[REPLY]
Uddannelseskort magter tydeligvis ikke deres opgave - giv os venligst det gamle system tilbage! Jeg vil hellere stå en time i kø hos Fynbus end stå model til dette her cirkus.
Jeg har som så mange andre været hele turen igennem med utallige fejl på hjemmesiden hvilket resulterede i, at jeg aldrig modtog mit kort. Selvom kundeservice indrømmer at den information de kan se er helt anderledes end den jeg selv ser når jeg logger ind (for dem ser det fx. ud som om der er lavet over 20 bestillinger på kort, hvilket jeg naturligvis ikke har gjort) kan jeg ikke få erstatning fordi de bliver ved med at påstå at "jeg selv må have lavet en fejl". Jeg venter stadig på at få mit kort og håber i mellemtiden at jeg ikke bliver trukket for en masse bestillinger som jeg ikke har lavet.
Kundeservice er et rent lotteri. Enkelte er flinke imens andre har hævet stemmen og været uforskammede når jeg har forsøgt at forklare, at jeg er nødt til at vide hvornår jeg kan forvente at få mit kort, da jeg er ved at blive økonomisk ruineret af at betale enkeltbilletter til og fra min uddannelse hver dag. En enkelt medarbejder fortalte mig at jeg bare skulle stå på toget uden kort, da "DSB var orienteret om problemet" (naturligvis kan man ikke bare køre med uden kort eller billet og ingen jeg har talt med fra DSB har hørt noget som helst om problemer med uddannelseskort).
Misha Brenøe found this review useful
DSB, som trækker fra mit kort, insisterer på at trække inden jeg får min SU, hver måned, mere end 2 uger før kortet bliver aktivt næste måned. DVS jeg altid skal efterlade 600kr i min bankkonto ved slutningen af måneden, som jeg slet ikke kan bruge, og det skaber cash flow problemer. I betragtning af at samtlige kunder for uddannelseskortet lever på et stramt SU-budget, er det ikke på nogen måde acceptabelt. Ringer man til Uddanelseskort nummeret, bliver man sendt til DSB, og ringer man til DSB, bliver man ikke bare sendt tilbage igen, men talt ned til af kællingen bag røret (den samme hver gang) der arbejder uden om problemet med irrelevante påstande.
Udover det virker siden på borger.dk ikke. Man risikerer overhovet ikke at få sit uddannelseskort, hvor man så skal ringe ind og blive fortalt at det er ens egen skyld, og at man i øvrigt burde bruge usikre instillinger i sin browser. Det er direkte uansvarligt.
så havde de fået -1000 point. Har aldrig set noget så dårligt struktureret i mit liv. Man skulle tro at dem der har lavet hjemmesiden, slet ikke har en IT uddannelse. Selv jeg kunne lave siden bedre og mere overskueligt selvom at jeg ikke har en IT uddannelse.
Tillykke med Danmarks laveste bedømmelse
Servicen er virkelig gennemført dårlig. En inkarnering af hvad der er galt med offentlige instanser. Var dette et firma som bestyrede dette system, var det gået nedenom på et par måneder. Det er umuligt at gennemskue om man har eller ikke har betalt, om man nu modtager eller ikke modtager et kort. Hjemmesiden og systemet er fyldt med bugs, og er stillet op på en måde helt ude af trit med almen hjemmesideopsætning. En hjemmeside som kunne have indeholdt fem knapper indeholder tusind, som leder en videre i et uforståeligt cirkus. Alternativt kan man sidde i en telefonkø i halvanden time og vente på en dame, som enddog sender en et link. Dvs. man ikke engang kunne udøve selvhjælp hvis man ligefrem ønskede det! En kæmpe ommer!
Hvis det her var et privat ejet firma, var de gået konkurs for længe siden. Der sidder anonyme personer og besvarer mails, der udviser en arrogance der ikke er set magen til siden Benito Mussolini i hans storheds tid. De svar man modtager, ville man ikke en gang sende til psykisk udviklings hæmmede. I SKULLE SKAMME JER!!!! Kunne man give negative stjerner, ville jeg gøre det.
mads found this review useful
Det er den værste side der er lavet. Den er svær at finde rundt på og så ser den mega gammeldags ud. desuden er det mega svært at bestille første gang fordi af man skal ind på en masse forskellige sider som der er lige så skod lavet. Det er en ommer det der !
Det tog mig 1 måned før jeg fik det første uddannelseskort som i øvrigt var forkerte adresse. Så i alt 2 måneder før jeg fik det.
Nu har jeg op til flere gange oplevet kæmpe forsinkelser på at modtage mit uddannelseskort, som har medført at jeg udover de ca 600 kr jeg betaler for det, skal betale for at for få erstattet kortet som jeg ikke har modtaget og betale fuldpris for transporten frem og tilbage, tog og bus, for de penge jeg ikke har!
Jeg synes det er alt for dårlig service, de studerendes liv bliver langt mere stressende end de i forvejen er. Når man vælger at pådrage sig sådan et ansvar og vælge som virksomhed at stå for at lave disse uddannelseskort, så skal man godt nok også kunne leve op til det 100% HVER ENESTE GANG!
Danni Larsen and Thomas found this review useful
Jeg ringede ind til Uddannelseskort for at spørge, hvordan jeg skulle søge mit uddannelseskort i forhold til, hvilke ruter jeg kunne tage til mit praktiksted. Efter at have ventet i ca. 40 min fik jeg endelig en (rigtig flink) dame i telefonen, som måtte ud og spørge chefen, hvordan jeg skulle gøre. Jeg fik så besked på at ringe til NT, som sagde jeg skulle ringe til DSB, som sendte mig tilbage til Uddannelseskort, så DSB igen, da de ikke kendte reglerne og til sidst Uddannelseskort igen for kun at finde ud af at det ikke kan betale sig for mig at få et uddannelseskort - efter 4 timer med snak og ventetid kunne det have været fedt, hvis Uddannelseskort kendte deres egne regler.
- Stine
Bliv nu ikke forblændet af den ene stjerne, hvis man kunne vil jeg have givet jer et ordentlig lag prygl istedet!
Ingen kundeservice!
Ingen til at besvare mail!
Altid kundens problem, hvis noget er gået galt!
Bestiller den 3.02.2012 et kort der skal gælde fra 15.02.2012 til 30.04.20.
Den 5 får jeg besked om at kortet er afsendt og dagen efter trækker de pengene.
Den 12.05.2012 kontakter jeg dem igen pr mail om at jeg ikke har fået kortet endnu og skal starte på min uddannelse mandag. Intet svar der, så jeg prøver at ringe og bliver smidt af tre gange.
Efter 15 dage uden kort eller penge til at købe klippekort, så kontakter jeg dem igen... efter 42 mintter får jeg fat i en medarbejder der først siger at " kortet ikke er gået igennem" for så at sige " du har nok lavet en fejl"!!
WTF?? Jeg kan jo se, at kortet er gået igennem, I har jo sagt kortet er afsendt!??
Hun lover dog at jeg får et "midlertidigt" afsendt.
20.03.2012 har jeg endnu ikke modtaget noget, ringer igen, for jeg har helt opgivet mailen, selvom de højt og helligt lover svar indenfor 10 dage! Får fat i en medarbejder efter igen igen, at være blevet smidt af 2 gange med den begrundelse, " at de ikke har noget der kan besvare min opkald"! Tak for lort da....
