[REPLY]
Fik en e-mail med pakkenummer, så jeg kunne følge pakken. Fik dog beskeden først på aftnen, så jeg så den først efter jeg havde modtaget pakken dagen efter. Fik god besked om leveringen på adressen, der lå en sedel i postkassen, da vi har flex ordning og en ny e-mail om at pakken var leveret. God information hele vejen igennem
De hæver hele tiden priserne i takt med at servicen bliver dårligere, og samtidig piver de over hvor lidt breve der bliver sendt.
Det er nu ikke kun e-mailens skyld at der sendes mindre med Post Danmark (også kendt som Pest Danmark), servicen er simpelthen ikke i orden.
Jeg er glad for det posthus jeg har nu, men mit tidligere posthus vil jeg ikke røre med en ildtang.
Hvis man ikke er vant til at købe frimærker eller sende pakker, er de simpelthen så ubehøvlede, og meget modvillige.
Sådan er det heldigvis ikke ved mit nuværende posthus. Søde og rare mennesker, der virker som om de faktisk er interesserede i deres jobs, og ikke tager det som en personlig fornærmelse, hvis man smiler venligt til dem.
Og så har vi hele leverings halløjet.
Det er jo håbløst.
A og B post systemet giver på ingen måde mening. Jeg har som ikke noget imod at min post bliver omdelt senere, og jeg så kan vælge at betale mindre, men jeg forstår det ikke når noget B-post ankommer dagen efter det er afsendt, og andet først ankommer 5 dage efter det er afsendt. Det er meget muligt jeg har misset et eller andet her, men det virker nu lidt sært.
Mht. pakker er der alt for ofte bare smidt en seddel, hvorpå der står at pakken er forsøgt afleveret.
Jeg har lige hentet en i min postkasse, hvor der står at pakken har været forsøgt afleveret 9.48.
Kære PostDanmark, en pakke er IKKE forsøgt afleveret når man aldrig har ringet på dørklokken!
Vi har været to mennesker hjemme på dette tidspunkt, og der er aldrig blevet ringet på vores dør.
Okay, så skal jeg en tur på posthuset for at hente min pakke, men det kan jeg ikke engang få lov at gøre i dag, det kan jeg først få lov at gøre i morgen.
Det er simpelthen for ringe, og personligt kommer jeg ikke til at bruge PostDanmark til pakker, hvis jeg kan undgå det.
Jeg er bare død ærgerlig over, at der ikke er andre steder hvor man kan sende breve igennem. Jeg har ikke specielt meget lyst til at blive ved med at poste penge i noget der virker så elendigt.
Det bliver til 2 stjerner.
1 stjerne for at der er nogle gode posthuse
1 stjerne for at jeg trods alt får mine breve, og at dem jeg sender kommer frem.
Har haft fat i kundeservice, har har lavet en klage på buddet, på vegne af mig.
Så deres telefoniske kundeservice får dem lige et nøk til op.
Peter Henrichsen, Jan Danum, Pedersen and Martin Andresen found this review useful
Jeg har absolut intet at klage over, mine 2 postbude og diverse afløsere levere et godt og solidt service hver eneste dag, og det skal de have stor ros for.
God og fin levering
Dog ikke altid post manden gider levere pakken og smidder derfor bare en seddel!
Amatører!
I har tilsyneladende slet ikke styr på jeres IT.
Email kommer for anden gang 5 dage efter at pakken er afhentet.
Pinligt - Tårnby postbutik har ikke adresse på Tårnby Torv.
Pinligt - Ved kontakt på frikaldsnr. fik jeg besked på at rette
henvendelse til den der har sendt mailen til mig.
PostDanmark var så sød at sende en mail med de havde en pakke de ville komme med senere på dagen.. Min kæreste har været hjemme hele dagen, for at modtage parken.. Men ingen pakke!! Da jeg så kommer hjem fra arbejde, har jeg modtaget en ny mail fra PostDanmark kl 14.30.. Som skriver at de har været forbi med pakken, men de ikke har kunne aflevere pakken, da der ikke var nogle der åbnede.. Dette passe ikke, de har aldrig været forbi, men i stedet bare sendt den videre til posthuset..
