[REPLY]
jeg har handlet ved punkshop flere gange og jeg er bestemt tilfreds. Gode varer og hurtig levering
Jeg var inde og købe nogle piercinger. Kunne se at 1 par kostede 25,- i porto at sende, og 2 par ville koste 62,-
Jeg valgte derfor at bestille af 2 omgange, så jeg altså betalte 2 x 25,- istedet for 62,-
Men da jeg modtager begge breve dagen efter, er de sendt med 8,- frimærker, det vil sige at jeg har betalt 50,- i porto hvor de kun har brugt 16,- Det synes jeg virkelig er rige, selvom piercingerne er billige er det lige pludseligt dyrt i porto. Når de skal have mere end I sætter på.
Og det jeg hellere ikke forstår, det er at hvis de havde sendt alle 4 stk, piercinger i et brev ville det stadig have kostet 8,- i porto, da det ikke vejer mere end 50 gram.
Har skrevet en mail til dem d. 1 maj, som de stadig IKKE har svaret på, så derfor ville jeg så smide min oplevelse på trustpilot ;(
Jeg har handlet fra PUNKSHOP mange gange og det har et par af mine venner også og ingen af os har oplevet problemer med dem eller noget som helst det eneste minus ved dem er at siden er liiiiiidt svær at finde rundt på altså "brugervendlig" og det at man ikke kan lave en bruger som på EMP hvor det er at man kan "gemme" de vare man vil købe i indkøbskurven men hvor der er her at man skal finde alle tingende frem igen når man skal købe dem men ellers kan jeg klart andbefale dem
Barbara<33 found this review useful
Handel uden nogle problemer, det er IKKE sidste gang jeg handler her!
Barbara<33 found this review useful
Nu er det 2 gang jeg handler ved Punkshop og denne gang med en mere stejl vej end blot at købe et lagerført produkt.
De løfter opgaven 100% og leverer varen som lovet.
Produkterne sammen med en fantastisk service gør at jeg
smider 5 stjerner efter dem - det fortjener de uden at blinke.
Har handlet der i flere år og det går altid uden problemer!
Har flere gange prøvet at købe en vare som ikke har passet mig, kunne f.eks være et par bukser eller lignende. Efter jeg så har meddelt Punk-Shop at jeg ikke ønsker varen, men vil bytte den til en anden størrelse, så svare de hurtigt og alt kører elegant uden problemer overhovedet!
Hurtig levering og god service
Fremragende service, varerne kom inden for et par dage og alt var som aftalt. Glæder mig til at jeg igen må shoppe lidt derinde ;)
Punkshop har mange fede ting, dog kan man finde tingene billigere andre steder men her kan man altid være sikker på at få sine ting og så betaler jeg gerne lidt mere for tingene. ;)
Jeg har handlet hos punkshop mange gange, og hver gang er tingene kommet 1 eller 2 dage efter bestilling.
det er et super godt sted har aldrig haft problemer med dem det gjorde endda det hele billiger end jeg troede fordi de sendte det som et brev men den første mail jeg fik sagde de af det blev sendt som pakke i stedet så er super glad for dem
Jeg er personligt rigtig glad for punkshop. dk ;-)
Deres produkter er billige og leveringen er super!
De leverede en vare dagen efter jeg købte den! De lever virkelig op til hvad de lover med "levering inden for én hverdag"
elsker virkelig firmaet, det eneste negative er priserne til tider, men deres tøj er i god kvalitet :) Og elsker når man køber et bestemt antal badges, så får man nogle ekstra hvor der står punkshop osv, og hvis man køber nok af de ting til selv at lave, kan man også få fede mærker, hvor der står punkbasic :)
ingen tvivl om at det er et godt firma :)
Punkshop har stort udvalg, og de levere varen hurtigt.
Angående at bytte varen, er der absolut ingen problemer! Jeg købte engang et par bukser i den forkert størrelse, og efter jeg havde sendt dem ind, kom der lynhurtigt et par i den rigtige størrelse.
Ligesom blackno1, benytter punkshop af noget af en overpris for tøj, som kan skaffes billigere i UK. Tøjet i sig selv er ikke meget værd (knapper falder af, syninger går op) i forhold til prisen.
En god service, men 60 kroner for gebyr og levering? Wow...