Denne gang giver jeg vedkommende et møgfald, da jeg på nuværende tidspunkt er gået glip af en hel måneds undervisning.
Igen kontakter jeg dem og får denne gang lovning på, at jeg kan få pengene retur. Glad tænker jeg dejligt, så kan jeg bestille et nyt kort.
Men ak nej der går yderligere 10 dag og jeg må opgive at prøve og følge semestret. Jeg kontakter min bank, som opfordrer mig til, at lave en dispute gennem Nordea og dermed lade banken trække pengene retur. Det eneste der kræves var bevis i for af kommunikation mellem mig og udd. kort.
Hurra tænkte jeg, så kan de rende mig. Jeg indgav en dispute der gik 7 dage og jeg pengene var tilbage.
Jeg prøver at bestille nyt kort men kan ikke?? Sært tænker jeg.
Men det ser ud til kortet stadigvæk er i systemet og ikke er betalt får jeg at vide, da jeg igen bruger tid og kræfter på at ringe til disse inkompetente mennesker...
Få dage senere får jeg en regning fra DSB ed en rykker oveni, som de beder mig betale.
Næ du tænker jeg og skriver en mail til dem, hvor de lover svar inden 10 dage. Jeg får ikke noget svar 14 dage seneren, hvor jeg tager på ferie og tænker, de ordner det nok.
Tre uger senere: Kommer hjem til endnu en brev fra DSB, denne gang er rykkeren fordoblet og "sagen kan få mig i RKI truer de med". Jeg bliver lidt nervøs og prøver at sende et "levende " brev samt en mail og gentage, at jeg altså IKKE har modtaget noget kort og derfor IKKE vil betale og håber, at det nok vil fise ind.
Men ak nej, en uge senere ( wauuuw nu svarer de da på en uge det da en forbedring! ) får jeg svar, de vedholder at jeg skal betale, men hvis jeg utilfreds kan jeg klage. Samtidig får jeg et brev fra jurista, hvor der er blevet lagt lidt yderligre oveni for deres kostbare tid!!
Nu har jeg selv fundet ud af, at der rent faktisk finde en kundeambassadør, som skal varetage kundens klager. Jeg har skrevet til denne om hele sagens forløb og håber jeg kan beholde de penge der rent juridisk tilhører mig, men det må jeg lige se på om 4 uger, når afgørelsen kommer. Ihvertfald kan jeg se, at jeg ikke er den første der ikke har fået mit kort, men endt med at betale, ligesom folk, der ikke har bestilt men fået et kort!
Så tak for lort uddannelseskort eller det suspekte broderskab, ved sgu ikke hvem af jer man skal takke, i jo lige gode om det! Hvor vil jeg ønske mit lille blå papair kort kom til igen, hvor man bar kunne gå over og lave et kort hos dsb med det samme istedet for det her lort! Bare fordi nogle fjolser snød, så fik vi det her lort, way to go!
To be continued .......
Peter P., Hanein Menhem, mads, . and Laila found this review useful
hjemmesiden total uoverskuelige...
der er ikke nogle der kan fortælle nogle noget hvis man ringer til hverken dsb eller su- styrelsen (tilmed arrogant og ligglad personal man kommer i kontakt med ved SU-styrelsen)
Sker der en fejl i processen er det dig selv der hænger på at betal transport også selvom det ikke er dig selv der laver fejlen. også selvom der er 3 indstanser der skal bekræfte og godkende ens uddannelse er "ægte" og der kan ske fejl alle steder.
Der kan ikke sendes email til anden end e-post.
Hanein Menhem found this review useful
Bestilte uddannelseskort igår - ja, igår - dvs. jeg ikke engang har modtaget det endnu, og jeg gruer allerede for hvad der ellers bliver problemer med...
Kort historie lang: når jeg har ringet til uddannelseskort.dk har de ikke kunne hjælpe mig og sendt mig videre til borger.dk (der heller ikke kunne hjælpe mig), min skole (der ikke havde noget med det at gøre), dsb (der heller ikke kunne hjælpe mig) og SU (som heller ikke kunne hjælpe mig).
Til sidst fandt jeg ud af det SELV, men for guds skyld... Jeg skal pendle mellem Odense og København, og der er ingen af ovennævnte som kunne give mig et ordentligt svar på noget overhovedet, og uddannelseskort.dk sendte mig bare videre til steder som heller ikke kunne hjælpe.
Det er hvad jeg kalder dårlig service og ikke at have styr på tingene!
Var i gang med et kursus i København, hvor jeg var berettiget til et uddannelseskort, og det gik da også fint nok med at få det tilsendt den første måned.
Men da jeg så skiftede adresse, der startede problemerne.
Uddannelseskort kan nemlig ikke finde ud af at registrere CO-adresser.
På daværende tidspunkt ventede jeg på at få en lejlighed, og måtte bo midlertidigt hos en ven.
Jeg ringede ind til deres kundeservice, som sagde at kortet kun ville kunne blive sendt til en fast adresse. Jeg oplyste at jeg ikke ville få fast adresse før måneden efter, men det var der ikke noget at gøre ved.
Nå, tænkte jeg. Så kunne jeg jo lige så godt annullere købet og bruge pengene på klippekort.
Og nu kommer det morsomme.
Der gik en uge uden at jeg havde fået mine penge tilbage, hvilket jeg synes var eget underligt indtil min ven kom hen til mig med et brev, hvori der lå et helt nyt uddannelseskort, gældende fra NÆSTE måned.
Dvs. uddannelseskortets gyldighed afhænger åbenbart af hvornår man har fast bopæl....
Nå men, jeg måtte i hvert fald droppe ud af den uddannelse. Jeg havde ikke råd til at pendle fra Birkerød til København hver dag på SU.
Så tusind tak!
Nu er jeg blevet optaget på en videregående uddannelse i Vestsjælland, hvor prisen for en returbillet er omkring 350 kr. Der må jeg sandelig også skippe samtlige intro-dage i slutningen af August, da man nægter at udstede et kort til mig før efter den 1. September.
Bravo!
Sjældent har jeg oplevet så dårlig service.
Chancen for at få ændret gyldighedsperiode eller zoner i ens kort, er mindre end at vinde i lotto. Uddannelseskortet er lavet så indviklet at det er umuligt at finde rundt i systemet. 13 dage mit nye uddanelseskort er gældende fra, modtager jeg en mail om det nye korts gyldighedsperiode osv. Jeg kan konstatere at gyldighedsperioden er ændret iforhold til samtlige øvrige kort jeg har modtaget og ringer derfor til DSB, for at få dem til at ændre dette. Efter 15 minutters venten i telefonen, får jeg at vide at man intet kan gøre, når der er under 14 dage til at kortet træder i kraft. Det kalder jeg virkelig bondefangeri og ekstrem dårlig service. Men hvad andet kan man forvente, når det handler om DSB. Nu kan jeg gladeligt vente på et uddannelseskort hvis gyldighedsperiode er meget længere end jeg har brug for. Sådan uddannelseskort og DSB.
Ved knap nok hvor jeg skal starte og orker næsten ikke at bruge mere tid på at henvende mig til Fynbus eller Sustyrelsen. Derfor gider jeg heller ikke sidde og skrive stolpe op og ned over hvordan kortet mit kort siden sept. 2011 jævnligt har voldt problemer. Hjemmesiden er fuldstændig uduelig og systemet er for "stift". Informationerne lagres ikke rodentlig og ved personlig kontakt bliver jeg mødt af uhjælpsomhed og at det hele er min egen skyld.
