Totaalspeelgoed

Company details

1. Toy Store
  2. Children's Toys Store

Information provided by various external sources

Totaalspeelgoed.nl is een winkelonderdeel van Totaalvoordeel.nl. Onze bedoeling is om winkelgemak onder 1 dak te creeeren. Door in te spelen op wensen van u en deze zo voordelig mogelijk in te kopen, zorgen we voor een gemakkelijk, compleet en veilig winkelgemak. Wij leveren de meeste artikelen vanuit onze eigen voorraad maar omdat wij een grote selectie hebben, kunnen wij meestal binnen 2 dagen leveren! Wij zijn al 10 jaar speelgoedspecialist en merken dat de tegenwoordige klant meestal al weet wat hij wil. Er is een ontzettend groot aanbod in speelgoed en wij hebben voor u en uw kind een selectie gemaakt waarbij gekeken is naar kwaliteit, doeltreffendheid, uitdaging en motivatie en ook qua educatie. Er is een dusdanig groot aanbod in onveilig, doelloos, speelgoed met grote beloften, leuk uitziend maar wat de plank geheel misslaat, onnodig duur en vooral onoverzichtelijk, dat wij met deze site en onze service proberen een tevreden kind en dus tevreden ouders kunnen te voorzien in persoonlijke behoeften. Het kiezen van speelgoed kan best een grote klus zijn. Ze hebben al zo veel! Wij helpen graag in het klaren van de klus. In korte tijd, in 2010, hebben wij ons gespecialiseerd in sleeen. In dit kikkerlandje, zonder bergen is het een heel bijzonder artikel en wij verheugen ons alweer op de komende winter want wij hebben weer een heel groot assortiment van sleeen en slee accessoires. Mocht u op zoek zijn naar specifieke artikelen voor uw kind met bijvoorbeeld een ontwikkelingsachterstand of dyslexie, dan kunnen wij u daarin adviseren en eventueel op zoek gaan naar naar een passend product! Mail ons gerust en wij proberen een passende selectie voor u te maken. Op internet is het winkelen zonder wachttijden, zonder parkeerkosten, niet weers- en tijdsafhankelijk en gemakkelijk te vergelijken. Daarom bieden wij ons speelgoed nu ook op internet aan. Wij hopen dat ons assortiment en de service die wij kunnen geven de redenen zullen zijn dat u bij ons besteld. Totaalvoordeel is de winkel voor de dealers van de Eko slee en de Ferbedo kindervoertuigen. Wij willen geselecteerde verkooppunten hebben zodat u ook de artikelen eventueel bij u in de buurt kunt kopen. Wij wensen u veel speelplezier samen.

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Supersnelle levering van een slee in de winter

Op maandag had ik de slee besteld om 13.00 uur in de middag en de volgende ochtend om half 10 werd de slee bezorgd. En wat voor een slee!! Hij is echt supersnel. Ik vind dit een heel goed bedrijf. Een echte aanrader.

August 31, 2012

Toppie

Erg fijne website om te winkelen & goede klantenservice. Erg vriendelijke mensen, ben ik blij mee. Eens wat anders dan die grote kentens & hele goede producten. Toppie!

January 29, 2012

zeer tevreden

Ondanks de drukte met kerst toch geweldig geholpen! Had perongeluk verkeerde product besteld, na mail contact is alles voor mij rechtgezet en heb ik het product zeer snel! In huis ontvangen.
Ik wil dit graag delen met anderen omdat ik een ieder deze speelgoed winkel zou willen aanraden ipv de grote ketens!

December 30, 2011
Advertisement