All in one
stedet der har det hele indenfor kreativitet
jeg kommer der jævnligt.
om jeg skal ting til udklædning på mine danseskoler eller strikke/hækle garn.
gode priser, og et venligt personale
>HOBBYGARN<
Bøgekildevej 24, 8361, Hasselager
No history of asking for reviews
stedet der har det hele indenfor kreativitet
jeg kommer der jævnligt.
om jeg skal ting til udklædning på mine danseskoler eller strikke/hækle garn.
gode priser, og et venligt personale
Jeg kan ikke finde hjemmesiden mere
Er den flyttet ??
Super fin butik, ikke topmoderne men fantastisk ved de har alt inden for krea 🥳
Pigerne er søde til at hjælpe når man har brug for det, senest i dag 🥰
Har kun roser til butikken 🤩
De har altid hvad jeg skal bruge, og er søde til at hjælpe hver gang jeg handler der.
Beskidt og rodet butik. Trænger gevaldig til at få fjernet emballage og få støvsuget. Ville have købt noget hvidt Sandnes garn, men kunne se, at et par af nøglerne var beskidte.
Total uinteresserede kassedamer der var midt i en madopskrift, der var vigtigere end at tage mod betaling.
Har været der for første og sidste gang.
Man kunne godt være lidt mere serviceminded i butikken . Personalet rejser sig helst ikke fra hvor de sidder, og man føler sig som kunde mere til besvær end det modsatte .
Fik at vide jeg ikke kunne bytte et nøgle efter et par uger, selvom der står på kvitteringen det kan byttes i 30 dage. Har gentagne gange haft dårlige oplevelser i butikken.
Elendig betjening, gider ikke hjælpe, uforskammede svar.
"Hvis vi har det, hænger det på en af reolerne til venstre"
Gode varer, rimelige priser
Dårlig service
Personer bag kassen som ikke gider rejse sig for at være behjælpelig, sidder blot og snakker
Mine 15 dele købte varer ligger efter betaling
På disken , umulig at fragte derfra uden pose .
Vi har ingen gratis poser lyder det !!!!
Har ikke spurt efter GRATIS pose
Betaler gerne .
Dårlig oplevelse -
Handler her ikke mere !!!!
H ar gode kvalitets garn,men behanlig af kunderne er under al kritik.vi havde køpt noget garn med aftale om bytte til noget andet hvis farve/ typen ikke var den rette jf.opskirften ,som var glemt drehjemme .Kommer ind nogle dagen senere for at bytetil anden en type og farve.Sammen med to af de ansatte som er po gulvet,finder vi det rette garn og jeg ender med at skulle have to ekstra nøgler med.Da jeg kommer op til kassen oplyse vi om bytning og tilkøb af de to andre nøgle.Medarbejderen ved kassen mener ikke der er muglit med bytte og vi blive mødt af skraelsord,racisme og bliver truet med tilkaldelse af politiet hvis jeg ikke forlader butiken .vi står tilbage uforstående og føle mig krænkret over denne behanlig.Vi efterlader det til jeres samvittighed om i synes vi blev behandlet på en ordentlig måde
Super fin behandling, hurtig levering aldrig nogen problemer - godt og billig firma at handle med.
Jette Christoffersen
dragør
Hurtig levering ( i super emballage), og jeg fik fornemmelsen af at få en personlig betjening.