Kundeservicen i Fynbus er det mest kritisable jeg nogensinde har oplevet. Selskabet forstår ikke at de er til for at servicere deres kunder og det er dem der skal betale for at det hele løber rundt (de får åbenbart for mange statskroner og har for lidt konkurrence). De sidder og har magten og ved at jeg ikke har andre alternativer. Har været nødt til at betale dobbelt i perioder fordi kortet udstedes med forkerte datoer og de nægter at lave et nyt girokort med ændrede datoer selvom det er dem muligt på under 1 minut. Til gengæld vil de meget gerne lave "det oprindelige girokort med forkert dato" så jeg kan få lov til at betale dobbelt i overlappende perioder igen igen. De lytter ikke og dømmer på forhånd. Er blevet mødt med argumentet ,,: det er så billigt for JER i forvejen så det kan vi altså ikke gøre noget ved''. Undskyld men 200 kr. ekstra i måneden er mange penge for en studerende og beløbets størrelsen er ikke sagens kerne her. Er resultatet af monopol og et dårligt system hvor man bliver mødt med at problemer er forårsaget af kundes selv.
Det værste lort der nogensinde er blevet implementeret. Gør alt for at undgå brugen af DSB og uddannelseskortet.
Der er ingen fleksibilitet og lige meget i hvor god tid du bestiller kortet, så får du det ikke til tiden eller systemet opretter nogle andre datoer til dig end dem du har valgt - hvilket gør systemet helt ubrugeligt.
Kundeservicen er ikke eksisterende og det er altid dig selv (kunden) der har lavet en fejl.
En skændsel i det danske samfund!
Vi har som så mange andre danskere fået nyt Dankort, desværre kan DSB ikke håndterer det i deres system, efter ændringen, virkede systemet som om det frøs.. om igen, det samme, så ringede vi til DSB som sendte en ail med et link så kort nummer kunne ændres, nu er der gået 3 uger og der er ikke kommet noget nyt kort...har prøvet at ringe til DSB, kø kø..så må vi prøve internettet og der er en fin kontakt formular, udfylder den, og sender.....juhu den er igennem..men havd står der..svar indenfor 10 hverdage..det kan jo ikke bruges til noget, må prøve at ringe igen, og håbe at jeg ikke bliver sidt af igen...
Desværre er det ikke første gang jeg oplever at systemet ikke virker, har betalt mange penge for billetter pga. et meget dårligt uflexibelt system som bærer præg af at der ikke er nogen konkurrence, og har brugt mange timer i tlf. for at forklarer det samme igen og igen..Hvis det havde været en privat virksomhed og servicen havde været så dårlig så er jeg sikker på at den havde lukket indenfor mindre end et år... Til kunde service hos DSB Uddannelseskortet, vi betaler i dyre domme for at rejse med jer, så lad os dog gøre det, vær lidt flexsible og send kortene ud...
Den stjerne som i får er en minus stjerne......stjerner gør man sig fortjent til, det har ikke overhoved ikke levet op til.. monopol virksomheder som jeres gør livet surt for ganske alm. mennesker...
Gør medarbejderne mon deres bedste for at hjælpe os?
Kundeservice. De burde jo egentlig hjælpe når man tager tid til at ringe derind for at få hjælp. Det eneste de tyder på at de laver, er at udgyde tomme ord for at føje dig gennem røret.
Jeg har modtaget uddannelseskort siden oktober 2011, og der har desværre ikke været andet end vrøvl med hele affæren. Det lød ellers nemt: med dette kort kan du køre fra her til der for et næsten fast beløb om måneden. Det eneste du skal gøre er at vise det til buschaufføren/togkontrolløren...
...hvis man så bare havde det. Der har været vrøvl med adresser og senere kortoplysninger. Jeg har aldrig været tryg ved at give andre adgang til mine kortoplysninger, så først fik jeg min regning med posten. Det gik fint, indtil jeg skulle hjem på ferie, og bo ved den registrerede midlertidige adresse. Jeg ringede ind ca. en uge efter at jeg havde fået mit uddannelseskort og spurgte om jeg ikke kunne få det sendt til min anden adresse den næste måned. Det kunne ordnes fik jeg at vide, og jeg tog på ferie og afventede mit uddannelseskort skulle dumpe i postkassen på min anden adresse. Det kom dog aldrig. Jeg ringede derind og fik at vide at kortet var sendt til min anden adresse. jeg fik dog at vide at de kunne sende mig et midlertidigt, da mit andet kort var udløbet. det ville komme om et par dage. De dage gik og jeg var nødt til at rejse tilbage og måtte punge ud med næsten 400 kr. bare for en turbillet. derhjemme lå kortet ganske rigtigt i postkassen. Det var i mine øjne penge lige ud i luften. Det midlertidige kort kom en uge efter hos den anden adresse. så begyndte der at komme problemer med både regningerne og kortene: de dukkede ikke op på min adresse eller min midlertidige adresse. jeg ringede til kundeservice som fortalte at de var forsvundet i posten eller også havde jeg ikke givet korrekt adresse; selvom jeg havde modtaget post fra dem før. Der gik jeg ind på deres hjemmeside og gav dem kortoplysninger og endelig modtog jeg et kort. jeg rejste hjem, men mens jeg var hjemme var jeg så uheldig at få stjålet mit kort, så det blev spærret og jeg fik et nyt. Da kom kortet for næste måned heller ikke. det skyldes at jeg skulle give nye kortoplysninger. Dog havde jeg ikke modtaget information om at jeg skulle det, plus at det vil tage mig en ekstra uge før jeg, forhåbentlig, får et kort. Jeg spurgte om der var mulighed om jeg kunne modtage regningen med post og gjorde hende opmærksom på hvilken adresse der var tale om. Jeg fik tilbagemeldingen at de i lang tid ikke havde givet den form for service - at sende regning med post, selvom jeg indtil for få måneder siden brugte den betalingsmetode.
Indtil videre har det været spild af penge, det har kostet mig mere end mine rejser er værd til trods for at en tur/retur rejse for mig koster ca. 800 kr.
Det har været en frygtelig oplevelse, og at de bebrejder postvæsenet for deres bommert er klart forkert når de ikke selv har set dybere på sagen. At det har været et halvt år at få styr på to adresser er mig ultrolig.
Peter Mühlmann found this review useful
Mon endnu en klage på denne side nytter. Andre virksomheder tager kundernes klager alvorligt, og svarer ofte her på siden, hvor de skriver tak for kritikken og de vil forsøge at gøre det bedre.
Uddannelseskort.dk gemmer sig bare...
Jeg har bestilt et uddannelseskort for en måned siden, de 14 dage i tide inden det skulle bruges, og jeg var sikker på, at jeg havde indtastet mine dankortoplysninger ved bestillingen. Jeg modtog en påmindelse på mail fra dsb et par dage senere om, at jeg endnu ikke havde indtastet mine kontooplysninger, så jeg gik ind og gjorde det (igen, det er jeg sikker på). Da de 14 dage var gået, og kortet ikke var kommet, ringede jeg til kundeservice, som fortalte mig, at de slet ikke havde modtaget mine kontooplysninger, fordi at jeg skulle have modtaget en faktura, som jeg ikke havde betalt. Ganske rigtigt, jeg havde modtaget en faktura på mail - bortset fra den slet ikke lignede en faktura - da jeg så den i sin tid lignede den bare en bekræftelse på beløbet.
