[REPLY]
Bestilte fodboldbluser via nettet og spillernavn og -nummer via telefonen.
Den ene str. viste det sig havde de ikke. Så Brian ringede for at sige at det ville tage lidt extra tid - de skulle lige skaffe str. et andet sted fra. Alt forløb perfekt. En netbutik med personlig service og lave priser. Hvad mere kan man ønske sig?
Min familie har bestilt varer hos sportsequipment.dk tre gange. Alle gange har prisen været den rigtige. Ringer man, er servicen god og høflig. Varen kommer en-to dage, efter man har bestilt. Indtil videre anbefalelsesværdig.
Har netop fået et par Gel Nimbus 13 ind ad døren. God service, hurtig levering og langt bedste pris.
De har et godt udvalg til gode priser. Leveringen var knap så hurtig.
Fik noget, som jeg bestilte fra England samme dag hurtigere.
Varerne var fine.
Nemt at finde rundt på hjemmesiden og handlen + levering forløb uden problemer. Kan klart anbefales :-)
Super betjening, blev endda ringet op vedr. et par løbesko hvor det nummer jeg skulle bruge ikke fremgik af nettet.
Fik skoene 2-3 dage efter jeg havde afgivet bestilling.
handler rigtig gerne med JS Equipment APS igen
Hjemmeside, varen og prisen var der ikke noget galt med. Men en leveringstid på 8 dage er IKKE godt nok.
Kunne jo have fået dem fra udlandet hurtigere..
Bestilte et par løbesko, men modtog højre og venstre sko i hver sin model. Fik hurtig respons på min reklamation, og modtog kort efter den vare jeg havde bestilt. Meget tilfreds med både pris, kundeservice og forsendelse. Rikki
Jeg ledte efter nye løbesko, og fandt Kayano-modellen i den nyeste variant (18) til 999,- (vejl. pris 1600) hos både Sportsequipment og konkurrerende sider som bl.a. Løbeshop. Jeg skulle dog bruge den smalle model (den der nogle steder hedder 2A), som kun forhandles enkelte steder, og jeg var ikke så vild med farven i den nye models smalle variant. Så jeg tjekkede rundt på forskellige sider, og fandt den tidligere udgivelse af den model, jeg søgte (Kayano 17), til 849,- - i lige præcis min størrelse (vejl. pris 1500). Den var udsolgt alle andre steder. Så jeg slog selvfølgelig til i en fart. Jeg bestilte tirsdag sen aften, og varen blev forsøgt leveret torsdag, så jeg kunne afhente på posthuset fredag. Det er hurtig levering!
Det eneste jeg kunne savne var måske lidt mere udførlig info på hjemmesiden. Havde jeg ikke vidst, hvordan 2A-modellen så ud i 17-udgivelsen, var der intet på siden, der kunne fortælle mig det. Ikke engang om den var "mellem" eller "smal" i foden fremgik. Det kunne undre lidt, da det kun er særlige Asics forhandlere, der udbyder den smalle model. På den anden side, når prisen er så konkurrencedygtig gør det mig ingenting at skulle researche lidt på egen hånd :-)
Købte et par Asics løbesko prisen var ok - Der var kun en størrelse at vælge imellem.
Hurtig for sendelse - men måske lidt for hurtig, for skoene blev leveret uden snørebånd. Jeg fik eftersendt et par snørebånd i hvid - skoene er grå så de passer ikke sammen.
Jeg kan desværre kun give to stjerner for denne handel.
Hurtig leverering af et par løbesko og så endda med et par matchende løbesokker vedlagt. Super service og pris.
God pris på et par løbesko, der i min lokale sportsbutik kostede væsentlig mere, hurtig levering
Jeg fandt et par løbesko til en god pris, som jeg dog sagtens kunne have fået til samme pris andre steder, men valgte at handle her, da de også havde et par løbeshorts, jeg gerne ville have.
Jeg har nu ventet i over en uge på mine varer, hvilket jeg finder højst besynderligt, da det ikke burde tage så lang tid at få pakket nogle varer og sendt afsted. Meget utilfredsstillende.
Jeg har forsøgt med kontakt via mail, men har endnu ikke hørt noget... Derfor kan jeg som udgangspunkt ikke give bedre anmeldelser.
Har efterhånden bestilt en del løbesko hos Sportsequipment.
Denne gang bestilte jeg 2 par - jeg bliver kontaktet dagen efter pr. telefon, idet de kun har det ene par på lager og vil høre, om de skal sende det ene par og eftersende det andet. Vi aftaler, at de sender dem samlet, da jeg ikke står og mangler skoene.