Har nu nogle gange prøvet at bestille over nettet til punkshop og har kun været tilfreds. og produkterne holder hvad de lover.
Fik brug for at bestille noget ved punkshop fornylig til en der havde konfirmation.
Det var første gang jeg stiftede bekendtskab med dette firma.
Yderst tilfreds, god hjemmeside og LYNhurtig levering, og alt var som det skulle være.
Jeg er meget glad for punkshop.dk
De sender hurtigt, har en masse forskellige ting.
Har handlet der mange gange og er lige tilfreds hver gang! :) De sender hurtigt og har god service. De er hurtige til at svare på spørgsmål og så videre.. Har også et dejligt udvalg af varer. :)
Og er utrolig glad for deres service med at måle hver enkelt stykke tøj i hver størrelse, så man ved nøjagtig hvilken størrelse den har. Det giver point!
Kan varmt anbefale punkshop!
Barbara<33 found this review useful
Jeg har bestilt hos Punkshop mange gange, og der har aldrig været nogle problemer. Varerne kommer altid indenfor et par dage, og alt er i orden :) 5 stjerner!
Datter og jeg selv har handlet mange gange hos Punkshop.dk og altid fået god service.
Hurtig levering, hurtig ombytning og da jeg ved et tilfælde fik bestilt to af en vare jeg kunne skulle have en af, så var de flinke at rette ordren og kun trække beløbet for orden med den ene vare.
Så de varmeste anbefalinger her fra.
Normalt handler jeg tøj i genbrugsbutikker, men når jeg skal have ubrugt tøj, går jeg ind på denne side, som den første side for at se hvad de har. Det er både billigt, godt og meget fedt tøj de sælger
jeg har intet skidt at sige om punkshop de altid hurtige til at levere, de har fede ting, man ka få fat i dem hvis der problemer.. 5/5!
Man behøver ikke at være punker for at handle i Punkshop.
Der er et stort udvalg af tøj til ham og hende, der ønsker at peppe garderoben op med lidt læder og nitter.
Hjemmesiden er fin og let at navigere rundt på. Hurtig levering og sideløbende info via mail.
Har købt på punkshop i evigheder! Tingene kommer altid til tiden, de bytter gerne og priserne er helt i orden.
Jeg vil dog lige sige, til en anmeldelse længere nede at hvis du bestiller onsdag klokken 22, kan de jo først sende den torsdag? Hvilket betyder at det sjældent kan nå at komme om fredagen og da du ikke har betalt for lørdagsomdeling får du først din pakke om mandagen. :)
Desuden fungerer det bare med track and trace og de tager altid telefonen og er gode til at svare på spørgsmål.
Har købt flere ting hos Punkshop, og kan kun anbefale butikken. Super hurtig levering og rigtig god service. Der er ingen problemer med at bytte varene, eller med at få svar på ens mange spørgsmål.
jeg sys det er en flot hjemmeside med priser til at overskue .. nem at finde rundt i og tøj til hver og en ... folt tøj .. og der går jo ikk andet end 3dage inden tøjet kommer .. eller så kan man jo ringe ind og få lov til at komme. så kan man også prøve tøjet .. og så er man jo også fri for at betale frakt .. (: alt fra mig .. Ralløh
jeg har bestilt omkring...10 varer hos Punkshop og jeg må sku sige at de er hurtige! jeg vil klrt anbefale denne side
5 Stjerner herfra! :)
jeg bestilte forskelligt tøj make up og lidt af vært onsdag aften kl 22 ca og jeg tog betalling : pr efterkrav det vil sige betale postbudet når han kommer med det . men vis det rigtigt skulle jeg have haft det fredag fordi der står 1 til 2 dages levering tid men det fik jeg så ikk og har lige været inde og kigge nu på punkshop om min odre den var blevet ekspederet altså i dag (søndag) men det er den stadig ikk såå hvor meget håb er der for at jeg får dem mandag (i morgen) andre folk skriver de holder hvad de lover med leverings tid men så sys jeg squ godt nok det er pisse nedern jeg skal side og vente 3 4 dage oveni hvilket de burde have haft kommet om fredagen !
Der er god service og tingene kommer som aftalt:)
Siden er let at finde rundt i og prisen fin, Ihvertfald efter mine behov jeg har købt tre ting der.
Det er en fremragende netshop, de levere til tiden og der er god service, kan helt klart anbefales til andre bruger.