[REPLY]
Twee weken geleden heb ik bij plasma-discounter.nl een televisie gekocht, en ik kom er vandaag achter dat er twee deuken in de omlijsting zitten. Ik bel pd op, waarna ik doodleuk te horen krijg dat ik dat maar binnen 48 uur kon melden. De medewerker beaamde dat het een transportfout was, maar dat ik met de deuken in mijn peperdure televisie blijf zitten. Dit is onacceptabel, en ik zal hier nooit meer wat kopen. Toch nog een sterretje omdat de televisie toch is aangekomen.
Het weekend een Blu-ray speler gekocht voor een verjaardagscadeau van mijn man.
Omdat mijn man altijd thuis is voor werk hebben wij het een cadeau op naam van mijn dochter besteld zodat hij het pakketje niet open zou maken.
Toen wij dinsdag na ons werk thuis kwamen was tot onze verbazing de Blu-ray speler geleverd zonder doos en direct zichtbaar door de bijna jarige aangepakt.
Weg verassing erg teleurstellend en dat alleen omdat de webwinkel bezuinigd op een omdoos.
Wij vinden het tevens in deze cadeau periode en kwetsbaar voor kwijt raken van pakketjes dat er niet een simpele bruine doos om het artikel zit.
Televisie besteld bij ze, ze komen ook echt wanneer je afspreekt. Alles netjes verpakt en zeer snel. Toen we later een muurbeugel wilde hebben kregen we ook een goed advies.
Ik kocht onlangs een samsung P51D550 tv. Na een uurtje spelen was de tv stuk. Dit kan gebeuren dus daar maak ik geen punt van. Maar nu komt een leuk verhaal. De dag erna bel ik naar de klantenservice van plasma discounter met de vraag de tv retour te zenden. Ik krijg te horen dat ze de tv niet in België komen halen. Een uurtje of 2 later bel ik terug voor het correcte adres te weten om de tv te versturen. Toen vertelde een medewerker mij dat ze de tv toch kunnen komen ophalen en dat hij mij terug ging bellen. 2 dagen later nog niets gehoord. Ik bel terug en dan vertellen ze mij dat ze binnen de 2 dagen zeker gaan bellen. 2 dagen later nog steeds niets. Ik bel dus terug en krijg weer te horen dat de vervoersfirma mij gaat contacteren binnen de 2 dagen en dat de klantendienst mij op de hoogte gaat houden. We zijn ondertussen meer dan een week later sinds mijn laatste telefoon en u kan het al raden... nog steeds niets. Ik ben niet bij de pakken blijven zitten en heb contact opgenomen met samsung en rara.... ze zijn de tv al komen herstellen op minder dan een week! Dank u samsung! Beloftes nakomen is dus voor de klantenservice van plasma discounter heel moeilijk.
Ik heb bij deze winkel een Philips led tv gekocht met een CI+ card . Zeer strak georganiseerd en vlotte afhandeling Bij installering bleek echter de kaart niet te werken . Teruggegaan naar de winkel en zonder enig probleem een andere kaarthouder meegekregen. Alles werkt nu naar behoren.
De televisie die ik bij Plasma Discounter gekocht heb was er tussen de 200 en 250 euro goedkoper dan bij Belgische electroketen zoals Vandenborre. Het was de eerste keer dat ik een dergelijke grote aankoop deed via het internet en ik was nogal terughoudend om meer dan 550 euro over te schrijven naar een rekening in het buitenland. Mijn ergernis beek ongegrond. Alles is zeer vlot verlopen. Vorige vrijdag schreef ik het geld over op de rekening van Buckeroo en dinsdag kreeg ik al bevestiging dat ze mijn betaling hadden ontvangen bij Plasma Discounter in Naarden. Woensdag probeerde de koerier van TNT Post de tv bij mij te leveren, maar ik was niet thuis. Geen zorgen, want donderdag is hij een 2e keer langsgeweest en rond de middag stond mijn nieuwe aanwinst bij mij in de huiskamer. Ik ben echt heel tevreden met het toestel, een Philips 40PFL6606. Het voldoet aan en zelfs overtreft mijn verwachtingen. Ik zou Plasma Discounter zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Levering van bestelde TV gaat langzaam, voor hetgeen we tegenwoordig in gewend zijn. Als TV niet naar behoren werkt wordt je eerst weer aan het lijntje gehouden. 2 gesprekken met Plasma-discounter. Uiteindelijk 1 gesprek met hoofdkantoor. Deze gaven het goede advies LG-TV retourneren.
