Review of Telmore

Rated 1 out of 5 stars

Flink og hjælpsom kundeservice

Har kun gode erfaringer med Telmore. Vi har 4 abonnementer hos dem. Kunne dog godt tænke mig, at man ikke skulle logge ind 4 gange, for at fylde penge på telefonerne. Det ville være skønt, at kunne samle alle telefonerne i et log ind :)))

11/8-2011
Havde brug for kundeservice igår eftermiddags: ingen ventetid, flink og kompetent medarbejder, som løste mit problem med det samme (((:

03/12-2013
MEGET UFINE SALGSMETODER
Har igennem de sidste mange år været rigtig glad for, at være kunde hos Telmore, men det er SLUT nu.
De sidste måneder har der været fuldstændig rod i butikken! Flere mail og sms'er omkring negativ saldo, selvom der var tanket op.....musik app går hele tiden ned....gamle kunder får dårligere tilbud end nye kunder.....og nu manglende kundeservice....Jeg blev for ca. 1½ uge siden ringet op af en smart sælger, der ville give mig gratis mobil bredbånd. Super, endelig noget til gamle trofaste kunder, men nej! Blev lovet 4 mdr. gratis mobil bredbånd til 4 bærbare pc'er, men han glemte bare at fortælle, at jeg lige skulle købe 4 usb-moden til 299,- pr. stk, før det kunne bruges. Ja ja, jeg var måske lidt naiv, men han burde have oplyst, hvad jeg skulle bruge, for at det kunne fungere. Jeg kontakter kundeservice flere gange, og de lægger bare ansvaret fra sig, og siger at sælgeren ikke er på arbejde, og at jeg vil blive ringet op, når han er der. Det sker ikke. Jeg skriver på Facebook nogle gange, og endeligt bliver jeg ringet op......de mener ikke at sælgeren har fejlet, ved at undlade at oplyse mig om , hvad jeg skulle bruge til at få det mobile bredbånd til at fungere......hmmm..... i mine øjne er det meget ufine salgsmetoder.....1200,- for at få noget gratis til at fungere......nå, men nu mister de 4 gamle trofaste kunder :/
Og forresten, ham fra kundeservice sagde, at det ikke ville komme til at koste mig noget. Wtf....koste mig noget ? Det var dem der kontaktede mig med et gratis tilbud!

July 6, 2011
Unprompted review