sirius Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super kvalitetsprodukter. Har købt 30-40 forsk. typer - bloklys/alm stearinlys som LED. De er fantastiske og ligner 109% flammende stearinlys og selvom de har et par år på bagen med dagligt brug... See more

Rated 1 out of 5 stars

Abzocke und unseriös Endlos lästig am Telefon um Unterstützung betteln und danach keine Rechnung schicken. Aber nach einem Jahr an eine fragwürdige Anwaltskanzlei Eigner Royer REchtsanwälte übergebe... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hallo, ich möchte mich hier nochmals zu der Firma Sirius, Dänemark melden. Ich hatte am 30.9. per Mail an die dänische Firma gemailt und alle Anlagen zu den Vorfällen und der schlechten Qualität und... See more

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Sirius hotel is een super net en schoon…

Sirius hotel is een super net en schoon rustig hotel waar je een goede nacht rustig heb het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk het eten is prima alles goed warm en goed op smaak niks te klagen voelde aanwezig ontbijt is goed klein zwembad maar daar hadden wij geen last van je steek de straat over en dan lig je al lekker aan het strand voor het kort te houden een aanrader voor ons een 10 hoor

July 28, 2026

Sirius Sille Bloklys er skrammel

Stakkels Computersalg som giver en god service, bytter og erstatter, men Sille fra Sirius er bare noget billigt bras. 4 ud af 6 lys gået i stykker på under en måned !! Dem der er tilbage brænder i 20-22 timer, LANGT under de 400 Sirius oplyser. Man burde få lukket ned for Sirius' helt åbenlyse scam.

January 24, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Købte lyskæde fra Sirius som er 5 gange…

Købte lyskæde fra Sirius som er 5 gange så dyr som andre (med samme antal LED lys) Fordi jeg troede det var bedre kvalitet. Kun brugt i julen 24 og nænsomt sat op og pakket ned. Nu er der virkelig mange pærer der ikke virker eller virker meget svagt. Fjernbetjeningen som er tilkøbt har aldrig virket (kun hvis man holder den ca. 20 cm fra stikket dvs. vi skal ud for at tænde den. Jeg skrev til Sirius sidste år om fjernbetjeningen…uden held i reklamationen. De mente 20 cm er “fjernt”
Køb aldrig Sirius.
Men den billige LED kædefra Rema med samme antal lys og endda TIMER virker perfekt.

November 23, 2025

Abzocke und unseriös

Abzocke und unseriös
Endlos lästig am Telefon um Unterstützung betteln und danach keine Rechnung schicken. Aber nach einem Jahr an eine fragwürdige Anwaltskanzlei Eigner Royer REchtsanwälte übergeben.
Nein Danke - bitte nie wieder kontaktieren. Sirius erreicht man auch nie telefonisch - sehr komisch:(

July 25, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Da man desværre ikke kan give nul!

Da man ikke kan give nul!
Købte en Sirius Astor led lampe til 399,-kr
Den har ALDRIG virket, det var en gave vi gav, men vi har fået den igen, garantien er udløbet.
Tror slet ikke nogle af dem virker, da konstruktionen er håbløs. Lampen lader op, når der bliver mørkt, så tænder lampen som den skal, MEN så tror lampen så at der er lyst og slukker straks pæren igen. Så den blinker bare i en uendelighed.
Der er også en fin læderrem med, men den lader sig ikke montere.
Det er noget skrammel.

July 15, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Det er det dårligste pleje hjem i…

Det er det dårligste pleje hjem i Aalborg min svigermor faldt flere gange hun blev ikke tilset af en læge hun brækkede hoften plus hun faldt ud af kørestolen flere gange blev proppet med morfin vi begraved hinde i lørdags så bliv ikke gammel 👎👎👎

January 18, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Tech-Line Start set dur ikke!

Tech-Line Start set er nu holdt op med et virke 3 gange inden for kort tid. Kan ikke blive ved med at bruge penge på dette dyre produkt, så nu bliver det skrottet.
ErW

December 23, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Satte i går 4 x 10 Cille Sirius…

Satte i går 4 x 10 Cille Sirius juletræslys på mit juletræ. Alle 4 pakker er på for første gang. Lige nu har jeg pillet 15 lys af, der ikke virker og kan se, at yderligere 5-6 stykker kun lyser ganske svagt. Der er indkøbt helt nye kvalitetsbatterier, så det er ikke der problemet stammer fra. Jeg er så skuffet. Troede at Sirius var et kvalitetsprodukt.

