Bestilte støvler den 12.2, beløbet blev trukket den 14.2. Har ikke modtaget støvlerne, og har ikke fået svar på 4 henvendelser. Har været hjemme hele perioden! Øøø det er da virkelig ikke et firm... See more
Shop
See what reviewers are saying
Jeg bestilte lækre produkter med 60% besparelse søndag aften. Torsdag morgen er varerne her. Jeg fik notifikationer omkring, hvornår varen blev afsendt, track & trace osv, så følte mig tryg hele vejen... See more
Kan under ingen omstændigheder anbefale Allershoppen.dk De er flere uger om at levere varene, tros andet er beskrevet i deres handelsbetingelse, har selv måtte rykke for at få pakken tilsendt.... See more
Ordrenummer PO-130880263 Har bestilt 16 Juni og fik besked om jeg ville få leveret seancen senest den 13 Juli - intet modtaget. I har snuppet 500 kr fra min konto - de penge vil jeg have ti... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Lidt diva har man vel lov til at være?Med denne store og smukke sorte blomst er du sikret en broche, som får dig til at skille dig ud fra mængden. Hvad enten om du ønsker at give din chikke kjole et ekstra pift, eller vil give dit hverdagstøj mere elegance, er denne b
Bestilte støvler den 12.2
Bestilte støvler den 12.2, beløbet blev trukket den 14.2.
Har ikke modtaget støvlerne, og har ikke fået svar på 4 henvendelser.
Har været hjemme hele perioden!
Øøø det er da virkelig ikke et firma man kan stole på.
Svar dog. Send pengene retur!
Burde melde dette amoralske firma for…
Burde melde dette amoralske firma for forbrugervilledning til diverse myndigheder.
Direkte fra leverandøren er et firma i Kina og koster mellem 20-30,- max per par.
Samtidig sidder de og skriver deres egen TRUSTPILOT
Fupfirma
Fupfirma. Bestilte et par sko i starten af august men har intet modtaget.
Fup firma jeg bestilt sko den 7/4…fup firma
Fup firma jeg bestilt sko den 7/4 pengene blev trukket og har ikke fået min sko endnu.Du kan ikke ringe eller send mails til dem.Jeg tror jeg er blevet snydt .Holde jer væk
Lige skrevet anmeldelse og så så andres…
Lige skrevet anmeldelse og så så andres
Det er ret negative anmeldelser, så de må jo have hørt efter og rettet op👍👍👍
Havde jeg læst de andres inden jeg bestilte havde jeg ikke bestilt hos dem.
Det gjorde jeg så ikke selvom jeg tit gør, men dansk firma, så var jeg ikke bekymret.
I hverttilfælde har jeg fået en god oplevelse
Tror jeg er blevet snydt
Tror jeg er blevet snydt, da jeg hverken har modtaget sko eller svar på mine mails om hvornår jeg kan få dem. Pengene er trukket!
Shop aldrig hos Baileys!
Det er svindel så hold jer fra det firma.
Den 6 maj bestilte jeg et par sko til 249 kr som Baileyshop fint og flot reklamerede med på fb. Det er de berømte sko uden snørre, airCush slip-on-sneakers. Jeg har så ikke set hverken skoene eller pengene retur på min konto endnu. Det er et svindlerfirma så hold jer langt væk fra fb reklamer
Fik støvler efter 3 uger siden…
Fik støvler efter 3 uger siden bestilling.De var for små, trods de var købt et nr. større end vanligt.Returnering til Hong Kong , for egen regning .
Dårlig service fra dag 1
Uduelige sandaler
Bestilte et par sandaler, og fik dem tilsendt. Men opdagede med det samme, at de sætter store, sorte mærker på parketgulvet. Disse kan IKKE tages af. Allerede samme dag forsøgte jeg at kontakte Fanessa for at returnere varen. De tilbød mig en brøkdel af prisen, og det fik jeg aldrig. Så jeg vil holde mig langt borte fra dem.
Beställde och betalade för solcells…
Beställde och betalade för solcells driven fågelfontän
2020-05-29 har inte fått den ännu ryck upp er och leverera varorna som ni fått betalt för
BazinkaInc
Jeg har bestilt et par sko i juni måned og de har trukket pengene på min konto en uge efter bestillingen, men har ikke endnu fået mine sko endnu, det er så dårlig behandling.
Bestilte sandaler d 23 maj. 0 sandaler d. 23 juni
Bestilte sandaler d. 23 maj, beløbet trukket fra min konto 26 maj! men ingen sandaler, nu er der gået en måned! er det fup,så der bare bliver hævet penge fra godtroende folk. jeg har skrevet flere mail. til de sider der henvises til, hvor der står at der svares inden for 2 dage, men nu er der gået næsten 1 uge uden retursvar!
Bestilte par sandaler
Bestilte par sandaler. Trukket på kontoen d. 4.6. Har endnu ikke modtaget dem.
Har bestilt et par sandaler den 1 juni
Har bestilt et par sandaler den 1 juni, 3 juni trækker de pengene, men har endn ikke modtaget mine varer, så kære alle evt køber, køb et andet sted.
kan ikke få kontakt med dette firma
hej jeg har bestilt d.23-5 et par ortopædiske sandaler, jeg har skrevet mail til dette firma at jeg vil have handlen annuleret da jeg ikke kan kontakte dem. men hører intet fra dem
hættetrøje
Jeg bestilte en Ea7 hættetrøje i tirsdags den 27 november! og nu er det den 4.december og der står på jeres hjemmeside 3-5 dages levering! og har hellere ikke fået nogen mail fra DAO om at den er sendt afsted! og det er sku for dårligt at man ikke bliver informeret om at den er forsinket, nu hvor man har givet 500 kroner for den trøje.

…… forudbestiller ALDRIG igen
…… forudbestiller dsv. ALDRIG fra shop4 igen....
jeg forudbestilte shadow of the tomb raider, hvor jeg fik 48 timer før adgang til spillet.... jeg skulle have haft det den 12... da det var der min tidlige adgang startet … fik det den 17... så hvis man betaler for at kan få den tidelig adgang til, så skal man dsv. ikke bestille derfra....
Dårlig forsendelse alt for lang ventetid og ingen hjælp
Jeg købte en bog mandag den 2.maj og den er stadig ikke kommet i dag den 7.maj og den skal bruges som gave den 8.maj det er alt for dårligt når der står det tager 3 dages levering og det kan ikke passe det skal tage en uge for at få den bog.... og deres kunde service er alt for dårlig sendte en mail til dem og har stadig ikke fået svar. kan ikke anbefales at købe derfra.

2 stjerner .
Så har jeg rette min anmeldelse. om Shop.dk.
firmaet får kun 2 stjerner .. da de er svære at få kontakt til når man har brug for deres kunde service.
Man kan godt forvente når man handler ved shop.dk at det er lidt besværlig at få vare man har bestilt. men jeg har fået min vare nu...

Reply from Shop
Stadig ikke modtaget min pdf-fil
Jeg købte en pdf-bog over shop.dk, hvor der stod at den ville blive leveret på min mail, men jeg har stadig intet modtaget. Den slags burde blive afsendt automatisk og med det samme de har modtaget betalingen. Det kan ikke passe at der skal være så lang leveringstid på en pdf-fil leveret til din mail.
Opdatering: Jeg har nu fået min pdf-fil. Men det ændrer ikke på min vurdering. Den burde være blevet afsendt automatisk og med det samme.