanzari. Marti am sunat iarasi de dimineata la vanzari, dupa aproximativ 15 minute de "barfit cu robotul" mi-a raspuns cineva, am intrebat de comanda mea, mi-a spus ca sa sun la fan courier sa intreb cand ajunge, am zis ok, dar sa-mi dea si mie un numar de colet, ca sa stiu sa le zic celor de la fan courier, mi-a cerut numarul de telefon si mi-a spus ca revine cu un telefon. Nu a revenit. Am sunat totusi la fan courier si mi-au spus ca pe numele meu nu e nimic, dar daca revin cu un nr de colet ma ajuta. Am sunat din nou la pcfun si am asteptat in total 3 ore la telefon marti ca sa-mi raspunda cineva, cel mai mult 1 ora incontinuu, nu mi-a raspuns nimeni. Am sunat si miercuri(23), dar nici n-aveam sperante ca-mi raspunde cineva, in schimb am primit un email cum ca al meu colet a fost
Am comandat un multifunctional Samsung CLX 3170 ,am primit-o la timp , este ok dar nu cea din poza de pe site .Le-am semnalat pe mail (NU au telefon pt reclamatii)am primit un raspuns evaziv si atat .
Mai bine la altii .
Ma numesc Bogdan, sunt din Craiova. Am comandat de la ei un GPS Marbella M5010 si ma consider un client multumit. Recomand cu incredere!
Numai bine!