De er modtaget i dag - sammen med dem 2 par løbestrømper.
Takker.
Bestemt ikke den hurtigste levering (4 dage). Til gengæld belønnes tålmodigheden med en god pris
Jeg bestilte et par løbesko og pengene blev trukket fra kontoen. Pakken sendt og jeg kunne hente pakken hos nærmeste kiosk. Så langt, så godt.
Da jeg hentede den, var det et par herreløbe tights og den anden kunde personlig oplysninger var med i pakken.
Jeg ringede straks til JS Equipment, men de tog ikke telefonen, hvorefter jeg ringede til den anden kunde.
Han havde så modtaget min varer og vi mødtes for at udveksle varer.
Han oplyste, at han først havde fået fejlleveret et par bukser og så skulle have disse i stedet og nu var de endt hos mig :-(
Bestilte 2 par løbesko i slutningen af december, hvor der desværre ikke var løbesokker med i handlen som aftalt. De blev så eftersendt, men blev aldrig modtaget. Vi glemte at følge op det, da vi har haft en masse andet at tænke på. Nu har jeg så lige købt et par sko mere. Den handel var helt efter bogen. Men kan ikke give 5 stjerner, når den første handel ikke var i top.
Bestilte et par sko, som var udsolgt. og som ikke kunne skaffes fra lageret. Pengene blev ikke trukket fra min konto og fik straks en mail om, at min ordre var annulleret. Fin service trods undren over, hvorfor man kan bestille sko, som er udsolgt.
Undrer mig dog over, at man kan bestille varer på hjemmesiden, som rent faktisk er udsolgt. Fik dog omgående mail om at det var tilfældet, og ordren blev rettet til uden problemer. Fik at vide at skoene blev leveret dagen efter - der gik nu 2 dage, men det er stadig hurtigt. Prisen absolut konkurrencedygtig, og dejligt at det også er til at få store størrelser i dameløbesko :-)
bestilte sko i forkert størrelse, fik dem byttet uden problemer til den rigtige størrelse.
Tak for en super professionel service.
Køber klar her igen næste gang :-)
Købte nye løbesko - hurtig og let levering. Dejligt. Skoene er taget i brug og lever op til mine forventninger.
Købte strømper og løbebukser. Begge dele passede perfekt.
Desuden hurtig levering.
Alle tiders..
Michael
Jeg bestilte et par løbesko fredag kl. ca. 13. Modtog allerede samme eftermiddag besked om, at varen var afsendt. Mandag blev varen afleveret på min arbejdsplads.
Endnu en gang en god oplevelse at handle på sportsequipment.dk.
...og nåh ja: Prisen var absolut konkurrencedygtig :-)
Jeg har ordret et par løbesko d.14/2-2012 hos Sportsequipment, og har modtaget en ordrebekræftigelse, og derefter er der larmende stilhed, indtil jeg får spørgsmålet fra jer om jeg er tilfreds. Er det mig der skal spørge virksomheden, om de har glemt mig, om skoene er på vej eller er i restordre, for hvis det forventes, er jeg mere tilbøjelig til at sige: Bare glem det, jeg kan finde de sko andetsteds.
Det er i dag d. 21/2-2012
Jeg har nu her d.24/2.2012 endelig modtaget mine sko, og der var vedlagt 2 par strømper, som måske skulle undskylde den relativt lange leveringtid. Det var såmænd ikke den lange leveringstiden jeg var mest utilfreds med, men den manglende orientering. Havde man fået en besked om at varen ikke var på lager, og der ville gå et par dage ekstra, så vidste man hvad der skete, men den larmende tavshed giver ikke mange point. Jeg har intet at udsætte på varen.
Hilsen Birger
Prisen var god, og siden overskuelig, men leveringen tog 6 dage. Det er lang tid i forhold til mange andre sider.
Fik efter næsten en uge besked på at de ikke havde varen og ikke haved haft tid til at svare tilbage, mon ikke man i det mindste kunne svare tilbage med mail inden for et par dage når varen ikke haves
Mvh Toni
Bestilte et par sko, vist i katalog som grå men blev oplyst om at de også fandtes i blå, bestiller blå får leveret grå, da jeg ringer får jeg fortalt blå er udsolgt, knapt så fedt. Ny oplysning er at der kommer ny model blå så jeg bare skal returnere mine sko og får den nye model leveret fragtfri. Så trods genvordigheder, tilfredsstillende behandling og vender helt sikkert tilbage