[REPLY]
Når man henvender sig til Surftown for at få hjælp, er de gode til at reagerer hurtigt, og i et sprog man forstår.
Jeg har været kunde hos Surftown i mange år, og har altid været yderst tilfreds med både hastigheder, ydelser og service. Specielt servicen har været ekstrem god! Bliv endelig ved med det : )
Jeg syntes at servicen er utrolig ringe. Jeg har kontaktet surftown mange gange med samme problem, men de har endnu ikke løst det. Er blot blevet sendt videre til deres eksperter, og har så ikke hørt mere. Dette er sket 3 gange, og har nu ventet i flere uger på at få det løst. Flere problemer er siden opstået, bl.a med en side der ikke er muligt at ligge ud, dette har de endnu ikke fået løst, ikke engang svaret tilbage på.
Udover servicen er det udemærket.
det er alt for svært at finde ud af, hvordan man skal bygge en hjemmeside, og alt alt for indviklet at få den personifiseret.
Virker optimalt, er aldrig nede. Mange skabeloner, kunne dog godt tænke mig en helt tom at arbejde ud fra. Meget enkelt at arbejde med - ikke den store baggrundsviden der behøves.
Stabil ydelse og wordpress klar, god og hurtig service
Hurtig og god service!
Hej Nicolaj
Generelt set er jeg tilfreds med jeres service de få gange jeg har haft behov for den (dvs. supportsag). Hvad angår selve bloggen så ville jeg værdsætte hvis I kunne sikre mig mod hacking eller en anden form for chikane, fx hvem der evt står bag dette osv.
Mvh
M.Ali
Surftown leverer hurtig respons og god service
Jeg bryder mig som skrevet ovenfor ikke om jeres service til produkter.
Jeg har købt adgang til (ASPX) sider, og i gider ikke engang hjælpe; også selvom det bare er 5 min.
Jeg skifter nok snart udbyder, dog skal jeg lige finde noget der holder det de lover så jeg ikke 2x træder i spinaten.
Surftown er et godt sted at have sin hjemmeside. Nemt at bruge og supergod support!
Jeg er godt tilfreds med surftown
Har op til flere gange haft nogle problemer med oprettelse af min førdte hjemmeside da jeg er nybegynder, men surftowns support hjalp mig rigtig meget, trods det var det samme problem, men hver gang var surftowns support meget behjælpelig og med hurtig tilbage hevendelse på mit spørgsmål.
Jeg betalte ved en fejl 3 gange samme regning samme dag (MIN fejl!), men en henvendelse til Surftown for at få de 2 gange retur har endnu ikke - 2 måneder efter - bevirket en returnering af pengene. Heller ikke efter at der er fremsendt bank-dokumentation for alle 3 overførsler med fakturanummer påført. Og det er halvanden måned siden!
ALT for langsom reaktion.
Ejgild Lund
IT-PROF.
Jeg synes personligt Surftown er det bedste og billigste webhotel
Jeg får svar fra support hurtigt
har nemlig lige haft problemer med min hjemmeside så jeg skrev til support.
Dagen efter fik jeg svar (pga ferie) og jeg fik løst problemet
simpelt hen et dejligt webhotel :)
Helt fint, og ingen problemer indtil videre.
Jeg har været kunde hos Surftown siden 25-01-2004 og har i dag (09-05-2013) valgt at opsige mit webhotel.
Surftown var i en periode fra 2004 til 2010 et rigtigt fint sted at have sine domæner og hjemmeside tilknyttet. Supporten var hurtig og serverne var ligeledes hurtige. De seneste par år har man brugt mange penge på markedsføring - for at tiltrække flere naive kunder - uden at opgradere hardware og så har man bare glemt sine loyale "gamle" kunder.
Siden 2012 har mit webhotel været meget langsomt. Det tager rigtig lang tid at komme ind på mine websider. Som en godtroende kunde valgte jeg at kontakte deres support og her fik jeg en smule hjælp, men det holdte desværre kun i ganske kort tid. Support informerede mig om at en anden kunde havde overbelastet serveren og man ville rykke mig til en anden server. Ja okay, når jeg tjekker den nye server op, så har Surftown alene over 700 .dk domæner hostet på den server. Denne server var ikke hurtigere på nogen måder.
Jeg fik nok af Surftown da jeg i sidste uge satte præcis samme Wordpress system op, med akkurat samme plugins, samme version af PHP på serveren og præcist samme indhold. Jeg tjekkede følgende udbydere:
1) webhosting
2) one.com
3) unoeuro
4) meebox
5) surftown
Surftown var den absolut langsommeste i min lille test - Pingdom gav også samme resultat. Meebox var også næsten lige så langsom. Webhosting.dk var den absolut hurtigste - og overraskende også den billigste.
