We are hiring!

TN Hardware reviews

TN Hardware was closed by the owner on Thursday, July 01, 2010

• Reviews (44)

akif@mail2world.com

Jeg har en vare der skal til rep, men de har lukket ned!

Fuppet

Købte vidokamera. Det virkede ikke. Fik efter to måneder og mange, mange mails og breve kontakt til firmaet og fik et fragtbrev til at sende det til reparation med. Der er så bare ikke sket mere og jeg har ikke hørt noget trods (igen) mange, mange mails og breve.
Hvad er det dog for en måde at drive 'forretning' på. Det er jo tyveri!

Snydt for stort beløb

Som mange andre er jeg også blevet snydt af firmaet. Men jeg er blevet opmærksom på at samme ejer netop har åbnet en "ny butik", nemlig dhd.dk som kan ses her:
Samme slags varer og samme oplysninger, men nyt site og nyt navn. Men politiet er forhåbentelig efter ham fra mange sider efterhånden!!!

Mvh.

tn-hardware.dk

Fik aldrig mine penge tilbage!

Jeg bestilte et netkort, som ikke var hvad jeg bestilte og jeg sender selvfølægelig retur og nu kan jeg ikke komme igennem til dem og jeg ser nok aldrig mine 350 kr igen.. Vi skal have fundet ud af det her for de har snydt mange af os efterhånden!

Ingen svar på henvendelser

Bestilte en HDD den 16. november. Skulle være på lager, men der er endnu ikke kommet noget (2-12-09). Har skrevet for at spørge hvad der er gået galt (2 gange), men ikke fået noget svar.

Hold jer væk fra den butik.

Modtog ikke min vare

Bestilte en USB Hub til 136,- inkl. fragt for ca. en måned siden. Pengene var hævet næste dag men jeg har aldrig modtaget min vare. Jeg har forsøgt at kontakte dem på telefon og mail, men jeg får ikke noget svar. Vil råde andre til at købe deres ting et andet sted!

tn-hardware.dk

har aldrig fået min vare, men pengene er trukket...

hej, købte en harddisk hos dem, og de sendte den samme dag. men nu 3 uger efter har jeg endnu ikke modtaget noget. og de svarer ikke mail/telefon.. så spild ikke din tid/penge på dem.

Dennis Madsen found this review useful

tn-hardware.dk

"Vil blive sendt idag" men stadig ikke efter en uge

Bestilte en Kingston 40 GB SSD hos dem da de havde varen paa lager (og varen generelt var svaerd at finde hos nogle forhandlere)

De skriver en ordrebekraeftelse hvori der staar at varen er paa lager, men der er nu gaaet en uge, saa jeg besluttede mig for at logge ind og se status. Den er endnu ikke blevet ekspederet.

Saa jeg har nu afbestilt ordren; hvis de alligevel formaar at haeve pengene paa mit kort vil jeg naturligvis vende tilbage med en enkelt stjerne i stedet for to.

EDIT: Det gjorde de saa. 1 stjerne, saa faar de varen retur og jeg kan se paa de andre anmeldelser at banken nok selv skal traekke pengene tilbage.

tn-hardware.dk

Har ikke fået den bestilte vare, de svarer ikke på stillede spørgsmål, er umulige at ringe til og opnå kontakt.

Jeg bestillte sammen med min søn den 25.10.09 et GuitarHero spil inkl. Guitar til PS2. Jeg har endnu ikke modtaget noget, har fået et svar, hvori der stod at varen ikke var på lager, da jeg bestilte, DET stod der ikke noget om da jeg skulle afregne indkøbsvognen. Nu håber jeg så blot at varen kommer - senest inden udgangen af denne måned - jeg har sendt TN-Hardware en email om at handlen er annulleret såfremt de ikke leverer senest den 30.11.09. og jeg vil have mine 318,- Dkk retur.

I SKAL IKKE HANDLE hos TN-Hardware.
ALDRIG MERE!!!

INGEN SERVICE!

De svarer hverken på e-mail eller pr. telefon. Der er nu gået 2 dage siden bestilling og de har stadig ikke ekspedieret ordren trods det den er og var på lager. Fortryder så meget at jeg bestilte hos dem. Det vil jeg Aldrig gøre mere og håber at andre vil gøre det samme

Ikke til at kontakte

Bestilte fornyelig en lagervare, som øjensynligt nok ikke var så meget på lager. Tiden går og jeg tænker jeg giver dem lige et kald for at få tjekke op på status, bare for høre hvornår jeg kunne forvente varen fremme.

Men som andre skriver er det forholdvis svært at komme i kontakt med virksomheden, og jeg gav også op på telefonen og gik over til email hvor jeg afbestilte varen; for gad egentlig ikke vente mere i det uvisse.