Plasma-Discounter stuurt TV niet naar LG maar naar e-Care repair service te Duiven. e-Care blijkt klacht niet zelf af te kunnen handelen enn stuurt LG-TV naar buitendienst(?) .......
(wordt vervolgt)
Heb hier een LED tv van Sony gekocht. Veel keuze, nette prijzen en snelle levering.Prima service.
Ik heb verschillende keren bij dit bedrijf producten besteld en deze zijn naar volle tevredenheid geleverd. Prima prijs voor uitstekende producten!
Groot plasma scherm gekocht als Supperknaller. De koop ging niet door doordat ik een verkeerde reserveringsdatum invulde.{mijn schuld} De knaller was uitverkocht. Er is contact opgegnomen en een nieuw Plasma scherm gereserveerd uiteraard voor de normale prijs.{dacht ik}
Ik wilde wel eens bij Plasma-discounter in de winkel gaan kijken en heb mijn Tv daar opgehaald. Prachtige winkel en vriendelijk personeel en als klap op de vuurpijl kreeg ik mijn scherm toch nog voor de Superknalaanbieding.........Heb ik mooi 5 jaar garantie erbij gekocht, geweldig toch!!!!
Eergisteren mijn Panasonic LED tv ontvangen.
De levering was relatief snel. Wat blijkt echter, de TV is niet origineel verpakt (piepschuim gebroken en niet correct weer ingepakt) en is eerder open geweest, wat dus wil zeggen dat ik een gebruikte tv heb ontvangen. Dat bleek ook, want er zaten krassen de aan de onderkant van de TV.
Ik heb plasma discounter 2x moeten mailen en 3X terug moeten bellen toen ik uiteindelijk werd geholpen. In de mail heb ik netjes de foto's gestuurd echter kon iedereen de foto's goed beoordelen, behalve plasma discounter zelf. Nu wordt uiteindelijk de tv weer opgehaald voor controle?..
Ik had naast mijn tv ook nog audio nodig, dit gaat dus niet bij Plasma-discounter gebeuren.
Ik hoop dat Tom Coronel mij ook beld, om dit zeer slechte gevoel weg te nemen!
Gr. Bart
Plasma discounter is HET voorbeeld van een betrouwbare webwinkel.
Wat een fantastisch bedrijf!!
Je koop een TV en ik krijgt er (instel) problemen mee, maar voor Plasma Discouter was niks te veel. De service is gewaarborgd. Goederen kosteloos retour; problemen worden opgelost. Tijdens transport ontstaat er schade aan TV en wat........gewoon een nieuwe TV. Geen gezeur wiens schuld het is......Nee, gewoon doen.
Ik had een slecht gevoel na een aankoop bij Plasma Discounter en heb het ook aangegeven via Trust Pilot. Tom Coronel heeft zelf contact met me opgenomen en alles op alles gezet om dat gevoel weg te nemen. Al in al ben ik nu zeer tevreden en ben ik onder de indruk dat de eigenaar zoveel tijd besteed om een klant tevreden te houden. Ik ga zeker weer terug!
hier vindt je recensies geschreven door gebruikers van het produkt.
zeer uitgebreide en ook de laatste nieuwe produkten op de markt staan er al op.
zelfs de maand/jaar van verschijnen op de markt van ieder toestel
staat aangegeven.
een topsite!
Heb 2,5 jaar geleden zeer voordelig een tv gekocht. 32 inch voor nog geen 350,00 spiksplinternieuw van LG. Zeer goede service adequate antwoorden/service. Snelle levering binnen 24 uur had ik de tv al aan de muur hangen. TOPPIE !!!
Ik was op zoek naar een witte sony bravia die bijna nergens op voorraad was. Bij twee andere winkels besteld maar de levertijd duurde meer dan 5 weken. Deze bestellingen geannuleerd en via google bij plasmadiscounter terechtgekomen. Hier was de tv wel op voorraad. Ik heb de bestelling op zondag gedaan en op dinsdag was de tv binnen. De website is duidelijk en de service is goed. Je ontvangt netjes een email met het track & trace nummer van het pakket zodat je weet wanneer de spullen geleverd worden.
