We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (397)

Review by confirmed purchaser

Hurtigt, effektivt og uden fejl!

Siden er allerede anbefalet til andre!

God oplevelse

Har købt et par sko og er fuldt tilfreds - bestilte dem og de kom lynhurtig, og så var det bare at hente dem.

Dog havde jeg bestilt dem til en anden forretning (havde skrevet forkert postnummer med vilje, for at spare 20 km) og det gjorde at jeg måtte køre over dobbelt så langt, for at hente skoene (bor tættere på en forretning der ikke er mit postnummer).

Alt i alt kan Skosnuden klart anbefales *thumbs up*

Hurtig betjening!

Bestilte mine varer og fik dem leveret allerede efter 2 dage. Desværre var skoene for små, så jeg sendte dem retur. Pengene blev hurtigt tilbagebetalt uden problemer. Kan kun anbefale Butikken.

SÅDAN..........

Bestilte et par sandaler søndag aften og allerede tirsdag formiddag modtog jeg en sms om, at min pakke var klar til afhentning på det lokale GLS pakkecenter.
Det kan ikke gøres bedre og hurtigere.
Kæmpe smiley herfra.

super service

God udvalg - hurtig ekspedition.

Hurtig handel

Blev overrasket over at det gik så stærkt fra jeg bestilte til jeg modtog. Det var genialt!
Grunden til at det kun blev til 4 stjerner var hjemmesidens opbygning. Den drillede mig og synes den var lidt rodet at finde rundt i. Kan også være mig der bare havde "one of those days"
Men klart anbefalelsesværdigt!!

Sikke en fornøjelse

at handle på med Skosnuden:-)Personlig og hurtig service ,med lidt humor,så bliver det ikke meget bedre.:-D

Review by confirmed purchaser

Søgte telefonisk rådgivning i forbindelse med en ordre, og jeg fik en service i topklasse. Varen jeg bestilte var i orden og leveringstiden var hurtig. Alt i alt var jeg meget tilfreds med forløbet, og det er ikke sidste gang jeg handler hos Skosnuden og jeg vil anbefale Skosnuden til familie og venner.

Hurtig ekspedition

God vejledning omkring størrelser

Review by confirmed purchaser

skoene levede helt op til forvendtningen og blev lev på kun 2 dage.:O)

skoene levede helt op til forvendtningen og blev lev på kun 2 dage.:O)

Varen kom hurtigt

Varen blev bestilt og kom umiddelbart efter. Ingen problemer med levering mm - det hele gik hurtigt og præcist. Det er sådan noget, der betyder noget som forbruger!

Mega service!

Hurtig levering og varerne helt i top. Det er ikke sidste gang jeg køber hos Skosnuden.

God og hurtig service.

Kan godt anbefale skosnuden, der er mange forskellige modeller og hurtig levering. Ingen problemer det var let og sikkert.

Review by confirmed purchaser

Er din sko bund foruden, kontakt straks skosnuden.

God overskuelig side, varen passer til beskrivelsen og levering som beskrevet. Alt ok.

Review by confirmed purchaser

Snip snap skosnude - alt i orden

Super fin hjemmeside, som er dejlig overskuelig. Levering 2 dage efter betaling. Det kan ikke være bedre.

Super

Enorm hurtig ekspedition

Review by confirmed purchaser

Super god service ikke sidste gang jeg handler her

Rigtig gode crocs gummistøvler jeg har købt til min dreng, vejer ikke noget og rigtig nemme at vaske rene kan vaskes i vaskemaskinen, han går ikke i andet nu. Super

Tilfredshed og god service

Jeg købte et par gummistøvler som jeg tilbød selv at hente idet jeg bor i Kolding hvor Skosnuden.dk også er beliggende. Dagen efter mit køb, blev gummistøvlerne personligt leveret på min bopæl. Flot service. Pris og kvalitet på gummistøvlerne er i orden.

Ingen problemer

Billig vare, hurtig levering

Perfekt.....

Perfekt handel - hurtig levering!

HURTIG LEVERING

Hurtig levering - lever op til alle mine forventninger, skal godt nok bytte et par crocks så forventer at det sker lige så hurtigt.

