[REPLY]
Bestilte vare den ene dag og modtog varen dagen efter. Kunne ikke være mere tilfreds, samtidig var det også det billigste sted jeg kunne købe varen.
Overholder ikke gældende dansk lovgivning ved returnering af varer. Også fragten skal retur når man returnerer en ordre i sin helhed, men det har ham her stadig ikke fattet!
Når man prøver at gøre ham opmærksom på det, bliver man bare svinet til...!
Det er ABSOLUT sidste gang jeg endog overvejer at besøge det site.
Jeg kan IKKE anbefale andre at handle dér, hvis man vil beholde sine lovbefæstede rettigheder!
Kan kun varmt anbefales. Super priser og hurtig levering, ingen pjat og svarer hurtigt på forespørgsel...;-))))). Jeg er bare SÅ tilfreds.
Nemt at bestille sin vare - bestilte en søndag - bestilling blev behandlet mandag - og levering tirsdag..! Sådan! ;-)
Bestilte en Nissin flash torsdag og modtog varen fredag perfekt pakket ind. Billigste pris på markedet lige nu og hurtig levering.
Det kan simplethen ikke være bedre.
Jeg købte en ny taske af modellen: "Lowepro Nova 190 AW". Tasken kom inden for det angivne tidspunkt på deres hjemmeside. Ydermere var tasken kun så billig dette sted. Selvom prisen var så billig, var den pakket rigtigt godt & sikkert ind.
Selvom Powerphoto.dk er en smule dyre med mange andre varer - giver jeg dem 4 stjerner. Jeg regner stærkt med at redigere i min anmeldelse om butikken, efter jeg har foretaget flere køb derinde.
Tak for en god handel, forvent flere køb fra mig i fremtiden.
Når man på nettet finder kvalitets-fotoudstyr som er langt billigere end både såkaldte normalpriser (fra producenten) og hvad andre vil sælge det til, så kan man frygte at der er "ugler i mosen".
Den frygt var heldigvis ubegrundet. Varerne var fabriksnye, i original emballage og med dansk vejledning og 2 års garanti osv. Dertil kom hurtig levering; dvs. det ene produkt blev forsinket 14 dage, men skyldtes angivelig forhold som Power Photo ikke havde indflydelse på. Undervejs var der dog en god dialog og information om, hvad der skete. Denne forsinkelse burde trække 1 stjerne ned, men da forretningen var uden skyld og tværtom kompenserede med lidt ekstraudstyr, så får de den stjerne igen, så 5 stjerner ialt med tak for en god handel.
Bestilte varen tirsdag kl. 14, og fik den med posten dagen efter. Der stod 2-5 dages levering, så jeg blev positivt overrasket.
Varen var indpakket meget ansvarligt i bubble wrap.
Alt i alt meget tilfreds.
Bestilte mine varer en sen aften og 2 dage efter var alt leveret velindpakket på min adresse. Fantastisk, handler gerne igen sammen sted.
Jeg har handlet på nettet i en del år nu, men hurtigere service har jeg aldrig oplevet. Bestilte mandag klokken 16.10. Pakken ankom tirsdag formiddag. Jeg vender tilbage!
STOR ROS.
Objektiv og filter i den gode ende bestilt TIRSDAG 12.15.
Objektiv og filter afsendt TIRSDAG.
Post tracking nummer modtaget TIRSDAG.
Det kunne jeg ikke se på postens hjemmeside onsdag morgen, Postdanmarks skyld..
JEG var ikke hjemme ved post tid ONSDAG.
Kommer hjem senere ONSDAG, seddel med at en pakke kan afhentes TORSDAG – ØV, så fik jeg det ikke ”i dag”.
TORSDAG – kl. 9.00 straks ved åbningstid, ned på Statoil, der henter man pakker, fik mit nye legetøj.
Pænt flot pakket ind, forsvarligt, dejligt!
Filteret skruet på – ud og lege med mit nye legetøj.
Jeg skal med fotoklubben på tur fredag – søndag, glæder mig til at bruge det.
FREMRAGENDE FORLØB!
B. Nielsen
Bestilte Taske Tirsdag aften og allerede Torsdag stod den foran døren. Desværre manglede bærerem. Sendte mail om mangel og allerede Fredag middag stod posten med den !
Ville egentlig give 5 * men på grund af rem "kun 4"
Tak for god handel
Morten
På trods af varerne ikke var på lager fik jeg dem indenfor en uge.
Priserne var som de skulle være og varerne pakket godt ind.
Jeg vender givet tilbage !!
Jeg bestilte et objektiv i weekenden og modtog det om tirsdagen. Jeg har tidligere købt fototilbehør hos Powerphoto og fik en rigtig god service. Begge gange, jeg har handlet hos Powerphoto, har jeg ikke kunnet finde billigere priser andre steder. Desuden er varerne altid godt pakket ind. Firmaet kan bestemt anbefales.
Jeg bestilte et kamera hos dem, og jeg havde det i hånden dagen efter jeg bestilte. Deres priser er rigtig gode og de er altid det første sted jeg tjekker når jeg kigger efter kamera relaterede ting.
Hurtig lavering, og lige til tiden, ingen fejl, alt kørte bare som det skulle. 5/5
Jeg bestilte noget kameraudstyr hos dem da jeg kunne se på deres hjemmeside at det var på lager. Dagen efter jeg fik min ordrebekræftelse gik jeg ind på siden for at se lidt på produktet og så nu at den ikke var på lager. Jeg nægter at tro den sidste blev solgt samtidig som min og nu skulle jeg vente en uge på at få varen selv om jeg handlede hos powerphoto netop fordi de skrev de havde den på lager.