Sys lige i skal tage en snak med budet eller bare skrive i ikke havde resurser nok til at levere pakker til døren den dag..
jeg har fået en mail om at posten i dag forgæves har søgt at aflevere en pakke. I mailen står jeg kan afhente pakken i morgen på
følgende sted: Døgnpost 650
Jamen ?? Hvor finder jeg Døgnpost 650 ??
Det lyder som et orienteringsløb for spejdere! Skjulte poster.
Mvh
HBAndersen@gmail.com
Har modtaget min tunge pakke over 20kg fra Post DK. Kan undrer over at den ansatte valgte at løfte pakken alene da der var skiltet med tung og to mandsløft. Men det er måske derfor man har valgt at udliciterer kørslen til en underlevrandør som ser stort på arbejdsmiljøloven?? Kedeligt at se at han kastede hans sækkevogn ind bag i bilen for at slæbe den selv. Budstikken i skal ikke regne med jeg sender noget med jer.Trode at post DK sørgede for de brugte seriøse underlevrandører. KEDELIGT
Jeg blir lidt øv når i sender en mail om at i leverer min pakke den 16 gir mig et t&t nr hvor jeg kan følge med og så pludselig kan se at at forsendelsen er forsøgt afleveret selv om jeg har været hjemme hele eftermiddagen det er sgu ikke i orden
Postman per har været forgæves, for at aflevere pakke.
Ned på posthus efter den.
Hvorfor skal post Danmark ligge køre rundt og prøve at aflevere pakker når de fleste kunder er på arbejdet.
Jeg har ikke haft andet end problemer med postdanmark. Man betaler 60 kr for at få en pakke leveret til døren, dette var den dyreste fragt måde. Men sjovt nok vælger de som de eneste ikke at levere end lørdag. Så da man snakker med en fra post dk om hvordan det kan være, svare de at man ikke har betalt for den service. Hvilken service har man betalt for? For at få pakken leveret ved døren? Jeg har "fået" en del pakker igennem post dk. Men aldrig har jeg oplevet at få den til den lovede tid. En gang da jeg havde købt en ny mobil, blev pakken sendt til en helt anden by, så jeg skulle vendte yderliger 2 dage for at få pakken. Havde bestilt et spil, som efter en halv månede ikke var kommet. Skal dog siges at jeg havde kontaktet post dk mange gange, hvor jeg fik at vide at jeg skulle have tålmodighed da postbudet som skulle levere pakken havde ferie. Så fik man endelelig et svar om at pakken var blevet stilt et sted på adressen, selvom den var blevet bestilt med at jeg skulle skrive under. Det viste sig at denne pakke var blevet leveret til en helt fremmed, som så havde været så ærlig at sende den tilbage til den virksomhed hvor jeg havde bestilt den. Aldrig har jeg oplevet nogen så lige glade med folks ting som post dk.
Modtog pakken den 14.04 som der står i mailen. Desværre kom mailen først den 18.04 om aftenen.
Havde dog fået SMS den 13.04 om aftenen.
Jeg synes i skal skrive i mailen, at man også skal forevise legitimation!!!
Egentlig god service, men postbuddet skrev forkerte datoer på forsendelsesblanketten, hvilket betød det en ekstra tur til posthuset! Virkelig irriterende!!!
HVORFOR SKAL JEG HA EN PIRTER FOR AT HETNE MIN PAKKE !!!!!
det undre ikke mig hvis firmaer vælger post danmark fra for når der bliver postet en pakke og når den ikke engang bliver forsøgt afleveret til modtageren men tvært imod bare bare lader som om man har forsøgt at aflevere så kan det ikke undre mig hvis andre vælger post danmark fra jeg har intet godt at kunne tilføje kun at servicen er mega ringe hos post danmark.
