Scraphouse

Company details

1. Hobby Store

Information provided by various external sources

Kæmpe udvalg i materialer til Scrapbooking og kort. Både butik, internetshop og blog.

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 3 out of 5 stars

Plads til forbedringer

Ville gerne give 2½ stjerne men det var ikke muligt.

Jeg googlede de produkter jeg skulle bruge, og google viste mig bl.a. et link til noget, der hed scraphouse.dk. Jeg indtastede de antal varer, jeg skulle have og betalte. Nemt. Bestilte den 20. august og modtog først varerne den 8. september, da scraphouse åbenbart havde holdt lukket.. Jeg ville dog ønske, at jeg var blevet informeret om, at de holdt lukket enten ved check-out på deres website eller i min ordrebekræftelse.

Materialet er stort set acceptabelt.. Der er dog et firkantet mærket på en af træstykkerne, måske fra et klistermærke, som gør, at materialet er lidt lysere der. Og der stod skrevet med kridt (?) på en af træstykkerne, som jeg desværre ikke kan få helt af, da det er gået ind i revnerne. Og så ville jeg ønske, at samtlige træstykker faktisk havde de mål, som der stod beskrevet på websitet.

September 10, 2015
Advertisement

flot service

som sædvanlig kom pakken hurtigt.

Da postdanmark åbenbart ikke havde noteret afleveringen korrekt, fik jeg i dag en mail fra Bitten som ville høre om jeg havde modtaget pakken.

Det kalder jeg service :-D

July 21, 2014

God service.

hurtig levering, der var virkelig tænkt over beskyttelse af de flotte papirer jeg havde bestilt. Jeg handler gerne med scraphouse igen.

February 13, 2013

dejlig netshop

super service. hurtig levering af varerne. og varerne lever fuldt ud op til det der vises på siden. dejlig mange forskellige varer indenfor scrap-området. dejligt at tingene var godt pakket. nem at finde rundt på hjemmesiden.
kan bestemt anbefales

March 26, 2011

Kanon

Jeg bestilte en masse forskellige ting hos Scraphouse.dk.
Varene kom hurtigt og tingene var godt pakket ind, så de ikke gik i stykker eller blev bøjet.

Jeg havde et spørgsmål til min bestilling. Skrev en mail til Scraphouse.dk, jeg fik allerede svar under 2 timer efter.

Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg bestiller derfra.

March 16, 2011
Advertisement

Super shop

jeg bestilte en masse super tilbuds ting hos Scraphouse.dk og varene kom sikkert og godt indpakket, i forskellige pakker i en for at beskytte alt papiret jeg havde bestilt. Super godt.

March 2, 2011

God oplevelse!

Har købt en masse produkter til scrapbooking hos Scraphouse. De har et lækkert udvalg og forskellige tilbud. Pakken modtog jeg dagen efter bestilling - godt pakket ind :o)
Så super oplevelse herfra!

February 17, 2009

Take a closer look