Kontrolpanelet hos Surftown er dejlig nemt at finde rundt i og så har man et hav af funktioner. Det er så desværre også det eneste plus og stort set det eneste Surftown scorer sine stjerner på i diverse tests. Dette kan de godt være stolte og prale af.
Både domæner og webhotel er meget dyrere end hos konkurrenterne og så skulle man tro at supportafdelingen består af skildpadder så langsomt som man svarer. Jeg havde fx 4-5 dage hvor min IP-adresse var pludseligt blevet bannet fra min server via en fejl. Helt ærligt - at det tager så mange dage at fjerne IP ban.... Utroligt.
Hvis du er en avanceret bruger så kan jeg varmt anbefale dig webhosting.dk. Tjek blot deres renome på trustpilot - top karakter! Supporten hos dem er hurtig til at besvare dine henvendelser og så er serverne meget hurtige. Hvis du kun har et enkelt domæne og ønsker noget simpelt, jamen så kan jeg anbefale dig one.com.
Før hen anbefalede jeg altid mine kunder at benytte Surftown - det vil dog ikke være tilfældet længere.
Tak for en god periode fra 2004 til 2011, Surftown. Hvad angår 2012 og 2013 så føler jeg mig vitterligt snydt.
Der er fint at jeg kom hos surftown, den er stabil og fungere fint.
Hvor er det dejligt at der kommer svar (og løsning) fra een der åbentbart lige var på kontoret selvom min kontakt var sendt udenfor åbningstid. Det reddede mig fra en hel weekend uden at kunne tjekke mail.
Niels
Surftown.dk leverer nem og fleksible værktøjer til hjemmesider.
Ikke de store problemer der:-)
Jeg har min server hos Surtown.dk, og det er ikke noget jeg tænker over i dagligdagen, hvilket jo må være en anbefaling i sig selv. Jeg har en gang haft brug support, og de gav ikke op, før vi fik løst problemet.
Når jeg har haft brug for afklarende input i forbindelse med webhotel og Wordpress, så har Surftown hver gang ydet en super service med hurtig opfølgning, kompetent vejledning og en behagelig dialog.
Er desværre nød til at vælge surftown fra da frontpage i nær fremtid ikke understøttes længere... Der er desværre ikke meget hjælp at hente ved at kontakte kundeservice for at ændre til Linux...
Surftown yder altid god service og får fundet ud af evt. problemer.
Jeg har haft Surftown i 2 år, og har kun 1 gang oplevet at jeg ikke kunne opdatere min hjemmeside, men fik det hurtigt løst ved at kontakte deres kompetent supportafdeling. Jeg kan varmt anbefale Surftown.
Ingen problemer på web siden.
Dog minus at jeres e-mail ( live ) beder om godkendelse af cerfitikat. Samt jeres regninger bliver sendt 3 - 4 mdl. før tid.
Eller fin service med support og web opsætning.
Jeg er tilfreds
God weekend!
Jeg har haft surtown i nogle år, i enkelte situationer har jeg haft brug for assistance og har været meget tilfreds med hjælpen, som surtown har givet mig. Jeg kan derfor anbefale den til andre.
Købte domæne il.nu hos www.surftown.dk de fik penge 2 gange men fik ikke overflyttet domænet.
Fik denne mail
Vi har fået 2 ordrer på registrering af domænet il.nu
Desværre er det ikke muligt for os registrere .nu domæner med kun tegn, der skal være mindst 3 tegn. f.eks xyz.nu
Efter måneder og adskillige rykkere fik vi så endelig vores penge retur. Nu et år efter sender de så en regning på et tomt domæne. Ringer til deres kundeservice der ikke kan hjælpe med noget andet ind at spilde smart.
Virkelige spild af min tid www.surftown.dk
Jeg vil tilføje at surftown en time efter at jeg skrev denne anmeldelse rettede fejlen. Så en dårlig oplevelse blev til en god.
Tak til Nicolas Nezzo fra Surftown
Jeg har modtaget ganske almindelige ufarlige mails, som efterhånden begyndte at forsvinde i spamfilter. Jeg har ikke kunnet få en forklaring på årsagen.
Funktionen til videresendelse af spammail til speciel adresse, fungerer ikker.
Hvilket samlet betyder, at jeg i dag bruger en masse tid på spam, som jeg ikke har gjort tidligere.
Jeg er fint tilfreds med de ydelser, jeg køber hos Surftown.