Magen til idiot i postbutikken i superbrugsen Gistrup skal man godt nok lede længe efter. Total mangel på service og forståelse for moderne tider med email notifikation. Idioten nægtede at udlevere min pakke med mindre jeg fremviste en pakke seddel som jeg jo ikke havde da jeg fik en mail om at pakken var kommet
Jeg er efterhånden ved at være rigtig godt træt af Post Dk og i særdeleshed deres omdelingspersonale i Albertslund! For anden gang på en uge oplever jeg at modtage en meddelelse om at 'pakken er forsøgt afleveret' uden at dette er i overensstemmelse med virkeligheden! Det er virkelig dårlig service, og dette ikke mindst i lyset af, at det ikke er tiende, heller ikke tyvende men måske halvtredsenstyvende gang at min kæreste eller jeg - til trods for at vi er hjemme - oplever at skulle hente pakken på posthuset i stedet for at modtage den via omdelingen som bestillingen/betalingen fordrer! Jeres personale er dels af undertegnede, tilbage i 2008, samt af andre på kollegiet her, blevet set siddende i deres bil - uden at forsøge fysisk at nærme sig dørene, dørtelefonerne eller lign. - og notere ting ned, hvorefter man dagen efter i sin postkasse finder den sædvanlige seddel med at pakken er forsøgt afleveret. Desuden er det også sket at pakkerne er blevet lagt på et fællesareal, hvor alle i princippet kan stjæle dem! Mens der en årgang sidste år faktisk blev leveret pakker, hvorfor jeg og andre troede at problemet endelig var løst - men nej!.
I dag, eller rettere i nat, kan man så for første gang observere en service email omkring levering i dag 27.09.11 - sjovt nok kommende få dage efter min særdeles kraftige klage til postkontoret i albertslund - hvorefter jeg kl. 10.17 formiddag modtager en mail om endnu en forgæves forsøgt levering, til trods for jeg af samme årsag har stået og gloet efter posten som IKKE var at se, og som - sædvanen tro - altså IKKE har henvendt sig! HVAD vil I gøre ved det, det vil jeg - samt i øvrigt en række andre beboere på kollegiet her - gerne vide.
Den almindelige brevomdeler er tilsyneladende udstyret med evnen til at åbne døre og banke på mv. burde det ikke gælde jeres pakkefolk også? Ellers vil jeg foreslå jer at benytte nogle af de alternative omdelingsvalg, fx US Postalservice eller Fed Ex som pt endnu ikke har haft svært ved at levere varen!!!!!
Mvh. Steven Lyrsholt, Albertslund
Bestilte varen mandag, firmaet afsende den mandag, og tirsdag fik jeg så besked på at min pakke kunne hentes. Det eneste øv var at i mailen stod jeg kunne printe den eller tage sedlen i postkassen med. Men man få ingen seddel når pakken er sendt uden omdeling, så dejligt at vi have en printer :)
Hurtigt service efter som den blev bestilt mandag aften.....
Genialt. Super at jeg modtager en sms og mail, så jeg ved at pakken ligger klar til afhentning. Istedet for at jeg ved at der skal komme en pakke og ved at jeg ikke kan være hjemme når pakken kommer og så først kan hente pakken dagen efter på posthuset. Simpelthen genialt :O)))
POST DANMARK har vundet retten til at transpotere atomaffald for Risø prøvestation...
grunden til de netop valgte post DK var at så var de sikker på det forsvandt for evigt ;)
lorte postvæsen
2 gange i streg har jeg siddet hele dagen og ventet på en pakke som skulle komme med postDK,
OG BEGGE gange har jeg siddet forgæves og ventet på at en banker på døren ang. min pakke.
for så at finde ud af at der er blevet smidt en pakke seddel i min post kasse om at jeg kan hente den dagen efter i post butikken det syns jeg er noget VÆRE svineri over for jeres kunder.
det ku måske være i skulle bruge flere penge på at fortælle jeres postbude at de skulle gå in og banke på døren får de smider en seddel i post kassen.. i stedet for at bruge dem på en LATTERLIG TV reklame. det sku ikke for sjov man betaler i VILDT dyre domme for at sende sin post.
det kan sku ikke være rigtig at i ikke engang prøver at aflevere pakken til døren
Jeg har bestildt to pakker inden for kort tid til to adresser.