Det er da mega skod, stram op på det.
Bestilte et Canon EOS 550D + lidt tilbehør onsdag d. 21. april kl. 13.40. Modtog det hele torsdag d. 22. april kl. 7.30.
Godt pakket ind, dansk garanti og manual. Så der kan man roligt handle...
Lars found this review useful
Tirsdag d. 13. april om aftenen bestilte jeg en Sigma 120-400 mm.
Allerede torsdag modtog jeg pakken.
Objektivet var emballeret meget grundigt i massser af boblefolie mm.
Alt var perfekt
PH
Jeg har lige købt et Sony DSLR-A900 til en utrolig pris på 14.000 kr. Altså en besparelse på 11.000 i forhold til Sony's vejledende priser. Betalte med Visa-Dankort på deres webshop og havde kameraet 3 dage senere. Kameraet var godt pakket ind og i ubrudt indpakning. Powerphoto kan anbefales.
Nedenfor har jeg posted noget af den meget lange mail jeg skrev til virksomheden efter jeg blev bekendt med en del problemer i forhold til min ordre. Jeg har grundet overvejelser om et retsligt efterspil at forholde mig så objektivt som muligt.
"1:
Ordre afgivet lørdag d. 12/12 2009
2: Ordre afgives under
antagelse, at denne kunne være kunden i hænde indenfor 1-2
arbejdsdage som lovet af Power Photo ApS.
3: Torsdag d. 17/12
2009 om morgenen forsøger undertegnet at tage kontakt til
virksomheden grundet ordren endnu ikke er ankommet, samt modtaget T&T nr. ikke
eksisterer i Post DK's systemer.
4: Torsdag eftermiddag - Undertegnet
forsøger at kontakte virksomheden i op til 20 tilfælde
telefonisk, dette lykkedes ikke.
Efterfølgende forsøgs
telefonisk kontakt til andre virksomheder med samme adresse i Aalborg.
Ingen af de kontaktede virksomheder kender til Power Photo ApS. Dog
forefindes en anden fotoforretning på adressen ( Japan Photo ).
Japan Photo nægter dog et hvert kendskab til en virksomhed ved navn
Photo Power ApS samt internet salg.
5: Torsdag eftermiddag fortsat - Undertegnets bank
kontaktes med henblik på at foretage indsigelser mod transaktionen.
Denne er at finde i en liste over reserverede beløb på
undertegnets konti. Igennem PBS oplyses nu et nyt telefonnummer på
Power Photo ApS - et telefon nummer der ikke tidligere har været
tilgængelig igennem offentlig tilgængelig informationsveje. (
Tel: ** ** ** ** )
Det af PBS udleverede telefonnummer fører dog
imidlertid til Japan Photo - som stadig ved telefonisk henvendelse
nægter et hvert kendskab til Power Photo Aps.
6: Torsdag sen
eftermiddag: Efter et længere møde med undertegnets bank
forberedes en indsigelse imod det gældende beløb,
såfremt dette trækkes på undertegnets konto.
Torsdag eftermiddag: Efter en uges fuldstændig stilhed fra Power
Photo's side modtages en personlig adresseret e-mail, der forsøger
at bortforklare ventetiden med en tvivl om undertegnets navn. Dette må dog
undre, da undertegnet på inte
Jeg har handlet ved powerphoto flere gange, først købte jeg mit olympus e420 ,så en flash og så har vi fået fremkaldt billeder en enkelt gang og er i dag ved at få flere photo sendt afsted......jeg kan slet ikke forstå at "per" herinde har haft en dårlig oplevelse med powerphoto, jeg kan kun snakke positivt om dem, hjælpsomme,hurtige og så er det ok priser de har.....så jeg vil bare sige : "power photo, fortsæt med jeres gode service,bliv bedre der hvor det halter" og til dig som køber, du kan roligt handle hos powerphoto....... mvh Johnny
Lars found this review useful
Super handel - fin info med T&T nr. og lynhurtig levering. Kan anbefales MAX. Her handler jeg gerne igen.
Mvh. Helle
Jeg bestilte produktet mandag efter middag og modtog det med posten tirsdag formiddag. Det hele var pakket MEGET godt ind og alt var som det skulle være. Godt produkt, god levering og til en rigtig god pris!
Har forsøgt at kommei kontakt med firmaet, der er desværre lange svartider med ubrulige info via mailen.... Har helt opgivet at ringe til dem, da jeg blev træt af at ringe til dem mere end 30 gange.
Ordre afgivet lørdag blev besvaret søndag med track-n-trace nummer. Track'n'trace virkede dog først tirsdag formiddag og først efter, at jeg havde kontaktet Power Photo, der svarede hurtigt på min henvendelse. Jeg kan ikke afgøre, om der er tale om forsinket afsendelse fra Power Photo eller om det er PostDanmark, der har været sløve.
Produktet er dog modtaget i tilfredsstillende stand og alt i alt har transaktionen foregået ok.
Lars found this review useful
venlig og hjælpsom da min Nikon havde fejl på CCDen. Fejlen udbedret af Nikon som garantireparation,helt uden omkostninger for mig.
Jeg købte et Nikon D80 spejlrefleks.
Power Photo var billigst på nettet, kameraet var omhyggeligt pakket under forsendelse, jeg kunne følge dets vej rundt i postsystemet.
DET TOG KUN 19 TIMER FRA BESTILLING TIL LEVERING PÅ MIN ADRESSE.
Godt gået, kan kun anbefales.