Super god betjening

Jeg havde bestilt et par crocs som desværre var for store.Så de blev sendt tilbage og straks kom der et par andre så det er god service.

Utrolig god betjening

Efter at have afgivet min bestilling, gik der kun et par dage, så modtog jeg en mail, hvori der stod, at Skosnuden havde lagersalg, så mine sko var nedsat med 150,-. Sikken en service - Og skoene kom uden problemer et par dage efter. Super.

God og hurtig service

Jeg har bestilt et par gummistøvler hos skosnuden.dk, og fik disse efter 2-3 dage som lovet.
Jeg oplevede at de skrev man skulle henvende sig, hvis man ikke hørte fra GLS. Dette gjorde jeg så, og fik en god service med mail og alt jeg skulle bruge for at få udleveret mine gummistøvler.
Det er ikke sidste gang jeg har handlet der.

Review by confirmed purchaser

HELT I TOP - Hvad er der mere at sige???

Kanon handel - kvikt og præcis.. lige efter bogen...

Review by confirmed purchaser

verdens letteste og hurtigste måde at tjene flere hundrede kroner på!!!!

Det var den letteste måde at spare en masse penge på! købte varer ,så jeg ikke skulle betale for porto,og varerne var til afhentning i min lokale brugs bare to dage senere....super nemt,for der handler jeg jo i forvejen.Jeg kan meget varmt anbefale Skosnuden ,og det er ihvertfald ikke sidste gang,jeg handler der.Min datter fik på samme måde dejligt fodtøj til sine piger.

Review by confirmed purchaser

Godt produkt, god pris, hurtig levering

Er meget tilfreds med produkt, pris og levering. Handler definitivt her igen.

Helt i top

Alt var som lovet

Review by confirmed purchaser

100% tilfreds-handler helt sikkert igen hos Skosnuden:)

Handl trygt hos Skosnuden-jeg anbefaler firmaet:)

Review by confirmed purchaser

Super kvalitets levering til aftalt tid og til en meget fornuftig pris.

Jeg kan varmt anbefale at købe dine næste par sko hos skosnuden.dk

SUPER SERVICE & HURTIG LEVERING

Fik leverte varene meget hurtigt -og de passede perfekt!

Review by confirmed purchaser

Hurtig, billigt og god service ...

Virkelig fin side, nem at finde rundt i ... Og hurtig og god service...+++++ herfra

Review by confirmed purchaser

Perfekt handel og hurtig levering

Og så fik jeg endda de fede sandaler til en utrolig lav udsalgspris.
Jeg er utrolig tilfreds!

Skosnuden

Hurtig, præcis og pålidelig!

Hvis du/I skal ud og have nye sko, så kan jeg på det kraftigste anbefale at man tager turen forbi skosnuden.dk først.
De har ikke det største udvalg, men det de har er gode anerkendte mærker og prisen er også rigtig god!

Skosnuden

Rigtig god service og gode produkter

Kun to dage fra bestilling til modtagelse - meget godt gået under udsalg!

Very goog service

It was a very goog buy, the items were as expected and I got them delivered 24 hours after ordering them. I highly recommend them.

Fantaisk service

Det var en god oplevelse at handle med Skosnuden, så det er ikke sidste gang.

Super hurtig og professionel

Hurtig forsendelse, super godt udsalg.

Review by confirmed purchaser

Kan absolut god anbefales.

Hurtig feedback. Hurtig levering. God service.

Review by confirmed purchaser

En lidt irriterende oplevelse!

Jeg har bestilt crocs sko til min søn. På jeres hjemmeside gik jeg ind under crocs børn og regnede med at alle crocs sko til normal pris/tilbuds pris alle ville være under dette emne!
Jeg regnede forkert!
Da jeg har bestilt skoene, modtaget ordrebekræftelse og afsendingskvittering, ville jeg senere på dagen se efter sko til mig selv (fragten er jo yderst fornuftig) ser jeg under 0-99 kr. at jeg kunne have bestilt samme type crocs sko, i samme størrelse, dog en anden farve til 99 kr. i stedet for de 299 kr. jeg havde betalt for dem som var bestil/afsendt.
Øv, tænker man så:-(