Nå, og eftersom der går 14 dage fra min betaling til jeg modtager kortet, vil jeg modtage kortet når det udløber. Kundeservice har været så søde at fortælle mig, at der ikke er noget at gøre: "Oplysningerne er sendt af sted. Så kan vi ikke gøre noget". Hvem kan så gøre noget? Min oplysninger svæver bare rundt i cyberspace et sted? Og jeg må ikke få lov at ændre perioden. Så nu kan jeg få lov til at diske op med over 500 kr for ingenting, og så betale over 500 igen med det samme for næste kort - det er mange penge når man er på SU!
Ud over min personlige historie, har jeg disse generelle klagepunkter:
1) Siden er klodset, utroværdig og ulogisk. I det 21. århundrede findes der altså masser af webeksperter, der kan lave en god og brugervenlig side!
2) Ideen om at bestille sit kort på nettet i stedet for at få lavet det i en dsb-kiosk er udmærket - HVIS DET FUNGERER! Ellers tror jeg vi alle foretrækker at smutte ned i kiosken og få det lavet på 2 minutter. 14 dage er ALT for lang behandlingstid.
Jeg håber virkelig, at I på uddannelseskort.dk tager brugernes kritik til jer og får lavet noget bedre hurtigst muligt. Det er i orden at anerkende, at man har lavet en fejl og rette op på det - men det er IKKE i orden bare at lade stå til, mens flere og flere bliver ofre i jeres forvirrende, bureaukratiske system. Jeres kunder er fattige studerende, som ikke har råd til at systemet kludrer med deres penge!
Jeg bestilte kort, og modtog en mail, med at min betaling ikke kunne gå igennem. Jeg blev henvist til at bestille en faktura - som det koster 50 kr. ekstra at modtage.
Først da jeg ringede til DSB blev det oplyst, at jeg skulle taste "tilmeld nyt betalingskort" for at jeg kunne betale - også selvom jeg har har betalt med mit dankort tidligere.
Det oplyser hjemmesiden ikke.
Det er et virkelig dårligt system!
Jeg er i øvrigt enig i Mariannes synspunkter!
øvøvøv.
Har betalt 5 gang for uddannelseskort, som har aldrig bestilt! Hvordan får jeg penge retur?!!! Who knows....
Jeg studerer OG bor i Aalborg.
Min uddannelses ligger i Zone 1 og jeg bor selv i Zone 2.
Jeg kan simpelthen ikke finde en logisk forklaring på HVORFOR at Uddannelseskortet koster 413 kr pr md - men det normale periodekort fra NT koster 338 - der er da gået noget helt galt her?
Og hvorfor kan man som studrende på en videregående uddannelse ikke få et Hypercard i stedet? Det giver mere frihed og er billigere? Jeg forstår ikke den her form for forskelsbehandling - det er direkte diskrimination!
Jeg har siden august 2011 benyttet mig af DSBs uddannelseskort uden de store problemer, rent servicemæssigt; jeg har modtaget mine kort i god tid. Det negative ved tiltaget er dog, som mange andre bemærker, at man ikke selv kan kontrollere hvornår pengene bliver trukket, at selve hjemmesiden er horribel og håbløst forældet og at det er så ufleksibelt.
Da jeg skiftede Dankort i starten af februar, måtte jeg genoprette mig på ny i deres system. Jeg fik dog intet uddannelseskort tilsendt før jeg skulle bruge det her i marts. Jeg ringede ind til DSB og fik en meget fin betjening af deres kundeservice (jeg skulle ikke engang vente i kø), som fik løst problemet og satte afsendelsen i gang. Hun tilbød mig også et midlertidigt månedskort, som jeg kunne få refunderet omkostningerne til, når jeg modtog mit uddannelseskort.
Jeg giver to stjerner fordi tiltaget og uddannelseskort.dk er forfærdeligt, men DSBs service i min sag har været ganske tilfredsstillende, hvilket hiver karakteren op.
Jeg synes simpelthen at uddannelseskort.dk er en væsentlig forringelse i forhold til før, hvor man kunne købe sit pendlerkort hos DSB billetsalg. Der var ingen problemer med det. Mine klagepunkter lyder på:
1) Jeg synes det er for dårligt, at man skal bestille kortet mindst 14 dage før man skal bruge det. Det er ikke spor brugervenligt. Jeg har måttet betale fuld pris for at køre med tog nogle dage, fordi jeg ikke har fået bestilt kortet i god tid nok. Jeg har været så glad for at prisen er blevet sat væsentlig ned for os der pendler langt, men de penge jeg sparer hver måned er hurtig væk hvis man samtidig skal købe ordinære billetter indtil uddannelseskortet kommer med posten!
2) Og at det skal bestilles på nettet, så man skal vente på en hel masse administrativt og det skal sendes med posten. Det tog maks 2 minutter at få det lavet hos DSB billetsag! Hvorfor skal det nu tage 14 dage!?
3) Hvis man vælger at kortet skal bestilles automatisk, for ikke at stå endnu en gang og ikke have et tog kort i 1-2 uger (og dermed skal betale fuld pris for togbilletter), er det ganske umuligt at redigere perioderne, så man f.eks har en uge hvor man ikke vil have kortet fordi man ikke skal i skole i en uge, eller har 2 ugers læseferie. Så skal man gå ind og redigere perioderne bagfra, altså rette i samtlige datoer for resten af min uddannelse. Og det er sgu ærligt talt ikke særligt brugervenligt. Det er nemlig fuldstændig umuligt. Jeg har opgivet.
4) Hjemmesiden er ikke ret informativ, for det første ved man ikke hvornår pengene bliver trukket, og for det andet ved man ikke hvor mange penge der bliver trukket!!! Når jeg køber en vare på nettet tjekker jeg altid beløbet inden jeg godkender, men det kan man ikke her!?
5) For at købe uddannelseskort på hjemmesiden skal man godkende at mine dankort informationer bliver gemt, da man ellers ikke kan få lov til at købe et uddannelseskort. Hvad er det for noget? Jeg er ikke interesseret at mine kortinformationer ligger og kan bruges - specielt ikke på denne side, hvor der er bøvl med stort set ALT. Jeg forventer bare at den pludselig en dag kan finde på at trække penge på mit kort automatisk, nu da jeg ikke skal godkende manuelt. Kan det være rigtig at man skal tjekke sin netbank hver måned for at se om der er trukket penge fra denne side som ikke skulle være trukket!?
6) Jeg har lige været inde og bestille til næste periode og godkendt perioden, men jeg aner ikke om "handlen" er gået igennem? Det finder jeg nok først ud af, når jeg tjekker min netbank og ser at pengene er trukket (og skal jeg tjekke den hver dag? Pengene bliver nemlig ikke trukket med det samme). Men hvad nu hvis den ikke er gået igennem? Så står jeg og skal betale fuld pris på togbilletter i ret mange dage inden jeg får bestilt et nyt...endnu en gang.