Ingen reaktion. Et par dage senere dukker, den nu afbestilte vare op; sendt direkte fra actebis..

Og jeg kan se på andres erfaringer, at selvom jeg er ultilfreds med deres levering, så skal man ikke gøre sig forhåbninger om at kunne udnytte returretten. (Har dog betalt med kort, så man kan jo altid lave en charge back).

Og som note; så kom der i dag en mail med at de nu har afsendt ordren, og man tænker lidt "no-shit-sherlock" -- har jo allerede modtaget den i går.

Terkel Hansen found this review useful

Ingen penge retur

Når du benytter din 14 dages returret må du forvente at du skal have din bank til at tilbageføre pengen. Rent tyveri

tn-hardware.dk

kundeservice, hvad er det ??

Købt et grafikkort, som det viste sig at jeg ikke fik brug for alligevel. Derfor sendte jeg det retur på fortrydelsesretten. Nu her den 26 oktober har jeg stadig ikke modtaget pengene retur. Og jeg kan se på track and trace at de har modtaget det den 23. september. Når man mailer til dem får man intet svar og når man prøver at ringe får man en vente tone i røret der er totalt ødelagt så det bare er støj og telefonen bliver ikke taget. Var nødt til at opgive efter 35 min da jeg ikke havde tid til at vente mere.

Så er der vist kun forbrugerrådet tilbage hvis man vil have sine penge.

Det er SGU da service

Har fornylig haft en RMA sag vedr. et kamera - Producent mente det var misvedligehold, men der gik T N Hardvare ind og sagde at de sende et nyt alligevel... Det er SGU da service
Venter dog stadig på kameraet....!!

Manglende/ingen kundeservis

de svarer ikke på @ deres telefonnummer eksisterer ikke den købte vare er efter 1½ måned ikke kommet pengene er desvære væk da de blev overført, altså en bank overførsel, overvejer meget at melde dem til ombudsmanden, vil på det groveste fraråde alle til at handle hos dem selv om de har skiftet navn til DHD

tn-hardware.dk

Rigtig godt, men et lille men..

Ringede for at forhørre mig om en vare, jeg måtte vente en del tid på at komme igennem telefonen, og da jeg endelig kom igennem kunne sælgeren i den anden ende ikke besvarre mit spørgsmål.
Han fik en kollega til at ringe til mig, som forklarede mig sagerne, og så var alt jo godt.
Bestilte det jeg skulle bruge, og som lovet modtog jeg det dagen efter.

Perfekt, men et lille minus at sælgeren ikke vidste noget om produktet.

yes sir

Nemt at finde rundt på siden, hurtig levering med faktura og t&t til posten.
Sådan skal den ged barberes

tn-hardware.dk

bestilte en varer og modtager noget helt andet

jeg bestilte en router fra dem, får hurtigt mail om den der med posten.

til min store skuffelse da jeg modtager den, den er pakket ind i et tyndt lag bryn papir. finder derfor hurtigt ud af den varer der var blevet sendt ikke har noget som helst og gøre med en router, men er en switch i stedet for. jeg sender derfor varen retur dagen efter som led i 14 dags retur retten.

nu har jeg siden den 13. august ventet på og få mine penge tilbage og de ignoreret alle mails siden.

derfor KØB IKKE hos dette firma, de aner tydligvis ikke hvad de laver!!!

Elendig kundeservice

Vi bestilte - ved en fejl - et forkert grafikkort hos TN Hardware (kl. 14.51), hvorefter vi skyndte os at afbestille dette pr. e-mail (kl. 15.09) ... troede vi! Kl. 21.16 samme aften modtager vi en automatisteret forsendelsesadvis, at pakken er sendt. Vi skynder os næste morgen at sende - endnu en e-mail. Denne bliver også fuldstændigt ignoreret. Vi er nu på 3. e-mail til TN Hardware uden at høre livstegn herfra...

Leveringstid på over 2 måneder samt forkert vare

Først og fremmest vil jeg fraråde ALLE nogensinde at handle her, forklaringen får i her.

I begyndelsen af Juni måned bestilte jeg et hylster til min bærbare computer. I dag d. 25.08.2009 er hylsteret stadig ikke modtaget. I mellemtiden har jeg fået tilsendt et Nintendo WII spil, som jeg ikke anser for værende et perfekt komplementært gode til det ønskede hylster.

Ventetiden har sågar også budt på helt og aldeles dårlig/ikke eksisterende kundeservice. Derfor køb dine varer et andet sted!

