Super trustpilot modul. Dog med manglende manual/ videoguide
Hej,
Købte efter en del overvejelse trustpilot modulet. Og da jeg modtog dette, og fik det installeret kunne jeg se i backoffice, at der stod noget med cron job. Og har aldrig arbejdet med det udtryk før, og ej heller kendte jeg til det. Så var sådan lidt...hva så...
Prøvede at sætte det hele op (på nær det med cron job, for viste ikke hvad jeg skulle. Eller om jeg skulle gøre noget?)
Derfor skrev jeg til Tim:
"Nu har jeg købt trustpilot modulet, og er ved at sætte det op. Men forstår ikke denne linje i modul opsætningen:
“To put the automatic transmission up use the following cron job: /var/www/mitdomæne.dk/public_html/modules/trustpilot/cron.php depending on your host the link you change a bit, if it doenst work, plz consult your hosting providor”
Hvad menes der med denne linje. Noget jeg skal bruge til noget?"
Og det svar jeg fik tilbage, kom jeg så ikke meget videre med:
"Filen skal afvikles som et cronjob, det er cronjobbet der sender mailsene ud, så ja det skal du helt sikkert bruge til noget "
Så igen måtte jeg skrive retur, jeg ikke fattede hvad han mente osv. Og hvis jeg viste på forhånd, der var noget i modulet jeg ikke kunne finde ud af, havde jeg nok ikke købt det. Og skrev vist, et lille surt opstød tilbage til ham. Og så forstod han vist, jeg slet ikke var så nørdet med det der kodning osv. selv. Og så lavede han en super lille video guide, hvordan det hele virkede. Og da jeg gerne ville tjekke, hvordan det hele kørte og om det virkede. Så fortalte han også, hvor i koden jeg kunne ændre, så den sendte e-mail med det samme, når jeg ændrede til en bestemt status.
Så nu har jeg fået afprøvet det hele. Og ændret i e-mailen, så der er kommet et par tilbud i. Og fået styr på, at e-mailen sendes afsted efter 4 dage osv. Så nu kører det. Super.
Men savnede igennem forløbet, en guide/ beskrivelse/ video for dem som jeg. Som bare ikke ved sådan noget som cron job osv. Og vil mene, det ikke vil tage meget mere en lille halv time, at lave en lille beskrivelse, så folk bedre forstår hvad de skal gøre, hvis de går død under opsætningen.
Men super glad for supporten og det virker nu.