Hvilken pakke kommer nu. så hvilke adresse skal nu kunne modtage en pakke. Mit sommerhus ellerr min hjemadresse?????
hvor skal nogen kunne modtage pakken. Tak:)
Jeg bestilte 07-11-2011kl 21.01.21 varer fra Frøbutikken.
Varerne lå til afhentning 09-11-2011 kl 13.00 på mit lokale posthus. Jeg kunne følge pakken på Track & Trace.
Bedre kan det vist ikke gøres :-)
Rigtig god service! Jeg fik dog denne gang en besked om at jeg ikke havde været hjemme og derfor kunne hente pakken på posthuset i Slangerup. Dette på trods af at vores flinke postbud lie havde været og aflevere den :o)
Jeg modtog den 03.06.11 kl. 02:17 en mail fra Post Danmark, at en pakke jeg ventede, ville blive leveret samme, dag altså fredag den 03.06.11.
En venten på pakkeposten hele dagen var negativ.
Så var det blevet lørdag, og der kommer ingen pakker.
Mandag den 07.06.11 havde pakkeposten desværre forsøgt at aflevere pakken uden held.
Igen måtte jeg vente et døgn, for først at kunne afhente pakken tirsdag den 07.06.11.
Postbilen kører forbi hver dag her ude på landet. Hvorfor i himlens navn kan man ikke tage en lille pakke med? Og hvorfor forventer Post Danmark, at man printer ud - man ku' da i det mindste sende et brev....
Det er for dårligt, at I skriver en e-mail til mig i går med meddelelse om, at min pakke skal ankomme i dag og så er den ikke med.
Jeg fik email om at min pakke var til at hente på posthuset, tog ned at hente den hvilket gik uden problemer blev desuden informeret om at der lå endnu en pakke til mig og den kunne jeg da få med det samme så jeg slap for at komme igen dagen efter.. God service!
Har modtager flex og været hjemme både i går og idag for at modtage pakke. Selvom modtaget sms og email om at den ville blive omdelt den 13, var den ikke med i distributionen - uden I kunne give mig en foklaring. Jeg er så hjemme igen idag for at afvente pakken, og da jeg tjekker track and trace, står der pludselig at den er forsøgt leveret. Jeg har som sagt modtager flex med klister mærke på postkassen, som står ved vejen ,og har været hjmemme hele dagen, med en fungerende ringklokke og lys i vinduet.... det kan ikke være rigtigt at bare fordi det er dårligt vejr og der normalt ikke er nogen hjemme, at I bare lægger en seddel om forsøgt afleveret - det er virkelig dårlig service her op til Jul
Samme pakke er meddelt ankommet på posthuset til afhentning. Pakken blev hentet samme dag, men 1 yge efter modtog jeg en ny sms, om at jeg kunne hente en pakke. Jeg gik på posthuset, idet jeg troede det var en eftersending med varer, der var i restsordre eller andet. I dag har jeg igen modtaget 2 sms'er omkring samme pakke. Mere end 14 dage efter pakken er hentet.
Jeg får stadig mails selvom jeg har afhentet pakken for længst
At modtage en mail at de forgæves har forsøgt at aflevere en pakke til mig kl 15. virker lidt anklagende. Undskyld postdanmark, jeg har et job. At bruge forgæves i den sammenhæng, er bebrejdene. Jeg er ikke i job for at genere postdanmark.
For sms besked om min pakke er klar til afhentning, men er ikke på posthuset...
og kan kører afsted igen dagen efter...