7) Sidst jeg bestilte et kort, ville jeg redigere datoen, men jeg kunne ikke se hvor dette skulle gøres, så jeg trykkede på det lille ikon, hvor der står "E" og tænkte, at det måtte være der. Men nej, jeg havde åbenbart bestilt et erstatningskort som koster 50kr oveni. Jeg måtte så ringe til jer for at få det afbestilt - jeg skal ikke bestille et erstatningskort når jeg ikke en gang har fået det første endnu. Hvad er der i vejen for at lave en "Er-du-sikker-på-at-du-vil-bestille-et-erstatningskorts-knap" hvis man ved en fejl har trykket på en knap man ikke vidste hvad betød? Og lav dog venligst en meddelse om: Er-du-sikker-på-at-det-er-den-rigtige-periode-fordi-den-kan-ikke-ændres-efter-du-har-trykket-"gem"-fordi-dette-er-den-sidste-dag-du-kan-ændre-datoen-idet-det-præcist-er-14-dage-inden-kortet-virker-og-så-kan-datoen-ikke-ændres"! Bare lige for brugervenlighedens skyld!
8) Det er ikke spor fleksibelt. Før da man købte tog-kortet i DSB billetsalg kunne man efterfølgende redigere i perioden hvis der var mindst 7 dage tilbage. Det er nu ikke længere muligt. Det kunne være rart at kunne rette i det efter man har købt. Det er ikke altid, at jeg på min uddannelse ved så lang tid i forvejen, hvor meget jeg skal møde på skolen. Så det kunne være dejligt, hvis man kunne tilføje lidt ekstra dage til kortet, fremfor at skulle betale for 14 dage ekstra hvor man reelt ikke bruger det, når man nu skal bestille et nyt kort til mindst 30 dage.
9) Alt i alt synes jeg, at på trods af at prisen en den samme pr. dag, mener jeg helt sikkert, at det er væsentligt dyrere for mig at køre tog nu, end da jeg købte billetten på DSB kiosken. Fordi: jeg køber en del ordinære billetter ved siden af, og jeg skal købe så lang tid i forvejen og det gør at jeg ofte må købe til flere dage end jeg har behov for idet jeg ikke altid ved hvornår jeg skal møde på skolen. Før kunne jeg købe billetten den dag jeg f.eks. fandt ud af at min gruppe skulle mødes til gruppearbejde - det kan man ikke planlægge 14 dage før!
Hvorfor skal det være så besværligt!? Hvorfor skal det tage SÅ lang tid? Hvorfor får jeg ikke at vide hvor mange penge I trækker på min konto? Hvorfor kan jeg ikke selv vælge om mine dankort informationer skal gemmes? Hvorfor er det ikke mere brugervenligt?
www.uddannelseskort.dk...I er bare so low on batt!!! Suk...
xenia and Rikke found this review useful
Systemet er så utroligt skuffende, ringe, frustrerende-ubehjælpsomt-irriterende ikke-fungerende, ufatteligt usammenhængende- provokerende og en kæmpe hindring for, at man kan tage sin uddannelse i ro og fred!!!
Jeg har hver ENESTE gang, jeg har skullet bestille, haft problemer med "Mit uddannelseskort" af forskellig art. Får man problemer, kan du ikke få hjælp, og næste gang der skal bestilles, får du samme problem - der giver ligeså lidt mening, som første gang!! Zoneændringerne fungerer ikke - men hvor man så skal ændre dem henne - ja, det gør man slet ikke der, hvor der står "ændre zoner"! Derudover, så en så enkel ting, som at man skal betale det på posthuset, en yderst pinlig tvang i 2012!!!
Pædagogik og information er ikke ligefrem prioriteret fra Uddannelseskort.dk's side.
Jeg ville f.eks. meget gerne have vidst følgende, før jeg bestilte mit kort:
Hvornår trækkes pengene på mit kort?
Hvornår modtager jeg mit kort? "Mindst 2-4 uger" er ikke tilstrækkeligt præcist.
Hvor kan jeg rejse? Gælder rejsen kun til rejse mellem skole og hjem (som der står) eller til fri rejse i zonerne trykt på kortet? (som der står et andet sted).
Jeg har endnu ikke taget mit rejsekort i brug, og er lidt i tvivl om, hvordan det rent praktisk anvendes. Skal det f.eks. scannes, som Rejsekortet?
Skal jeg have anden ID med mig, som f.eks. et Wildcard?
Jeg har haft en del problemer med at anskaffe mig et uddannelseskort til transport fra Randers til Aalborg. Dette skulle jo søges om via www.mituddannelseskort.dk, og så skulle alt ellers bare kører via internettet. Det har på ingen måder kørt bare nogenlunde acceptabelt for mit vedkommende, da det først er lykkedes mig at få et kort tilsendt fra starten af november. Fra midt i juli og frem til november, har der kun været det ene problem efterfulgt af det andet. Her er min historie:
Jeg skal i praktik fra 1.august til 31. januar 2012.
Jeg finder praktikplads i sommerferien og ansøger herefter om uddannelseskort.
I uge 28 forsøger jeg telefonisk kontakt - uden held - da min gamle adresse ( som blev ændret 1/8-2008) kommer frem når mit cpr.nr. tastes ind.
Jeg sender ansøgningen afsted den 18. juli – efter at have forsøgt telefonisk kontakt til igen – uden held. Jeg ser mig nødsaget til at sende ansøgningen nu, hvis jeg skal nå at få uddannelseskortet inden den 1.august hvor jeg skal starte i praktik i Aalborg.
Den 5. august skriver min studievejleder til mig, at SU har meddelt, at jeg søger kilometerpenge, hvad jeg absolut ikke har ansøgt om (der står også inde på www.mituddannelseskort.dk, at kørselspenge ikke kan ansøges elektronisk). Jeg har søgt om uddannelseskort med DSB fra Banegården Jernbanegade 29 i Randers og til Nytorv 27 9000 Aalborg. Jeg har ikke søgt fra min hjemadresse, da jeg selv sørger for transport derfra og til Randers.
For at søge kilometerpenge skal man aflevere en ansøgning på skolen – og det har jeg ikke gjort.
Får at vide, at jeg skal søge igen. Det gør jeg så , denne gang fra min hjemadresse og med gyldighed fra den 16. august, da den 1. august er passeret.
Min studievejleder mener, at der muligvis er sket fejl, da jeg har søgt med startadresse fra Randers og ikke min hjemadresse og det er der kilometerpengene kommer ind. Men jeg har ikke brug for transport fra hjemadresse til Randers, derfor har jeg søgt fra Banegården I Randers.
Den 12. august beder Midttrafik om rutenumre og stoppesteder. Dette er selvom, at der står min ansøgning vil blive elektronisk sendt til DSB.
Den 15. august meddeler Midttrafik, at de videregiver min ansøgning til DSB.
Den 19. august modtager jeg faktura fra DSB med gyldighedsperiode fra den 16. august -30. september med betaling den 19. august. Der oplyses, at der vil gå 14 dage inden jeg modtager uddannelseskortet.
Jeg har ikke lyst til at betale for ca. 16 dage hvor jeg ikke engang har modtaget kortet. Derfor forsøger jeg at kontakte telefonisk den 22. august – uden held endnu engang.
Jeg ønsker,at få ændret min gyldighedsperiode til den 7. september.