Der var et performance-problem engang i vinter, men det rettede Surftown op på i løbet af få timer efter, at jeg havde rapporteret det via deres hjemmeside. Ud over den hurtige og effektive ekspedition fik jeg en god forklaring på forholdet og en opfølgning, hvor jeg kunne fortælle Surftown, at nu var jeg glad igen.
Når det virker, så kører det derudad :)
Men har dog været udsat for, at de har haft lukket forkerte databaser m.v. pga. de var alt for hurtigt ude, men de retter op på tingene hurtigt.
Så selvom der er lidt bump på vejen, er jeg egentligt ret glad for dem.
Kommentar til svaret
Der er skam fulgt op på det, og jeg har også fået en undskyldning... Så der er ikke noget at komme efter :)
Professionelt - fordi sprog, layout og muligheder indbyder til muligheder og udvikling på en god og balanceret måde
Stabilt - jeg har aldrig oplevet problemer
Supportivt - mange gode hjælpeguides og en venlig support, når det gælder
1-klick systemet er genialt
Keld Kunze
Det lidt irritation som jeg har med Surftowns hjemmeside, er nok mest min egen skyld. Jeg har een af de mest simple, nemlig "Starter". Jeg har efterhånden haft hjemmesiden i nogle år, og bliver mere og mere dus med systemet. Jeg bruger nok kun en tiendedel af, hvad der tilbydes mig, men jeg er ikke nogen ørn til det der med hjemmesider, så jeg benytter mig kun af det aller mest nødvendige, for at få min hjemmeside til at fungere. Dog sker det engang imellem, jeg vover mig ud på det dybe vand og forsøger mig med noget nyt, og så er det sjovt, når det lykkes. Alt i alt er jeg tilfreds med Surftown. Den er stabil og brugervenlig.
Havde store vankeligheder med opdatering til nyeste version af WordPress. Jeg kunne ikke selv få nyeste udgave lagt ind. - Jeg fik en god hjælp. -- Så nu er jeg sikret så godt som man p.t. mener at kunne. Havde i min tidligere anmeldelse angivet koder etc. idet jeg oplevede Trustpilot som en intern anmelselse. Siger tak for en hurtig reaktion herpå fra Surftown.
Jeg har været hos en del web-hosting services med forskellige hjemmesider efterhånden, og har brugt surftown i mange år fordi de har en kombination af services og pris.
Support er jeg dog ikke imponeret af. De har mange gange været grænsende til uhjælpsomme og haft en meget ansvarsfraskrivende holdning. Særligt med erhvervsabonnement havde jeg forventet en bedre behandling på den front. De er dog for det meste høflige og venlige.
Jeg er så taknemmelig for den hjælp og kundesupport, Surftown har ydet mig i forbindelse flytning af mit site til Surftown. Især vil jeg nævne 'David' og 'Mathias', som har været super effektive og hjælpsomme! Stor tak!
Jeg kan kun på det varmeste anbefale andre at flytte eller oprette webhotel hos Surftown. De er topprofessionelle og hurtige, og det er enormt trygt at vide at hjælpen er nær og effektiv, når noget går galt.
Jeg vågnede op i morges til to af mine sites, der ikke virkede pga. en selvforskyldt og overset fejl ved flytning af mit ene site over til Surftown. Men i løbet af en halv time, var alt oppe at køre, og jeg kunne ånde lettet op :)
Jeg har rettet henvendelse til Surftown den 16. april og meddelt at jeg ikke kan få adgang til min mailadresse. Den 17. april får jeg besked på at "de kan glæde mig med at det ikke er mig der gør noget forkert"" og de arbejder på sagen. Nu er det den 18 april og Surftown har fortsat ikke meddelt om deres problemer er løst.( jeg har selv prøvet nu at få kontakt til mailkontoen fortsat uden reslutat).Det kan da ikke være rigtigt at man i flere dage skal være udelukket fra sin mailkonto bare fordi Surftown ikke kan tage sig sammen.
Det er iøvrigt interessant, at man på denne side kan læse at Surftown giver branchens bedste kundevilkår, hvis dette er branchens bedste kundeservice ja så .........
Og iøvrigt er de helt i bunden af skalen som nr 61 ud af 76 så det lyder noget hult med deres bedømmelse af dem selv
Jeg er nu blevet kontaktet hertil aften af Nicklas fra Surftown som har beklaget sagen og meddelt mig, at de nu har løst problemet. Dette har jeg taget til efterretning .
Jeg er meget tilfreds med Surftown. - Alle de gange, hvor jeg har haft behov for hjælp, har jeg fået et venligt og brugbart svar. Hvis løsningen ikke lå lige for, så har surftown-medarbejderen prøvet med flere løsninger, indtil problemet var løst.