Skru Ned

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Føler mig snydt og dårligt behandlet

Jeg SKULLE have holdt mig 18 års fødselsdag på skru ned. Jeg kontaktede Kristian, som er manager hos skru ned, og vi aftalte at jeg kom ned og snakkede med ham, hvilket jeg så gjorde. Jeg spurgte hvordan det forgik, hvis der var nogen under 18 år med til festen. Han fortalte at de ville blive smidt ud kl 12, men at man kunne få en godkendelse af politiet, på nogle få mennesker(10-15 personer) der kunne få lov at blive der hele aftenen. Vi aftalte at han ville kontakte mig samme aften, MEN dette var den 20 januar og jeg skulle have holdt min 18 års fødselsdag den 14 februar. Jeg har stadig ikke hørt mere fra ham, efter han sendte kontrakten (ikke underskrevet) til mig.
Har forsøgt at ringe 5-7 gange skrevet flere beskeder og mails. to af gangene jeg har ringet har jeg fået en besked hvor der stod "sidder i møde kan du skrive over sms." jeg mødte også personligt op nede på skru ned, men der var manageren der ikke, så en af de andre sagde, at de ville sige han skulle kontakte mig. Føler mig virkelig dårligt behandlet. da jeg kunne være gået ud og fundet noget andet hvis jeg viste at det ikke var i hans interesse at holde min fest.
vh Sofie Thomsen

February 18, 2014
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Fest og garderobe

Jeg holdte en 18-års derinde med en af mine veninder.... vi havde aftalt med Kristian at dem under 18 godt kunne komme ind, men ville blive smidt ud efter kl. 24. fair nok.. kl 22.30 begynder de at tjekken gæsterne for id. altså 1,5 time før aftalt. og alle under 18 ryger ud... mega nedern 18-års når man har haft en aftale med dem...

Vi skrev til Kristien om at der måtte være sket en fejl og han svarede at han ville skrive med ham der stod for festen den aften... Kristian svarede aldrig tilbsage efter det...

deres garderobe kan heller ikke finde ud af at svare tilbage..

January 11, 2014
Rated 2 out of 5 stars

Lukkede før tid!

Vi startede på Skru Ned, så vi kom af med jakkerne der. Var der midt i januar, så der var ret så pisse koldt. Vi vælger så at gå ind ved siden af på A-Bar, hvor vi er resten af natten. Da vi vender næsen hjemad, skal vi jo hente vores jakker, men Skru Ned har allerede lukket, selv om vi endda spurgte, hvornår de lukkede. Her svarede de, at de lukkede kl 5, men vi kom til en låst dør/gitter før klokken 5.
Det resulterede jo så i, at vi måtte gå hjem i T-shirt, og at vi blev nødt til at blive på vandrehjemmet hele den efterfølgende dag, fordi det var alt for koldt til at gå udenfor uden jakke. Vi ringede flere gange til dem, men kom først i gennem sent eftermiddag/aften, og de ringede heller ikke engang tilbage.
De fortalte os, at vi først kunne få jakkerne når de åbnede igen (kl. 00.00), men vi spurgte jo så om de ikke kom før for at gøre klar, hvilket han jo så måtte erkende, så vi kunne få jakkerne kl 23.

Det er altså ikke ok!

January 13, 2013

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look