Den 16. september kontaktes DSB igen, Får oplyst at, da jeg har forsøgt at ændre betalingsmåde er alt blevet slettet og perioden er låst til den 6. november, da det var der jeg havde søgt til. Så først derefter kan jeg søge uddannelseskort.
Den 27. september kontaktes DSB endnu engang. Damen jeg taler med, kan godt se problemet og ”forbarmer” sig over mig. Jeg får et midlertidigt kort gældende fra 1. oktober. Derefter vil/burde det køre normalt.
Fra den 1. august, hvor jeg burde have modtaget mit uddannelseskort (har søgt i rimelig tid) og indtil nu har jeg selv måttet betale for togbilletter. Jeg ved ikke, hvor/hvem der er skyld i. at denne ansøgning har trukket så længe ud, men jeg mener ikke det er rimeligt, at jeg løse billet hver dag, når jeg kunne have modtaget mit uddannelseskort omkring den 1. august.
Har pt. fået refunderet det meste fra DSB. Men mangler stadig de første 10 dage i august, og dem er der ingen der vil tage ansvar for.
Det er et skod system, og det burde være skrottet for længe siden
Jeg hader det nye uddannelseskort. Det allerstørste problem for mig, er at man skal bestille og betale 14 dage før man skal bruge det, og da det som studerende ofte småt med pengene, kan jeg ikke betale forud. Desuden har jeg har siddet hjemme i flere uger fra skolen, pga. adskillige fejl i deres system! ØV hvor jeg savner det gamle! Det er den værste omgang lort Uddannelsesstyrelsen har lavet.
nul stjerner herfra!
Frustrerende at være afhængig af et system der ikke virker.
Jeg har ikke haft andet en dårlige erfaringer med uddannelseskort og dem som administrere det. Hjemmesiden ligner noget fra 1995 og det er umuligt at finde relevant information.
Jeg har prøvet og hente hjælp fra SU kontoret på mit universitet, men de kunne ikke være mere ligeglade. Servicen hos Uddannelseskort er ikke eksisterende.
Når man går ind på nettet er der ingen samlet information om hvem, hvad hvor hvordan og hvorfor. Man ryger ind på forskellige trafikselskabers sider og kan så forlyste sig med det.
Hvor svært kand et være at lave en side, som alle kan forstå?
derudover vil der være mange som forventer nyt kort 1/1og derfor er det helt ude i hegnet at sitet bare er lukket i juleferien (vi er en del, der faktisk arbejder mellem jul og nytår!), så man kan ikke få at vide, hvilken status ens bestilling har.
I det hele taget signalerer kommunikationen ret meget ligegyldighed overfor brugerne.
Janni B. Nielsen and Peter Soegaard Andersen found this review useful
Nu er jeg igen rendt ind i problemer med Mit Uddannelseskort. Tilsyneladende min egen fejl, men det kan jeg ikke checke op på, da deres hjemmeside selvfølgelig er lukket her mellem jul og nytår. Jeg har som alle andre studerende bestilt Uddannelseskort til løbende betaling for et halvt år siden. I første omgang med 14 dages forsinkelse i forhold til studiestart, da hjemmesiden var utilgængelig og jeg derfor fik bestilt kortet for sent. Nu er problemet så, at jeg forventede at få et nyt kort tilsendt med gyldighed fra 1/1-2012. Jeg har stadig ikke modtaget det nye kort, så jeg ringede til DSB og fik beskeden, at intet kort var bestilt til det nye år. Øhhh hvorfor ikke? spørger jeg så. Jamen der er en knap på Uddannelseskortets hjemmeside, som man skal trykke på for at få fremsendt fremtidige kort, svarer den flinke DSB dame. Som om jeg har været forbi hjemmesiden, siden jeg bestilte mit kort i første omgang. Dengang bestilte jeg det jo til LØBENDE betaling!!! Kunne de så ikke have meddelt det i brevet, der fulgte med mit sidste kort, at jeg lige skulle aktivere bestillingen for det nye år, hvis jeg ville fortsætte med at modtage et Uddannelseskort???????? Nu står jeg så uden et Uddannelseskort til på mandag, når semesteret starter. Da hjemmesiden er nede, kan jeg først bestille et nyt kort 2. januar, og det kort modtager jeg først 14 dage til 3 uger senere.....
Så smid dog den forbandede hjemmeside ud med skraldet og giv os det gamle system tilbage. Dengang kunne man i det mindste gå ned til DSB og købe sit kort fra den ene dag til den anden, og der var et levende menneske at tale med om eventuelle problemer.
Så har man juleferie, og kortet som jeg rent faktisk har sat til løbende betaling stopper med at komme. Fair nok, så sparer jeg vel de penge nu jeg alligevel har fri. Tænker at jeg for en gangs skyld vil bestille skidtet i god tid og går ind på udannelseskort.dk, Men "hovsa Carsten" pludselig er hjemmesiden lukket til og med 2. januar... så må der vel være en erstatningshjemmeside? NEJ!!! jeg sidder nu på 30. minut som nummer 1 i køen til udannelsesstyrelsen, vel og mærket på det nummer som dsb gav mig da de "endnu engang" sendte aben videre. Skal vi gætte på at jeg ALDRIG kommer igennem og hvis jeg gør, vil de fortælle mig at jeg endnu engang kan købe et periodekort som de vil så vil refundere betalingen på, når mit kort engang kommer. Jeg er personligt RASENDE, jeg ved godt at jeg som sturderende vælter mig i penge og derfor tydeligvis har råd til denne her slags bondefangeri, men nu må galskaben ederlåsme stoppe!
Jeg bor i Sverige og pendler til København. Hvis noget går galt er det fuldstændigt umuligt at komme frem til rette person der kan hjælpe en, hvis der overhovedet findes en ret person. Sidst havde -uddannelseskort- lavet en fejl så mit nye kort ikke var kommet i tide. Det drejede sig heldigvis kun om 2 dage, men det var to dage jeg selv skulle betale for. Det er billetter over sundet, og det løber op i 200kr pr dag som uddannelseskort ikke vil have noget med at gøre, for det er ikke deres afdeling, og den afdeling som har noget med det at gøre, ved ikke hvad uddannelseskort laver og vil derfor ikke refundere pengene for billetterne...
Deres system er noget rod og der er ingen der vil tage ansvar, man bliver bare sendt videre og hvis man endelig kommer igennem er der flere dages ventetid på mail og flere timer på telefon.
Hvis man bare kunne købe uddannelseskortet på tog-stationerne med den godkendelse man havde fået fra sit uddannelsessted, så ville de her problemer slet ikke eksistere.
Inden den "smarte" online-bestilling af uddannelseskort blev indført i august var det den normale procedure.
det ville i øvrigt også være en meget meget billigere og mere miljøvenlig løsning, da man ikke behøvede at have DSB-specialsalg (som står for uddannelseskortet nu) til at behandle hver enkelt sag, og ikke mindst ville man spare portoen.
