[REPLY]
En af de første internet virksomheder jeg fik tiltro til var shg-data, fordi de fra starten gav en god service for alle handler samt de er gode til at give information omkring din ordre. De var en af de første der som standard opgav track'n'trace nummeret. Med det sagt er priserne ikke altid de laveste men jeg ved hvad jeg får for den lille mer-pris.
Derfor er proshop altid en af de virksomheder jeg kigger efter når jeg finder ting jeg vil købe via EDBpriser
Rigtig hurtig levering , og super god kundeservice , når man kontakter dem , Kan varmt anbefales
Bestilte sidst på eftermiddagen fik mine varer med posten dagen efter. Jeg betaler gerne et par kroner ekstra, når det hele bare spiller - ikke sidste gang jeg handler hos shg.
SHG har altid været min favorit, når jeg skal handle EDB udstyr. SHG har nogle fine priser og en god beskrivelse af hver produkt.
Jeg har handlet mange ting derinde førhen.
SHG har stående ved hver varer, hvor lang tid levering der er på deres produkter, dette må man sige, de overholder rigtig fint.
Jeg har kun oplevet hurtig support, når der har været tvivl fra min side, hvilke man må sige er en særdeles prositiv ting.
Jeg har blandt andet bestilt et grafikkort derinde fra. Jeg er den person der ikke kan klare hvis der er en bule i kassen på de ting jeg bestiller, nogle vil nok kalde mig perfektionist. Men alligevel formåede SHG at have pakket vareren rigtigt godt og forsvarligt ind
Efter SHG er blevet lavet om til Proshop, hvilke jeg dog synes er en smule ærgerligt, er deres hjemmeside blevet en smule uoverskuelig. Jeg kunne bedst lide deres forrige side - dog må man sige, at deres søgesystem virker - hvilke også lige giver den 5 stjerne.
Jeg handler der tit, og det vil jeg blive ved med at gøre. Siden er nem at hitte rundt, hurtig levering og nogenlunde priser. Alt i alt en rigtig god købe oplevelse herfra, kan varmt anbefales.
Jeg har handlet med SHG i snart mange år.
har kun få gange (heldigvis) haft brug for at bruge deres reklamations afdeling med hensyn til defekt grafik kort.
Dette blev behandlet utroligt professionelt, og jeg fik byttet varen efter lidt over en uge.
Der ud over er jeg fast kunde hos SHG Pga. den stabilitet man nyder rigtigt godt af!
Bestiller man en varen, får man den efter få dage.
Service er rigtig god og venligt.
Jeg kan kun anbefale SHG!
Den pris søgenings funktion er helt i vejret og selv om jeg tit handler der skal jeg stadig lede efter produkterne og få dog ryddet op i dubletter på produkter!!!
SHG har altid et stort udvalg til en konkurrencedygtig pris.
Professionel service.
Har ikke mærket nogen forandring efter fusionering med Proshop.
Før i tiden brugte jeg rigtig mere SHG, dengang man var lidt yngre og computer bare var livet :-) Har altid oplevet en rigtig god service, og varene har altid været som lovet.
Markus found this review useful
Har bla. købt et Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser til gave og det fungere bare hver gang.
Intet negativ at fremhæve.
De er iblandt de fortrukne når der skal handles elektronik.
De har stor viden om små stumper andre ikke kender til. og så er de nogenlunde billige.
Jeg har brugt SHG/Proshop igennem en lang årække. For mig er prisen ikke altid det vigtigste. Der har Proshop vist sig at være lagerførende stort med de fleste varer indenfor IT udstyr.
Normalt er leveringen og ret hurtig. Det er altid rigtigt rart.
Perfekt service, og man får hvad man bestiller og det kommer hurtigt!
shg.dk hedder nu proshop.dk, men jeg handlet tit på SHG.dk, deres priser var gode, og der var masser af info på varene. Proshop.dk har ikke altid så meget info, men shg.dk god side! proshop.dk kan dog stadig anbefales !
Jeg handler der tit fordi de har rimilige priser og jeg kan hente mine varer efter en halv time
Dårligt nok har man bestilt sit produkt før man kan hente det. SÅDAN skal det gøres :-)
Har aldrig haft problemer med SHG, som har nogle af landets bedste priser på hardware. De er tilmed hurtige til at sende varer ud.
SHG gik først konkurs (kreditorsager kører stadig - og jeg har også lidt penge tilgode hos dem, som jeg sikker taldrig får!).
Deres koncept var fint og gik godt indtil noget gik HELT galt i ledelsen.