Manglende Levering - Ingen Svar:(

Jeg bestilte onsdag d. 15/7-09 et Logitech Joystick hos TN-Hardware.
Da jeg bestilte stod der at varen var på lager.

Jeg fik hurtigt en ordrebekræftigelse og alt var i skønneste orden.

Dagen efter checkede jeg ordrestatus, og det viste sig at ordren pludselig IKKE var på lager, men istedet havde mellem 8-14 dages leveringstid.

Det var lidt irriterende syntes jeg, men jeg valgte dog at vente tiden ud.
Jeg sendte dem dog en E-mail, fordi jeg var forvirret, og spurgte hvad jeg skulle regne med mht. levering. INGEN SVAR!

D. 1/8-09, altså 17 dage fra bestillingsdatoen, checkede jeg igen ordrestaus. Stadig ikke ekspederet.
Jeg sender dem endnu en E-mail. Stadig ingen svar.

Idag (d. 3/8-09) var min tålmodighed brugt op.
Jeg har sendt dem en E-mail hvor jeg har afbestilt varen.

Alt i alt er jeg meget skuffet. Dårlig levering kombineret med udeblivende
svar på 2 E-mails (måske endda på afbestillingen også).
DÅRLIG SERVCE!

tn-hardware.dk

Dårlig kontakt og ingen gyldig faktura

Varen blev afsendt nogle dage senere end forventet og oplyst lagerstatus.

Det har trods gentagende rykkere ikke været mulig at få en faktura fra TN-hardware. Efter 4 ubesvarede henvendelser fik vi efter 5. henvendelse et print af en ordrebekræftelse uden gyldig faktura nr. mv.

Da det er et erhvervskøb til brug i firma, er det lidt surt med dårlig dokumentation for købet.

Man får også fornemmelsen af at der er ugler i mosen mht. deres momsregnskab og skatteregnskab, når der ikke engang er styr på noget så basalt som en faktura.

tn-hardware.dk

Anuleret ordre, ingen penge retur

TN-HARDWARE alias DHD.DK

Bestilte 3 ting den 17/6, en ting var ikke på lager, forventet på lager den 18/6.
Kontakter TN 25/6, og får ordren annulleret, bliver bekræftet pr email.
Bestiller de andre varer uden det som er i restordre, disse varer kommer dagen efter.
Den 29/6 modtages en faktura på email, altså den ordre som er annulleret, de kontaktes pr. telefon, får at vide at varen bare skal nægtes modtaget, så vil pakken bare blive returneret, og pengene vil blive tilbageført.
Ringer til dem, og får forklaret at de i følge købeloven har op 30 dage fra de har modtaget og registreret pakken, til jeg vil få mine penge.
hmm. det er da dem som har lavet en fejl.
DEN 27/07 HAR JEG STADIG IKKE IKKE MODTAGET PENGENE.
SÅ HANDEL IKKE MED TN-HARDWARE alias DHD.DK

god handel

Bestilte en batterilader d 9.juli om aftenen og modtog den mandag d.13.
på mit arbejde som ønsket. Alt i skønneste orden.

Uforsvarlig forsendelse

Købte en dyr computergenstand hos Tn-hardware.dk, men oplevede at den ud over kassen fra producenten kun var pakket ind i brunt pakkepapir, hvilket øger risikoen for fejl og brud, når den transporteres igennem systemet (Post Danmark, ahem!). Heldigvis ingenting galt, hvilket jeg frygtede en anelse, men ikke helt acceptabelt.
Leveringstid mv. perfekt.

OK webshop - Hurtig levering

Ris:
* Der mangler billeder af en del produkter i webshoppen
* Ingen Track & Trace på forsendelsen. Dette opvejedes dog af hurtig ekspedition (fra dag til dag)

Ros:
* Webshoppen er OK at finde rundt i
* Hurtig ekspedition
* Billig pris på produkt

God handel

Jeg bestilte en vare om eftermiddagen kl. 15:30 og modtog den dagen efter. Alt fungerede som det skulle, så jeg har ikke noget at udsætte på virksomheden.

Er der nogen i firmaet?

Jeg har 2 gange inden for den sebneste måned forsøgt at købe varer i firmaet.
Første gang gik der over en uge før de svarede at varen nok ville blive forsinket, herefter kunne jeg ikke komme i kontakt med dem og da dagene blev til uger afbestilte jeg varerne.
Anden gang bestilte jeg en varer som de angav var på lager og ifølge deres website bestiller en vare som de har på lager inden kl. 17 vil den blive afsendt samme dag. Da min ordre end ikke var blevet behanlet efter en uge og jeg intet havde hørt fra dem, afbestilte jeg igen min ordre.

