[REPLY]
Only Lucy Punk Studs Denim Jacket Denim
ZHV-91892
SKIDE dårlig kundeservice hos UrbanClothing.
Jeg havde bestilt ovennævnte lyseblå Denim jakke på hjemmesiden, men fik leveret en mørkeblå Denim jakke.
Iflg. kundeservice har jeg bare en skide dårlig skærm, som ikke kan vise den rigtige farve (faktisk alle fem skærme, som jeg har set den på siden, er SKIDE dårlige).
Jeg kom selv til at betale de 39 kr. for at returnere denne jakke, som ikke er leveret i den rigtige farve. Rigtig dårlig kundeservice og ja, som andre også skriver: overlegen medarbejder, som man kom til at maile sammen med.
Hvis dette imod min forventning, skulle være et af de indlæg, som i vælger at svarer på, opfordre jeg venligst til, at det IKKE er den samme person, som jeg hidtil har skrevet med, som svarer, men en anden, som gider sætte sig ind i sagen.
MEN...til alle jer andre derude. Det er ikke denne jakke i skal bestille, hvis det er en lyseblå jakke, som i kunne tænke jer.
Super nemt at bestille på hjemmesiden, og jeg modtog mine varer blot 2 dage efter jeg bestilte. Kan helt sikkert anbefale urbanclothing til andre :)
Bestilte mine varer onsdag aften, og allerede torsdag er de blevet sendt afsted. Fine varer til en god pris :-)
Beställde en bräda som jag betalade och allt. Några dagar senare fick jag ett mejl att min bräda var på väg och jag fick även ett spårningsnummer för att kunna hålla koll på min leverans och att den då fanns vid Malmö terminal. 2 timmar senare får jag ett mejl att brädan inte finns i lager och om jag vill ha en annan färg, trotts att jag fått mejl om att den var på väg och att det stod att den fanns på lager när jag beställde den. Fick då ett mejl om jag ville byta färg. Hade jag velat ha en annan färg hade jag valt det från början
Jeg bestilte et Penny Board søndag aften og fik det tirsdag formiddag fuldtilfreds hed
Dejligt let at bestille og leveringstiden er fuldstændig som angivet.
Jeg kan klart anbefale Urbanclothing!
Jeg købte en masse varer men sendte en del retur. Returpolitiken er fin og den medfulgte returlabel fungere men kunne godt tænke mig at man registrere varenes retur via ens login på siden så man kunne følge processen ved retur eftersom posthuset ikke vil udskrive kvittering når den medsendte returlabel bruges. Jeg blev nød til at skrive til kundeservice efter lidt over en uge hvor jeg ikke hørte noget. De svarer dog hurtigt og pengene er på vej dog efter 11 dage.
Varerne ankom en dag efter bestilling. En vare skulle dog returneres og dette foregik uden problemer og fik mine penge tilbage efter et par dage. Har ingen problemer med at skulle handle med dem igen eller med at anbefale UrbanClothing til andre.
dog måtte der gerne være modeller med tøjet på, så man får en idé om hvordan det ser ud på og hvilken størrelse man skal have (info om modellens højde mm)
Jeg har prøvet at få kontakt til jer rigtig mange gange. I siger fra 12:30 til 13:30, så jeg prøvede fra 12:30 og ringede samtlige gange hvor det så endte med at kl med 13:30, hvilket man ikke kan få kontakt til jer gennem Tlf mere. I burde at gøre noget ved det. Ellers giver jeg 3 stjerner. Udover lidt kritik synes jeg at det er super fedt at i allerede levere varen på sammen dag man bestiller(inden kl9)
Fedt med gratis fragt og tilbagelevering.
God hjemmeside og nem at bestille. Jeg fik varerne på 2 dage og de var
som forventet og det er dejligt med hurtig betjening.
Egentligt et fint firma. Lidt dyrt med de forskellige mærker, men helt klart en lækker hjemmeside!
Kun positivt herfra :-)
Hurtig levering, lækker vare og gode muligheder for billig returnering.
Jag är återigen mycket nöjd med rubbet! Bra hemsida, bra priser och bra leveranstider! Inget annat än mycket mycket bra...
Hos UrbanClothing skal man bestille varer for over 129 kroner for at kunne betale. Da jeg med nødt og næppe havde fundet sammen til det totale beløb på 130 kroner, efter ufrivilligt at måtte tage to trusser med i købet med min blazer til tilbudsprisen 80 kroner, opdagede jeg trist dagen efter i min mail, en besked om at blazeren var udsolgt og at jeg altså kun modtog de unødvendige trusser med posten. Forventningsfuldt havde jeg bestilt denne smarte blazer og glædet mig som et lille barn til at få varen hjem, men uden held. Urban Clothing havde altså IKKE på nogen måde oplyst på deres hjemmeside at denne blazer var udsolgt, og lod mig betale 130 kroner hvor derefter kun at sende mig de trusser jeg kun bestilte for at overholde kravene.
Jeg har ikke modtaget varen og alligevel beder URBAN man skal bedømme dem på trustpilot. Forbandet ringe tænkt!
Hurtig levering og varen i super stand og kvalitet. God information om hvornår man forventer pakken er fremme.
Bestilte et par solbriller om mandagen, fik en besked om at de var sendt afsted tirsdag morgen og modtog dem tirsdag middag, fantastisk leverings service. Har kun godt at sige om dette og alle tidligere køb på Urbanclothing.dk
Jeg har handlet der to gange nu, og tøjet er helt, som man forventer, når man ser det. De har gode tilbud, så jeg er meget tilfreds med at handle der.
jeg føler man bliver guidet godt igennem købet her på urbanclothing
Fine varer, hurtig og gratis forsendelse og kanon service
Kan inte heller byta varan
Alt fungerte som deg skulle, bra pris, rask levering.
Favorit, når man skal finde noget i en fart. Godt udvalg, dog er der ofte udsolgt af de mest populære vare i de mest alm størrelser - eksempelvis sneakers i str 38, jeans i str small osv., hvilket er ærgeligt. Men ellers en rigtig fin side, og leveringen er den bedste!
Hurtig levering og tilbagebetaling af tilgodehavende i tilfælde af returnering af køb.
Kan kun anbefales :) Kun ros herfra
Varen bestilt om søndagen og modtaget tirsdag morgen. Det kan da ikke blive meget nemmere/bedre:o)
Jeg bestilte i påsken et par nike free sneakers, da der var 20% på alt i shoppen. Dette tilbud synes jeg var helt fantastisk og jeg skyndte mig derfor at bestille skoene. Det at bestille på hjemmesiden var nemt og overskueligt og leveringen var hurtig, taget i betragtning at jeg bestilte på en helligdag. Skoene levede fuldt ud op til mine forventninger, og der var ingen fejl/mangler. Professionelt og godt!