December 22, 2024

Merry F...... Christmas Sirius

10M Flagstangskæde til 1300,- Tog en hel formiddag at sætte op. holdt i hele 6 timer.
Skiftede og testede alle tilslutninger i bedste Clark Griswold stil.
Til alt held havde jeg ikke kylet bon'en væk endnu.
Har en del gamle sirius kæder vi har fra 90'erne og de virker endnu selv om ungerne gynger og hunden bider i dem.
Kan konkludere at det at flytte produktionen fra Nordsjælland til kinamandens land for at spare håndøre er en falliterklæring fra virksomhedens side og søger derfor et alternativ. Bare trist at en virksomhed der engang stod for kvalitet vil stå inde for sådan noget temu bras.
Anbefalingen herfra skal være at man væbner sig med tålmodighed og gemmer kvitteringen hvis man vælger Sirius.

December 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Sirius! Kinesisk skrammel - Byttet Topline Cluster startsæt hos…

Byttet Topline Cluster startsæt hos Silvan 3 gange på en uge her i november 2024. Transformator brænder sammen hver gang vi tænder for den eller efter en time. Skal starte forfra med en medarbejder og forklare igen og igen at “Nej jeg har ikke sat for mange forlængere på”. “Nej det er mig der købte i sidste uge, se min kvittering”. Stakkels forhandlere der skal tage imod reklamationer over en fejlproduktion eller noget kinesisk skrammel👎 Hvornår mon Sirius reagerer?

November 22, 2024

Elendig kvalitet

Fem kæder taget i brug i foråret 2024, nu i november er de alle med fejl.
Desværre har jeg ikke fået gemt mailen ved køb, så kan ikke få dem byttet og nu hænger jeg på dyre lyskæder i elendig kvalitet.
Jeg prøvede at kontakte firmaet direkte, men de gad ikke svare mig før jeg var fræk nok til at skrive til dem jeg kunne se de havde læst min besked, og spørge hvorfor de ikke svarede... Jeg fik en søforklaring om at det var nok fordi jeg havde haft mere end 4 kæder tilsluttet samme strømforsyning. Jeg skrev at salgsstederne reklamerer med op til 10 sæt på samme strømforsyning.
Svaret der kom på det er at de ikke er interesseret i at hjælpe, da 'kvaliteten på deres lyskæder faktisk er ret så god' og 'de jo bare er firmaet der producerer dem'

November 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Købte en del lys for ca 5 md siden/…

Købte en del lys for ca 5 md siden/ genopladelig som holder 200 timer , ja indtil nu har jeg smidt 3 lys ud , jeg kan ikke anbefale produktet og som man kan se på andres oplevelser, så får du hellere ikke noget svar fra dem, så mit råd må være , køb noget andet og med garant billigere end sirius

June 18, 2024

Kunden haben bei Sirius keinen Wert

Hallo,
ich möchte mich hier nochmals zu der Firma Sirius, Dänemark melden. Ich hatte am 30.9. per Mail an die dänische Firma gemailt und alle Anlagen zu den Vorfällen und der schlechten Qualität und dem ganzen Ärger mit dem Produkt "Sirius Sille" geäußert. In einem ordentlichen Ton, auf dänisch und auch das ich der Firma eine 2. Chance gegeben hatte. Das bedauerliche Resultat, das anscheinend die Überheblichkeit und die Ignoranz gegenüber den Kunden widerspiegelt, war "keine" Reaktion, nicht einmal eine Bestätigung des Empfanges. Kein Wunder wie die Gesamtbewertung für Sirius DK ausfällt - aber das scheint denen ja egal zu sein.

October 8, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Sirius fyrfadslys med batterier brænder…

Sirius fyrfadslys med batterier brænder ikke længe , måske 30 timer. Nye batterier koster 50 kroner for 2 batterier. Det er for dårligt at bruge så dyre batterier i et produkt, der virker i så kort tid.👎

November 11, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Købte i december 2021 en masse top…

Købte i december 2021 en masse top linie lyskæder da de så kraftige og gode ud. De virkede også fint og de blev pakket ned februar 2022. Inden de blev pakket ned i deres kasser blev det tjekket de virkede hvilket de gjorde. Da jeg så satte dem op dec 2022 virkede halvdelen af lysene i kæderne ikke mere. Har så først nu haft fat i sirius kundeservice og som de svarer kan jeg bare gå ned til silvan hvor jeg købte dem men øv, har ikke kvitteringen mere. Og så der desværre ikke mere at gøre:( køber aldrig sirius igen, vildt med et produkt som er dyrere end de billige kæder men som ligeså nemt går i stykker

December 31, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Købt lys på lager julesalg

Købt lys på lager julesalg, finder ud af at et lys ud af en pakke på 2 lys ikke virker, svaret fra Sirius

Vi har desværre en ret streng politik om vores lagersalgsvarer, da vi sælger dem billigt, samt sætter en test station op på lageret, så folk kan teste produkterne inden man tager varerne med hjem. Beklager 😞

Synes jeg ikke er godt nok med den mængde mennesker der er tilstede til lagersalg så kan man stå i kø længe for at prøve alle de vare man handler.

November 26, 2022

Take a closer look