We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (190)

stabil

Bestilte hårbørste fra denman. Kom frem. Nu falder børstedelen så af hele tiden, men er usikker på om den skal det

Hurtig og effektiv

Perfekt. Fik min pakke 1 1/2 dag efter jeg havde bestilt. Tak :)

Shampooleveret.dk

lynhurtig levering og fornuftige priser

Bestilte varen torsdag og den kom allerede fredag- bare super

Super

Overraskemde god og hurtig service. Jeg vender tilbage.

Rigitg fin service.!

Leveret til tiden som lovet, det gør det nemt at handle hos firmaet.

Shampooleveret.dk

Super de havde varen jeg søgte

Første gang jeg handlede der men ikke sidste gang. De havde den voks jeg ikke kunne finde andre steder, så har igen en glad søn ;-))) hurtig levering efter jeg havde bestilt :-)

Shampooleveret.dk

Har nu brugt Shampooleveret i flere år og har altid kunne regne med dem. Selv da min bestilling forsvandt hos posten, så fik jeg gratis noget nyt.

Shampooleveret.dk

Leverandøren afleverede selv varerne ved døren halvandet døgn efter bestilling. Varerne er meget billigere, så det kan ikke gøres bedre!! Anbefaler jer tit til venner og bekendte.

Shampooleveret.dk

Jeg har tidligere bestilt shampoo ved Shampooleveret og igen fik jeg min bestilling i løbet af 2 dage og helt uden problemer. Det er en fin og informativ hjemmeside.

Shampooleveret.dk

Ikke så meget at sige - alt gik som det skulle.

HVis alle e-handeler gik som med Shampooleveret behøvede vi ikke Trustpilot.

Review by confirmed purchaser

Bog fundet til total go' pris

Jeg bestilte bogen "Fra ok til lækker" til en suveræn pris. Der gik to dage og så landede bogen hos mig. Total proff. firma

Review by confirmed purchaser

fin og hurtig levering

alt gik som det skulle ingen problemer med bestilling eller levering.

Gitte Hesselbjerg

Hurtig som en Ninja :0) Holder hvad de lover.. Fine varer til rimelige priser..

Shampooleveret.dk

Billigt, hurtigt men manglende kommunikation

Jeg bestilte min varer, de kom et par dage efter og det gik godt hele vejen.

Det eneste jeg savnede var kommunikation. Jeg fik en ordrebekræftelse, men det var det. Ingen mail med "Nu er pakken sendt", ingen track and trace kode, ingen elektronisk faktura og ingen information om hvornår pakken kom.

nemt og billigt

skaffede en vare lynhurtigt da den var udsolgt. Jeg blev informeret hurtigt og alligevel nåede de at få alle varer med.super

Fungerer perfekt.

Hurtigt svar og hurtig levering. Og meget imødekommende mail, når jeg opdager at have bestilt forkert, så rettes ordren fluks til det korrekte.

Super og hurtig service

Det er ikke første gang at jeg handler her. Der er altid hurtig levering og det er godt indpakket. Tak for chokolade, som altid er med. Hyggeligt :-)

Billigt og hurtigt

Blev overrasket over at få tilsendt produkterne så hurtigt og uden misforståelser. Perfekt.

• Slagelse, DK
  • 16 Reviews

Nemt, billigt, hurtigt

Super nemt, billigt og hurtig levering. Ville dog være godt hvis der kom en besked om at varerne var afsendt.

super

super nemt hurtig levering men ville godt vide at det var afsendt

• Copenhagen, DK
  • 1 Review

Hurtigt og smertefrit

Er super tilfreds, billige produkter og hurtig levering.

Perfekt

Bliver ikke meget bedre. Prisen er god og websiden er god og overskuelig. Levering hurtig!

Alt i alt en god oplevelse at handle hos www.shampooleveret.dk

Shampooleveret.dk

God pris og hurtig levering (dagen efter bestilling)

Kun 5 stjerner herfra - fordi der ikke var chokolade med :-)

Hurtig...

Jeg fik min shampoo dagen efter jeg havde bestilt. Der var en lille chokolade med :O)

Billig og hurtig

har handlet der flere gange, har altid fået varen to dage efter. Meget tilfreds. Anbefaler det gerne til andre.

.....

billige, men hold da op hvor er jeg ikke vandt til der skal gå så mange dage før min pakke kom, eller jeg blev ekspaderet efter bestillingen.

2 x Shampoo

Fin leverance uden anmærkninger overhovedet

Mangler information

Alt gik fint, men den ene shampoo svarede ikke til billedet af den bestilte, som var den jeg virkelig gik efter. Dér havde det været fint, hvis jeg var blevet kontaktet og oplyst om forandret emballage og indhold (hvis dette er tilfældet). Jeg kan nemlig ikke se, om den shampoo, jeg fik, svarer til den bestilte. Mit problem er, at jeg ikke kan bruge andet end den afbillede og kvier mig med at gå i gang med den nye, hvis indholdet ikke er det samme!
Christina Gottlieb
Vejen

Shampooleveret.dk

Bestillingen kiksede lidt pga. en udsolgt vare. Det blev fikset i løbet af fem minutter, og jeg fik et bedre alternativ.
Leveringen er virkelig hurtig.
Køber altid mine hårprodukter hos Shampooleveret.dk

Billigt og hurtigt

Priserne er yderst rimelige og levering er hurtig.
Vil gerne anbefale siden til andre.

Shampooleveret.dk

Fine priser og hurtig levering

Levering uden problemer - lige efter bogen..! Anbefaler gerne siden til andre.

Fuldstændig problemfrit

Meget nemt at bestille, hurtig levering og så var der endda pumpe med til shampoo selvom den ikke var bestilt - og uden beregning. Har bestilt hos shampooleveret flere gange og aldrig haft grund til nogen klager.

Hurtig levering.

Jeg bestilte mine varer fredag sidst på dagen, og om mandagen havde jeg fået mine produkter. Det er ikke første gang jeg har bestilt der, og det går lige hurtigt hver gang. Det er bare dejligt.

Shampooleveret.dk

Bedste pris og prompte levering

Shampooleveret havde præcis den shampoo, jeg ville have, til den bedste pris, jeg kunne finde. Bestilte søndag og fik leveret tirsdag.Svært at gøre bedre ;-)

Shampoo levering

Jeg bestilte shampooen lørdag aften og tirsdag blev den leveret med posten....Sådan...../Sanne Aarestrup