Efter 14 år er Utika stadig det bedste.......
Jeg startede i Utika for mere end 14 år siden med min dejlige labrador.
3 år senere begyndte jeg på hvalpehold med min skønne lille Toller.
I efteråret 2012 startede jeg så med endnu en dejlig labrador.
Jeg er igennem alle årene blevet mødt med et helt utroligt engagement, hjælp og forståelse, fra nogle fantastisk dygtige hundetrænere, og nogle mennsker som virkelig både ved hvad de taler om, og som har hjertet på absolut rette sted.
Det er i dag sjældent, at man møder mennesker som er så hjertelige, rummelige og uselviske.
Det har ikke altid været nemt at være hunde ejer, men hos Utika har jeg ALTID haft nogle at spørge til råds.
De deler sorger og glæder med mig, de støtter og opmuntere.
Kort sagt så er de der for mig og mine hunde.
Min første hund var en smule skadet pga hans opvækst inden jeg fik ham, men med tålmodighed, kærlighed og rette træning/hjælp, blev han hurtigt en helt fantastisk dygtig hund, som kunne rigtig mange, bla ting som servicehunde kan.
Min dejlige Toller som nu er 11 år, er stadig helt vild af glæde når vi nærmer os Utikas baner, og hun elsker agility banen.
Min nye labrador hvalp har allerede fundet ud af hvilket fantastisk sted det er vi træner, leger og hygger os.
Hos Utika handler det nemlig om at have det sjovt sammen med sin hund, og at skabe den allerbedste og kærligste relation. At have det sjovt sammen med andre hunde og deres ejere.
Og det må jeg sige at vi har...... Det er altid med glæde at vi kommer der, og det er altid med et tilfreds smil at vi kører derfra.
For vi ved, at vi kommer igen og igen og igen.....
For som jeg startede med at sige, så er Utika efter 14 år stadig det bedste.
February 9, 2013
Unprompted review