Jeg har ligesom mange af jer andre, haft dårlig oplevelse med uddannelses kortet og (DSB). Jeg er helt ny på området og kender derfor intet til det gamle system (SU kortet), men kan forstå dette var en hel del nemmere. Min historie bunder i, at da jeg bestiller uddannelses kortet, laver jeg en fejl i min mail adresse, hvilket gør jeg aldrig modtager betalingskortet for det fremtidige uddannelses kort. Dette finder jeg dog først ud af, efter jeg har ventet de 14 dage - 3 uger, der står der vil gå inden uddannelseskortet vil komme. (Undrer mig dog over betalingskortet ikke er kommet inden), men ifg E-boks, har mit uddannelsessted godkendt mig og sagen færdigbehandles hos DSB og tænkte derfor ikke nærmere over det (er jo som sagt ny). Jeg ringer til DSB der fortæller, at de havde sendt et betalingskort, men at jeg ikke havde reageret på dette (pga fejl i mail adressen). Jeg er godt klar over fejlen er min, hvilket jeg også giver udtryk for til DSB medarbejderen. Der står dog på "mituddannelseskort" at der skal opgives tlf. nr. sådan trafikselskab mm kan kontakte en, hvis der opstår problemer. Dette gør DSB bare ikke. Jeg hører ingenting! Svar fra DSB er: Dette har vi virkelig ikke tid til... (okay, men hvad skal i så bruge mit nr til?). Nåh!, jeg æder det i mig og betaler ved kasse 1 for 3 ekstra 10 turs kort (havde købt 3, imens jeg ventede på mit kort - 1 om ugen). Dette har selvfølgelig været en kæmpe økonomisk belastning ligesom jer andre på SU. DSB vil ikke hjælpe på nogen måde. Endvidere har jeg ikke kunne slette data på uddannelseskort.dk, ændre datoer mm. Derudover modsiger DSB medarbejderne hinanden - den ene svarer i øst, den anden i vest. Nogle siger man kan slette/ redigere oplysninger, andre siger man kan osv. Da jeg ikke har kunne slette oplysninger (et kort jeg ikke når at bruge), har jeg fået dem til at skrive en nota, til den medarbejder der skriver det nye, med de ændringer der skal være. Så nu håber jeg bare det lykkes, sådan jeg ikke bliver opkrævet for dobbelt eller ligende - hvilket jeg kan læse nogle af jer andre har prøvet.
Konklusion: Uddannelseskort.dk er kryptisk sat sammen, dårlig IT styring, da man ikke kan rette oplysninger mm. Dårlig information til forbrugeren mht registrering/oprettelse af profil. DSB er for dårligt sat ind i hele møllen og modsiger hinanden. Derudover har nogle af medarbejderne en forudtaget holdning til, at de skal være i en psykologisk forsvarsposition og nærmst snakker ned til en - giver slet ikke en god service eller prøver at tage sig tid til at lytte til ens problemer. Problemer der slet ikke burde være der og bliver mere og mere forvirrende jo flere man får... Så ingen stjerner!!! men der skal gives en for at man kan klage sin nød her.
Jeg har som mange af jer på siden,oprettet og købt et uddannelseskort på mit uddannelseskort.dk. På mit uddannelseskort.dk er det et meget besværligt system.
Jeg gik ind og oprettede mit kort, tre en halv uge før jeg skulle bruge det. Jeg tjekkede min mail, for at se hvor langt min bestilling var nået, og studiet havde godkendt det, problemet var at jeg skulle starte i klinisk undervisning d. 29/8.2011 og kortet var ikke kommet.
Kortet skulle gælde fra d. 4/9.2011-4/11.2011, så da det blev d. 14/9 ringede jeg ind til DSB kundeservice og kom efter 23 min. igennem til en medarbejder. Denne medarbejder kunne så forklare mig at det ikke var blevet lavet endnu, fordi at det skulle godkendes manuelt, da jeg havde brug for alle zoner i forhold til mit kliniske undervisningssted. Jeg spurgte med hensyn til at få refunderet klippekort, men det gjorde de ikke, kun periode kort, så hun råde mig til at købe et månedskort og sende det til dem når jeg fik kortet.
Efter at jeg havde ringet reagerede de tilgengæld hurtigt og jeg fik mit kort fredag d. 16/9.
Mit andet problem opstod da jeg skulle bestille et nyt kort d. 4/11.2011, her gik jeg igen ind og ville forlænge perioden og slette mit kliniske undervisningssted. Det var temmelig problematisk og deres system er ikke til rokke. Der var specielt problemer med at indtaste gyldighedsperioden, jeg skulle starte på studiet igen d. 14/11.2011, men det kunne ikke lade sig gøre, så jeg tastede d.18/11.2011 og troede at det var klaret med det.
Men der tog jeg fejl, d. 10/11 modtager jeg en mail fra mit uddannelseskort om at de har ændret datoen fra d. 18/11.2011 til 24/11.2011, det skulle så gælde frem til d. 23/12.2011.
Igen købte jeg et månedskort så jeg kunne deltage på studiet.
Jeg er efter en del overvejelser kommet frem til at det bedre kan betale sig i længden med et alle zoners månedskort, derfor valgte jeg tirsdag d. 15/11.2011 at sende uddannelseskortet til DSB kundecenter i Kolding i håb om at jeg kunne få mine penge tilbage.
I dag d. 22/11.2011 ringede så til DSB kundeservice, for at høre om de havde modtaget kortet el. om det var strandet hos postdanmark. DSB havde ikke modtaget det endnu, og når de modtog det kunne der gå to-tre uger før at de overførte de 462 kr. som jeg har krav på.
Der er det så at jeg undre mig over, hvordan det kan tage så lang tid for dem at overføre pengene, når de er hurtige nok til at trække dem ??????
Det kan godt være 462 kr. ikke lyder af det store, men det er noget der kan mærkes i et SU baseret budget.
Louis found this review useful
Jeg har i en periode fra august til og med oktober modtaget uddannelseskortet i slutningen af hver måned, helt som forventet.
I slutningen af oktober modtager jeg imidlertid ikke kortet til brug i november mdr., selvom der på borger.dk under 'mit uddannelseskort', er angivet, at kortet for november er mit aktuelt gældende kort. Jeg tænker at kortet måske kan være gået tabt i forbindelse med Post Danmarks levering. Pga. travl hverdag med barn, studier og lang transporttid, kontakter jeg i første omgang ikke 'kundeservice', som har utroligt lange ventetider, men bestiller i stedet erstatningskort (100 kr.). Efter 16 dage er erstatningskortet imidlertid ikke dukket op, hvorefter jeg kontakter DSB's kundeservice.
I første omgang kan medarbejderen ikke finde fejlen og må kontakte en kollega. Jeg venter... igen...
Får så at vide, at de kan se jeg har været inde og lave en GENbestilling tidligt i oktober måned og derfor er kortet åbenbart blevet afmeldt. Afmeldingen skyldes, forunderligt nok, at systemet har registreret to bestillinger. Den automatiske som jeg oprettede i august samt bestillingen jeg lavede i oktober (fordi jeg efter en forvirrende mail var i tvivl om hvorvidt den automatiske genbestilling fungerede). Jeg har aldrig modtaget en kvittering på at kortet er blevet afmeldt og på borger.dk fremgår det fortsat, at mit 'aktuelle kort' er det jeg aldrig har modtaget og som i øvrigt skulle være blevet afmeldt. Videre undrer det mig, at jeg kan bestille et erstatningskort for et kort der slet ikke burde eksistere fordi det jo i følge kundeservice er blevet afmeldt??? Desuden fremgår det på hjemmesiden at min ansøgning fra oktober om bestilling af kort er blevet registreret. Hvorfor fremgår det ikke samtidigt, at kortet er blevet afbestilt??
Hvordan skulle jeg have opdaget at mit uddannelseskort tilsyneladende pludselig er blevet afmeldt?