Ik ben zeer tevreden over plasmadiscounter.nl!
onlangs tv gekocht en zeer tevreden! de levertijd was prima en ook de assistentie op afstand was hartstikke goed! zeker weten een aanrader!
Ze hebben niet alleen mooie praatje, maar ze maken het ook echt waar. Ik was op zoek naar een tv en had er een naar mijn smaak gevonden. Deze online besteld en de volgende dag stond hij al op de stoep. Ik dacht ongelofelijk dit had ik nog niet eerder mee gemaakt. Op de website stond vermeld 1-3 werk dagen, ik dacht eerst zien dan geloven. Maar ik bestel zeker de volgende keer weer op deze webshop. Ze hebben ook nog andere websites,maar daar staat wel een link van op de website. Mooi en overzichtelijk.
bestelling geplaatst via internet,per omgaande direct bevestiging ontvangen en reserveringsnummer ontvangen en geprint.
bestelling opgehaald op zaterdag in Naarden.ondanks de enorme drukte,maar dankzij reserveringsnummer binnen 15.min weer weg.
bestelling stond klaar,voldeed helemaal aan de verwachting.
prettig geholpen en prima service.(kan menig retailer nog wat van leren)
Ben al jaren klant bij Plasma-discounter. Ook mijn kinderen kopen hier hun home-elektronica.
Niets dan lof over deze zaak; goede adviezen, prima apparatuur tegen sterk concurrerende prijzen.
Ook de aftersales service is uitstekend. Een aanrader voor iedereen.
Tweemaal een LCD tv hier besteld en keurig op tijd geleverd .
Product ook prima in orde
Een absolute schande! Alle voorwaarden die op de site gemaakt worden komen niet voor de bus. Na twee dagen word je zogezegd gebeld om een afspraak te maken over de exacte leverdatum. Dit duurde echter een week. In deze week vonden ze het niet nodig om contact op te nemen over de vertragingen. Heb vertrouwen in ons met je geld. Je moet er natuurlijk zelf achter zitten. De eerste keer ik contact opnam zat mijn bestelling bij de distributeur in België. De tweede keer was hij onderweg. De derde keer ik belde kenden ze eerst mijn bestelnummer niet. (Misschien was deze willekeurig gekozen.) Uiteindelijk wist hij me te vertellen dat het nu ingepakt werd. Deze respectievelijk opeenvolgende gebeurtenissen snap ik ook niet. Ze smeren je maar wat aan zodat je hen snel gerust laat. Volgens mij moest het omgekeerd zijn? of zeggen ze zo maar iets. En telefoneren (wat klantenservice is kost) dan ook weer geld genoeg. Uiteindelijk werd het product toch geleverd. Althans dat dachten we. Heel subtiel werd ons product de TX-P50VT20 vervangen door TX-P50V20. Een uiteraard veel goedkoper model. Bij hoeveel mensen zou dit soort oplichterij lukken? Dit is dus echt de laatste keer dat ik daar ooit nog iets bestel. Ik voel me zwaar opgelicht. Ik heb het gevoel dat ze de tv die ik bestelde er nooit is geweest!
Samsung besteld en bij mn ouders af laten leveren, LG geleverd, terug gestuurd zonder retourbon, daarna hebben ze goede tv naar verkeerde adres gestuurd.. nu 2 weken later en nog geen tv binnen :(
DAAR KOOP IK NOOOOOOOIT MEER!
Maandje terug een TV uitgezocht op de website, deze ook besteld.
Een mail ontvangen, daarna helemaal niets meer gehoord, toen een mail gestuurd om te annuleren, duurde mij te lang en zelfs daar nooit antwoord op gehad.
Service is ze blijkbaar onbekend.
Een sony plasma aangeschaft en deze was op voorraad. Dus direct afhalen. Nette hulp en je kan ook in de showroom diverse modellen bekijken.
Voor het 1st een duur apparaat Samsung lce LE32a455 via internet besteld, voor de zekerheid 1st ff gebeld en kreeg direct iemand aan de lijn, dus dat schept vertrouwen en onder rembours besteld en idd binnen 3 dgn geleverd.
Super! En wat is ie mooi die witte tv! Het geluid kan beter, dus moet nog kijken naar externe boxjes, liefst wit.