Respekt

Kanon pris og levering helt som lovet

SPEEDY GONZALES levering

Bestilte nogen in-ear hoereboeffer hos t.n Hardware kl. 18 cirkus..
Kl. 00 da jeg tjekkede mail igen, var den allerede ifoelge t&t nummer i taulov pakkecenter.. saa dem ser jeg nok imorgen. DET ER godt nok service..
Tak for handlen.. helt sikkert roeget ind under favorites paa nettet..

Jesper broch, Grindsted

tn-hardware.dk

Bestilte et Logitech Keyboard til Wii, de var den eneste forhandler. Prisen var fin og afsendt samme dag som bestilt. Det var super :o)

Lynende hurtigt

Bestilte wii konsol, og board kl 16:30
Kl 9 næste dag bankede posten på med det :-)

5 kokkehuer herfra

tn-hardware.dk

God service og hurtig levering

Jeg bestilte en række ting, bl.a. et netværkskabel, som det dog viste sig at de ikke havde på lager i den rigtige længde. De ringede derfor og spurgte mig om det var i orden at de sendte et kabel der var et par meter længere i stedet for. Rigtig fin service, der bidrager til at holde leveringstiden nede.

tn-hardware.dk

Umulig at komme i kontakt med

For noget tid siden købte jeg en dvd-brænder hos TN-hardware. Desværre var den deffekt. Jeg var i kontakt med LG og de sagde at jeg skulle kontakte sælger og bede om en ny. Jeg kontaktede TN hardware og de sagde jeg skulle sende drevet ind til dem. Dette gjorde jeg og fik at vide, at de kunne erklære drevet for defekt. Vi lavede en aftale om et andet drev. Der er nu gået 3 uger siden og har forsøgt at ringe og har skrevet 3 mails men har ikke kunne komme igennem til dem, og har stadigvæk intet drev modtaget :-(

Jeg anser det for meget groft når en virksomhed ikke yder en rimelig support på telefon og mail, da man som bruger ikke har andre muligheder for at komme i kontakt med dem.

Kan ikke anbefales

Påstår at de sender samme dag som man bestiller - det er ikke sandt.
Svarer ikke på mails eller telefon. Jeg har nu annulleret min ordre - så må vi håber de i det mindste læser den mail.

tn-hardware.dk

Ikke afsendt til tiden som lovet

Skulle have en Wii, Ballanceboard osv. Ringende til dem en fredag, og fik af vide at selve Wii'en den gerne skulle komme på lager om mandagen, ringede mandag, fik at vide den ville være der tirsdag, ringede tirsdag, og den var stadig ikke kommet på lager, valgte derfor at afmelde selve Wii'en, så resten kunne sendes, så jeg kunne have det onsdag, og det gjorde jeg ved at ringe til dem, og han lovede at resten af ordren ville komme dagen efter, sidste hverdag inden påske. Fik en mail kl 20:30 om at den var afsendt, hvilket er for sendt, for at postdanmark kan nå at have det ude til næste dag, derfor fik jeg først pakken tirsdagen efter påsken. Mega træls når man havde regnet med at skulle spille i påsken :-(

Perfekt.

Jeg skal til at bestille igen. Jeg kan ikke sige andet, end TN Hardware, har super kredit, super ting, hurtig vare, køb køb køb. Det er fantastisk hurtigt. I får et E mærke snart!

MVH Mads

Mads found this review useful

manglende vare - kanon service

Jeg er bare så positiv overrasket som man kan være, kanon service. Havde bestilt en mus som desværre ikke var på lager. TN hardware kontaktede mig utrolig hurtigt, og de har bare svaret på mine e-mails STRAKS. Kan 1000 % anbefales.

tn-hardware.dk

Svarer ikke, afvigelser på varer

TN-Hardware svarer ikke på mails. Jeg har skrevet to mails, men intet svar. De tager heller ikke telefonen, når man ringer til dem.

Fik hurtig levering af varer. En vare var ikke det bestilte, men kunne dog heldigvis bruges (var faktisk et bedre produkt). En anden vare var ikke helt som vist på billedet på deres hjemmeside.

Hans found this review useful

Reply from tn-hardware.dk

Hej.
Denne forstår vi ikke.
Vi har søgt i vores email, og kan ikke finde nogen ubesvarede mails.

Hvis du vil være venlig at kontakte os, såfremt der er et problem af den ene eller anden art, så skal vi gøre hvad vi kan for at hjælpe.

Vi er pt. i en rivende udvikling, (og underbemandet) så det kan til tider værer svært at fange os på telefonen, derfor er det bla. også muligt at ringe til os i aftentimerne.

Hurtig levering og emballering OK

Emballeringen af en printer var blot den papkasse, som printeren lå i.