Unikt eksempel på hvordan en inkompetent ledelse kan ødelægge en ellers god forretning!
har brugt mange tusinde kroner i det gamle SHG - men dem, som har overtaget adressen lever langt fra op til samme kvalitet, overblik (især på hjemmesiden) og pris... Desværre.
Morten Holm Jensen found this review useful
Har handlet hos SHG en lang række af gange, hvergang er det gået smertefrit. Er der problemer er de altid hurtige til at hjælpe, ellers virker det bare.
Jeg har op til flere gange handlet ved SHG, nu proshop og jeg har aldrig haft problemer med dem. Varen blev leveret hurtigt og sikkert!
nemt at bestille, stort udvalg og billige priser.
Kombiner det med muligheden for personlig afhentning så har man en success. Jeg har købt udelukkende ved proshop/shg længe og aldrig haft nogen grund til at klage, ej heller ved reklamationer.
Køber stort set alt elektronik igennem Shg - De har nogle gode priser, nemt og overskueligt site og så har de en helt fantastisk kundeservice!
De er nemme at snakke med over mail og man kan spørge om de mest tossede ting - hvilket man som kvinde i en elektronik verden ofte gør! De svarer altid høfligt og hjælpsomt tilbage!
Jeg har købt min computer, 3x forskellige mus, keyboard og elskede spyro højtalere igennem Shg. Og de vil formentlig altid i fremtiden være vores elektronik pushere!
Kan varmt anbefale siden! Og frygt som sagt ikke hvis du får en forkert vare eller noget går i stykker - de har en helt fantastisk kundeservice og prøver virkelig at hjælpe dig igennem det. De betaler yderemere for porto osv hvis du får noget forkert tilsendt.
5 stjerner herfra!
Til en lille bonus - For 5-6 år siden fik jeg pludselig en mail fra dem at jeg havde vundet i en udtrækning de havde lavet i deres kundebase. Jeg havde vundet et eller andet vidunder af en elektronik dims af en værdi til ca 2000kr. Et par uger efter modtager jeg min præmie og alt dette uden jeg på noget tidspunkt har rørt en finger.
Dét kalder jeg godt kundetække!
Jeg har ingen klager til firmaet, hverken da det hed SHG eller nu hvor det hedder proshop. Service, levering, pris, support (tlf og mail) og udvalg er iorden. Ligeledes kan firmaet skilte med e-mærket og div. bank mærker, så de og kunden er forpligtiet til, at handel under ordenlige forhold. -->(Jura)
Hjemmesiden har godt nok skiftet til et design som er mindre brugervelig en SHG's side, men ser det ikke som et problem og slet ikke, at de skal midste en stjerne på det.
Jeg købte en bluetooth mus, som skulle kunne række 10 meter. Den kunne knap række 2 meter, så jeg sendte den retur og bad om at få pengene retur for den.
Herefter modtager jeg så den samme pakke igen, med en regning på 400,- og en meddelse om at produktet ikke fejler noget.
Snakker herefter med en meget ung og flabet knægt fra kundeservice, som ikke er interesseret i at hjælpe mig.
MartinEE found this review useful
Har handlet hos shg før i tiden før de skiftede ejer og været glad men nu har de kostet mig over 1000kr. pga de ikke ville give mig pengene tilbage for et bundkort der var defekt ved modtagelsen!
Handel ikke hos dem, de har virkelig dårlig vurdering af rma sager!
1000kr. for at miste en kunde er vel ikke det værste bytte for dem men føler mig satme dårligt behandlet!
MartinEE found this review useful
Ingen klager fra mig af. Produkterne kommer frem uden problemer og virker fint. Kun en lille opfordring: Bestillingen er lidt besværlig at finde ud af for nye kunder, ret mange ting i kurv / checkout osv man skal se på. Har hjulpet nogle stykker med at købe derfra fordi de ikke har kunne finde ud af det.
5 * * * * * her fra.
Intet at udsætte. You get what you pay for! De er billige, hurtige og effektive.
Mvh
Jan
Jeg har efter hånden brugt en del penge hos SHG, og jeg må sige at om man vælger at møde op i deres butik, og ekspidere sig selv fra bunden af, eller om man gør brug af deres webshop, så er det hurtigt og lige til.
Jeg har aldrig fået en fejlleverance og produkt info samt vejledning er altid i orden.
Den eneste mindre gode historie, var da jeg bestilte W7 ultimate, ved ugivelses dato, der var varen markeret som værende på lager, men efter 3 dage ændrede status sig til ikke at være på lager, og jeg fik ikke min ordre - men pengene tilbage i en fart.
Den slags tin sker, og det har jeg taget med
SHG har gode priser og god servcice, og er som en af de få Hardware online butikker der sender feltpost!!
God gået!