Utrolig dårlig service fortjener ingen stjerner - endnu ikke modtaget penge retur
Bestilte 08.06.14 et kostume på nettet, 12.06.14 havde jeg endnu ikke modtaget det, hvorefter jeg ringede til firmaet. Her får man en telefonsvarer, hvor smarte kostumer oplyser, at de vil ringe tilbage - hvilket aldrig skete. Herefter skriver jeg en mail, som jeg så for svar på. Her oplyser smarte kostumer, at de ikke kan forstå, at jeg endnu ikke har modtaget mit kostume, men at det må være blevet taget i tolden, og at de vil undersøge nærmere.
Jeg skriver straks tilbage, og beder om at ordren bliver annulleret, da det nu er for sent til det jeg skulle bruge kostumet til.
12.06.14 - hæver smarte kostumer pengene på min konto, selvom jeg ikke har modtaget kostumet og jeg modtager heller ikke nogen faktura.
18.06.14 afleverer postvæsenet så mit kostume. Jeg skriver igen til smarte kostumer, for at få en afklaring, men hører intet retur.
20.06.14 returnere jeg kostumet, med besked om, at få mine penge retur - Idag den 26.06.14 har jeg stadig ikke modtaget hverken penge eller svar på mine mails.
Så kan kan kun sige en ting - LAD VÆRE MED AT HANDLE MED SMARTE KOSTUMER ........
Mit næste træk, er forbrugerrådet.
June 26, 2014
Unprompted review