Føler mig snydt og dårligt behandlet
Jeg SKULLE have holdt mig 18 års fødselsdag på skru ned. Jeg kontaktede Kristian, som er manager hos skru ned, og vi aftalte at jeg kom ned og snakkede med ham, hvilket jeg så gjorde. Jeg spurgte hvordan det forgik, hvis der var nogen under 18 år med til festen. Han fortalte at de ville blive smidt ud kl 12, men at man kunne få en godkendelse af politiet, på nogle få mennesker(10-15 personer) der kunne få lov at blive der hele aftenen. Vi aftalte at han ville kontakte mig samme aften, MEN dette var den 20 januar og jeg skulle have holdt min 18 års fødselsdag den 14 februar. Jeg har stadig ikke hørt mere fra ham, efter han sendte kontrakten (ikke underskrevet) til mig.
Har forsøgt at ringe 5-7 gange skrevet flere beskeder og mails. to af gangene jeg har ringet har jeg fået en besked hvor der stod "sidder i møde kan du skrive over sms." jeg mødte også personligt op nede på skru ned, men der var manageren der ikke, så en af de andre sagde, at de ville sige han skulle kontakte mig. Føler mig virkelig dårligt behandlet. da jeg kunne være gået ud og fundet noget andet hvis jeg viste at det ikke var i hans interesse at holde min fest.
vh Sofie Thomsen