ELENDIG INFORMATION/Service
ELENDIG SERVICE, MANGLENDE INFORMATION OG SPILD AF TID.
Havde booket værkstedstid til vores Honda CRV. Ringede d. 21.06.24 og kunne få en tid i dag d.18.06.24 kl 8.00.
Da jeg ringede og bookede tiden beskrev jeg, at aircondition ikke kølede og at vi havde haft bilen på et lokalt, uautoriseret værksted, som desværre ikke kunne klare det. Derfor havde vi nu brug for en tid hos dem, Schulz.
Da jeg kom over med bilen her til morgen bad jeg dem derudover at skifte en liste ved bagdørens rude.
Værkføreren ville ringe ang. afhentningstid mv, når de havde kigget på bilen.
Han ringede kl. 10.08 og fortalte at de regnede med at det var noget ledningsnet-problem eller i AC-styringen. MEN at de ikke kunne komme videre med det, da de jo ikke længere er autoriseret Honda-forhandler. Derfor skulle jeg i stedet kontakte det nærmeste værksted i Køge. Han havde heller ikke skiftet listen v vinduet, for de havde jo ikke reservedelene længere.
MEN Han havde hverken da jeg ringede og bestilte tiden d. 21.05.24 ELLER da jeg afleverer bilen her til morgens nævnt noget som helst om at de pr 01.06.24 har mistet autorisationen til Honda.
Hvis de bare ærligt havde meldt ud, at de ikke længere havde Honda autorisation (enten for 1mdr siden, ELLER ved et simpelt opkald til kunden/kunderne ELLER i det mindste da jeg stod der i morges. Det havde da givet en smule respekt for dem og deres arbejde. Nu føltes det bare som om de håbede: “går den, så går den”. Men de kunne i det mindste have informeret herom, så kunne vi selv have taget stilling til, om vi ønskede at de skulle forsøge at reparere eller ej.
Resultat = 1,5 timers spildt kørsel frem og tilbage + tid brugt på opkald og nye aftaler med et flinkt AUTORISERET Honda-værksted. Dette medfører endnu tid på kørsel mv.
+ og oven i hatten skulle vi jo også lige betale for deres “arbejde” - eller mangel på samme. Han havde pudsigt nok trukket rabat fra regningen (dvs han vidste godt at det var uheldig).
Tak for INGENTING Schulz - absolut INGEN anbefalinger herfra.
June 18, 2024
Unprompted review