Therma Power

Company details

Information provided by various external sources

Default Description

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

FUP firma

-De levere aldrig varen
-De trækker pengene uden at sende varen
-De svare ikke på de utal af mails, man sender dem om deres manglende forsendelser
-De sender dig det forkerte track&trace nummer for at lukke munden på dig
-HANDLER DER ALDRIG IGEN.

LÆG DESUDEN MÆRKE TIL ALLE DE POSITIVE ANMELDELSER OG TRYK PÅ DET LINK SOM HEDDER "4 ANMELDELSER" ALLE POSITIVE ANMELDELSER ER PÅ SAMME FIRMA, SOM FUNGERE UNDER ANDRE NAVNE!

November 26, 2013

fup firma

Det er et fup firma sender hverken vare eller anden, det eneste i få er en kæmp over paypal det tager ca. en måned for få penge tilbage. spil af penge og tid ikke anden.

September 17, 2013

Fup og fidus

De trækker pengene og sender hverken ordre bekræftelse eller lign, Fup og fidus HOLD JER LANGT VÆK og bestil andre produkter der kan give samme hjerteslag mv.

April 24, 2013

Forbrydere

Fusk hele vejen igennem- Hvordan får man stoppet sådan nogle mennesker. Føler mig så dum at også jeg hoppede på og dermed stjal de mine penge.

April 6, 2013

SVINDEL FRA ENDE TIL ANDEN

Jeg bestilte i december 2013 varer hos Therma Power.
Allerede d. 17/12 2012 hævede de 1000 kr fra min konto
Jeg har aldrig modtaget noget fra dem, og de svarer ikke på mine efterhånden talrige henvendelser.
Kan kun fraråde at handle hos dem!!!

March 19, 2013

HOLD JER VÆK

Jeg har handlet der før i tiden uden problemer......... Forrige gang tog det så 2 mrd og en masse emails at få min vare.. Sidste gang hævede de så bare pengene uden at sende varen.. Jeg kender flere der forgæves har bestil det sidste stykke tid.. Men en ting er sikker........... DE HÆVER PENGENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

January 10, 2013

Nej

Har nu ventet på mine varer i næsten en måned. Der kommer intet og heller ingen svar på mails. I min verden har de ganske simpelt hævet pengene og grint lidt af det. Jeg kan på ingen måde anbefale dette firma og gør andre bruger opmærksom på, at de har flere navne til deres hjemmesider, og der er en del med samme oplevelse som jeg. Jeg har talt med banken og hvis der er andre med samme oplevelse som jeg, så er det med at ringe til banken og få dem til at trække pengene retur, kræver blot at man er villig til at melde det som tyveri, men hey ingen vare, men de tager ens penge, så er det vel også hvad det er.

April 23, 2012
Rated 5 out of 5 stars

en uge efter

Jeg fik mine vare 1 uge efter, lidt langsom, men de kom.. har handle ved dem i mange år, og produkterne er altid kommet..

April 16, 2012

HOLD JER VÆK

Min bestilling er ikke kommet og de har trukket pengene...... Der er INGEN reaktion på mail eller via Contact .....

SNYDEFIRMA...........

March 27, 2012
Rated 1 out of 5 stars

DE MISBRUGER ENS KONTOOPLYSNINGER!

Jeg bestilte i sidste uge 2 glas fra deres hjemmeside. Beløbet som jeg skulle betale var på 788kr. Efter jeg havde betalt stod der på hjemmesiden at man ville få en odrerbekræftelse efter bestillingen. Men modtog intet, så jeg skrev til dem på den e-mail, som man skulle kontakte dem på. Men den virkede ikke:(

Har idag været inde og tjekke min netbank om de havde trukket pengene..og ja det havde de, plus meget mere. 4200kr havde de svin trukket fra min konto, selvom beløbet kun var på 788kr. Syntes det er svineri, på det groveste at udnytte ens kontooplysninger, fordi man har ''handlet'' hos dem. Regner slet ik med at modtage nogen piller fra dem.

April 27, 2011

Take a closer look