Prohairshop

1. Hair Product Store
  2. Barber Supply Store
  3. Hairdresser

Information provided by various external sources

ProHairShop - dit billige alternativ, til salonernes overpriser.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Ét ord - tilfredsstillende.

Hej Trustpilot,

I snart et år har jeg med jævne mellemrum bestilt Redken produkter hos prohairshop, og jeg har indtil dags dato ikke haft noget at udsætte på virksomheden. Jeg er tilfreds med kvaliteten af deres produkter, og jeg er overordentlig tilfreds med deres kundeservice og levering, som aldrig har givet anledning til problemer og altid været til tiden.

Kan kun anbefales.

Thomas

April 6, 2013

Elendig service

Jeg ventede forgæves 1 1/2 måned på mine produkter. Min oplevelse af deres Kundeservice var forfærdelig. Det endte med at jeg fik mine penge retur. Dagen efter bestilte jeg samme produkter på smukkere.dk disse produkter fik jeg inden for 2 døgn. Så vælg en anden forhandler.

Lizette

October 24, 2012

Helt perfekt

Super service og hurtig levering.

Klart et sted jeg ville anbefale, og bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem.

July 16, 2012

find et andet sted!

har bestilt varer i starten af juni, skulle være afsendt fra PorHairShop 13.6.12, har endnu ikke set en pakke d. 16.7!

Har rykket og fået at vide at pakken er blevet væk hos PostDK, men at de har sendt igen......

ingenting modtaget!

July 16, 2012
Rated 2 out of 5 stars

Find et andet sted at handle!

For det første gik der mere end de 15 arbejdsdage inden pakken blev sendt, og da pakken ikke dukkede op efter en uge, blev jeg lovet at der vil blive sendt en ny pakke, som heller ikke dukkede op. Hans sidste forsøg på at sende en pakke har jeg heller ikke set noget til. Det har taget 2 måneder at få denne handel afsluttet, og det endte med at jeg fik pengene tilbage.

May 10, 2012

Perfekt

Tak for en god handel igen.. altid billige priser og god support. hurtig levering..

March 29, 2012
Rated 1 out of 5 stars

Ikke modtaget varer - dårlig service, ingen svar.

Min far bestilte sidste Jul, altså julen 2010 Redken 1000 ml. shampoo med pumper til, pumpen kom aldrig, og ingen respons eller penge retur for denne????
Denne jul (2011) prøvede vi så igen da de er de eneste med hvide pumper til Redken, men der er købt og betalt for 2 pumper, men de er stadig ikke modtaget???

KAN IKKE ANBEFALE DENNE SIDE...

February 14, 2012

:-(

Det går bare ik for godt med og få mine varer :-(
Jesper

November 25, 2011

Aldrig set mine vare

Jeg har den 9. marts bestilt og betalt for to produkter i alt 378,50 kr. Jeg har dagsdato 27. april ikke set skyggen af værken vare eller mine penge retur.

Betalinger foregik ved bankoverførsel hjemmesiden har ikke dankort betaling. Det er selvfølgelig noget jeg ærger mig over jeg ikke reagerede på da jeg bestilte.

Jeg har kontaktet ejer af siden og efterspurgt mine vare eller penge retur. Han har svaret at det var en fejl fra leverandøren de havde sendt en forkert vare. Han ville kontakte dem og få den rigtige vare og sende min ordre. Det er nu 14 dage siden.

Jeg har siden kontaktet pgl. flere gange og bedt om mine penge retur men ejeren svare ikke på email.

Jeg må derfor advare mod denne side da det virker usæriøst!!!

OPDATERING: JEG HAR MODTAGET MINE PENGE RETUR.

April 27, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Super pris, super service.

Jeg har handlet hos Prohairshop.dk 4 gange og har været yderst tilfreds hver gang. Sidste gang kunne de ikke skaffe mig det jeg ønskede, men fandt et alternativ, som var/er endnu bedre end den jeg plejer at bruge.

December 2, 2009

Take a closer look