Det er bare for ringe, at man ikke modtager en kvittering/mail etc. når en aftale ophører.
Samtidig er det totalt umuligt at få rabat for blot den resterende del af måneden. DSB vil heller ikke kompensere for de billetter jeg har været nødt til at købe i første halvdel af nov. Det eneste de ville gøre var at genetablere aftalen så jeg modtager uddannelseskortet igen fra december.
Hele fadæsen koster mig ca. 1800 kr. til rejseudgifter, ud af mit i forvejen sparsomme su-budget.
Tag så lige at få styr på jeres system!
Patrick found this review useful
Jeg ved ikke hvor jeg skal begynde med alle de fejl der er i deres system.
Jeg har været så rasende og frustreret over mituddannelsekort.dk at jeg har været ved at tude og smadre computeren i raseri.
Jeg havde i en tre måneders periode haft et uddannelseskort til en distination. Jeg afmeldte det herefter da jeg ikke skulle være samme sted mere.
Der går noget tid og jeg flytter adresse og skal efter blanen starte på en ny uddannelsesinstitution, og i den forbindelse bruge et udd.kort igen.
Siden har gemt mine oplysninger og det er dér hele fejlen ligger. Jeg kan ikke rette min adresse, for så bliver der sendt et kort til min NYE adresse, men til den GAMLE distination.
Hvis jeg vil ændre distinationen sender den et kort til min GAMLE adresse. Mine dataer var umulige at slette fra deres database! Alt skal man selv være ansvarlig for, og da hele brugerfladen er så krop umulig er det så at sige lige så umuligt for almindelige personer at finde hoved og hale i systemet.
Jeg måtte opgive at starte på den planlagte uddannelse fordi jeg ikke kunne få kortet.
DSB sender aben over til uddannelsesstyrelsen og de sender den retur.
Der går endnu længere tid, og jeg starter på HF og får det nye hypercard.
Mine dataer bliver efter lang lang tid nulstillet og jeg kan starte på en frisk.
Første problem med hypercard: De taksere pr automatik for tre måneder af gangen. Så den forud bestilte periode på tre måneder kan ikke ændres, da den er gemt i deres system. INGEN på i hele det elendige system kan åbenbart manuelt gå ind, og slette en periode. Jeg forstår til dels godt at den påbegyndte måned kan være besværlig, men hvorfor fanden kan man ikke bare afskære de resterende to måneder?!
Jeg modtager efter en rum tid (og penge for alm. billetter) det inferme hypercard.
Det køre nogenlunde, og jeg må manuelt ind og ændre perioderne så jeg kan betale for én måned af gangen, og ændre betalings metoden så beløbet bliver trukket over mit kort automatisk (endnu en fuldstændig idiotisk fejl: Man kan lave nye perioder på ''forsiden'' af deres site, men det er faktisk ikke dem der bliver automatisk betalt, dem skal man ind og oprette seperat under ''betalingsmetode'', jeg troede bare jeg skulle ændre betalingsmetoden og så ville de perioder jeg havde lavet være good to go. Men nej, du skal specifikt oprette de metoder der skla betales automatisk under en anden fane.)
Jeg får fejlagtigt lavet to perioder der overlapper hinanden med én dag, og mit nye kort bliver aldrig lavet, og jeg får ikke noget at vide. Så mit kort dukker simpelthen bare ikke op, og jeg må ringe til DSB og klage min sag.
Perioden er på to måneder, og jeg troede den var sat til automatisk betaling (her opdager jeg fejlen med at de perioder skal laves under en anden kategori), en DSB dame får oprettet fejlen, og siger at så snart jeg kan betale bliver kortet sendt afsted. Jeg tror selvf. at det blive betalt automatisk, men jeg bliver klogere da jeg får en fakture tilsendt af DSB.
Jeg kan vælge at betale, men der kan gå 14 dage før kortet kommer. Dvs jeg betaler også for de 14 dage jeg ikke har det, fordi det ikke er muligt at ændre de forbandede perioder lige så snart de er aktive. Jeg spørge om jeg på en eller anden måde kan kompenseres for det, da jeg jo reelt ender med at have betalt for de dage, men bliver nød til at købe billet da jeg ellers vil modtage en bøde. DSB henviser mig til at opfølge sagen hos uddannelsesstyrelsen (Jeg opgav at ringe til dem, da deres telefoner altid er optaget).
Som jeg tidligere har skrevet kan de ikke slette perioden, heller ikke selv om kortet aldrig er blevet lavet eller betalt. Jeg må vente til de to måneder er gået, og så bestille et nyt.
Det har kostet mig tid, penge, mit mentale helbred, en uddannelsesplads, og til tider unormale humørsvingninger at kæmpe mod deres latterligt svære system, og høre på deres komplet idiotiske medarbejdere.
Det der skulel have været så praktisk og enkelt er endt i en ond cirkel af bureaukrati, spild af tid og penge.
Simone Dippel Andersen and Louis found this review useful
Jeg havde bestilt et kort der skulle gælde fra september, og i forbindelse med adresse skift og flytning, når det aldrig frem, og forsvinder i posten.
Jeg finder på alternative løsninger hele september måned, da jeg fik at vide det var min egen skyld, og heldigvis får jeg kortet for oktober til tiden.
Ligepludselig kommer der en rykker fra DBS.
Jeg ringer til DBS debitor sektionen, der siger jeg skal ringe til MitUddannelseskort.
Så langt så godt. MitUddannelseskort fortæller mig så at jeg skal indsende rykkeren ind til selve DSB hovedkontoret?! ?!?!?!?!
Det gør jeg, og en måned senere får jeg endnu en rykker, dog fra Justitia.
Jeg får fat i DSB Debitor, de lover at ringe tilbage.... Jeg hører intet fra dem.
Det er 3 dage inden jeg skal have mit nye Uddannelseskort for November, og der er ikke kommet noget.
Så jeg ringer ind og får at vide at de slet ikke har produceret det trods at det er bestilt. " Du har en restance"
Og igen sender de mig videre til Debitor sektionen.
Debitor sektionen tager så fat i en ansvarlig på MitUddannelseskort for at få lukket denne sag og for at standse alle de rykkere.
Og fortæller mig at jeg kan købe et periode kort og sende det ind i slutning af måneden og få det refunderet.
Endnu bedre, så skal jeg indsende et bevis på at jeg ikke har modtaget mit aller første kort ?!?!??!?!?!?!?!??!?!?!??!
Et bevis ???
Hvordan kan man bevise at man er blevet derhjemme ( Da man bor 26km. væk fra skolen og en tur frem og tilbage vil blive 170kr )
Eller bevise at man er blevet kørt ind til KBH af naboerne for at bo hos ens kæreste i to ugers tid, så der var mulighed for at cykle i skole på 10min ???
Jeg synes simpelthen det er for ringe. Så uprofessionelt, så useriøst.
Ingen ved noget, og ingen vil tage ansvar, ingen har lyst til at hjælpe en, men kun sende en videre så det kan blive "deres hovedpine"
Hvorfor i al verden kan man ikke bare gå ind på Hovedbanen eller Nørreport og købe det manuelt, uden alle de problemer som ventetid, fejl og sjusk.
Det er jo forfærdeligt at skulle fravælge sin undervisning fordi DSB har lavet et skod system!