[REPLY]
Meget overskuelig hjemmeside. Lynhurtig levering. Jeg kan kun anbefale at handle med Venus og Mars.
Overskuelig hjemmeside, hurtig og præcis levering, god størrelsesguide, så det hele passer.
Jeg handler hos Venus og Mars XL 3 - 4 gange om året. Der er bare en brand go Service hver gang. Ofte sender de pakken samme dag man har bestilt.
Jeg giver 5 point :-)
Jeg købte 2 par joggingbukser, de er i en rigtig god kvalitet og der var hurtig levering, bestilte fredag eftermiddag, og varen kom mandag.
Jeg bestilte en top, som blev leveret allerede dagen efter - dét kan man vist kalde hurtig levering!
Pakken ankom meget hurtigt, men der manglede indhold og det ene stykke tøj var der huller i. Det var en meget dårlig oplevelse.
bim bam busse, så fik du en pakke til en tusse!
elegant, hurtigt og rigtige vare! sådan
Købt 2 tunukaer, en bluse og et par stumpbukser som BARE passer
Har handlet på Venus & Mars XL et par gange, alle gange er det gået nemt og hurtigt. Savner dog meget en besked når ens varer er blevet afsendt. Vil helt sikkert handle der igen.
Jeg startede med 4 stjerner da jeg savnede en besked om at mine varer var sendt. Virksomheden har undersøgt hvorfor jeg ikke havde fået det og har givet mig en rigtig god behandling og løst problemet. Derfor har jeg ændret til 5 stjerner for super kundeservice.
du jeg købte 4 T-Shirt til min kone,der gik ikke mere end 3 dage så havde jeg varen på min adresse
det er flot og lækkert tøj og lynhurtig betjening, jeg er meget tilfreds og vil gerne bruge forretningen en anden gang, super betjening
Mit første besøg og handel på www.venusogmars.dk, og sikkert ikke sidste.
Fandt en skøn kjole (ikke den billigste), men en kjole som jeg ikke har set andre steder, lækker kvalitet og super pasform.
Bestilte en søndag ved middagstid, og havde kjolen få dage efter.
Eneste (lille) minus er, at det kunne være rart med en advisering når varen er blevet afsendt.
TØJET ER FINT, STR. PASSER TIL BESKRIVELSEN, OG LEVERING VAR OK HURTIG..
Endnu engang har jeg fået leveret skønt tøj, som passer perfekt, i lækker kvalitet - og endda med lyn-hurtig levering. Absolut anbefalelsesværdigt !
Christina
Det er meget overskuelig at handle i Venus og Mars. Stort udvalg både til hverdag og fest.
Det hele gik som smurt.....fandt hvad jeg skulle ha, betalte og et par dage efter kom pakken. Med ALT hvad der var bestilt ;-) Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Dejlig trøje og top.Super billigt.Størrelsen passede.Jeg kan godt anbefale andre og købe Cassiopeia.Hilsen Susanne fra Hatting.
Tøjet er lækkert, farverne utrolige og de matcher den virkelige verden. Priserne har jeg ikke set andre steder. De ting jeg bedst kunne tænke mig var de dyreste, men ved at regne på det og sammenligne andre steder kunne det godt betale sig.
Bestilte en kjole kl 1130 den ene dag og næste dag samme tid var den perfekte kjole der. Nåede at få den på til en fest. herligt
dejligt at man får sine varer så hurtigt og gode varer
At bestille tøj på hjemmesiden, går som en leg. Levering med Post Danmark et par dage senere.
Dertil skal lægges et super udvalg af tøj, kan kun anbefales. Butikken i Rødovre centrum kan også varmt anbefales.
Jeg købte noget af det lækreste tøj hos Venus & Mars, før jeg købte var jeg i tvivl om størrelserne og skrev en mail til dem, jeg fik svar på denne mail inden for en time med mål på det tøj jeg havde spurt på. Jeg bestilte herefter tøjet, dette var sidste på eftermiddagen, JEG MODTOG TØJET DAGEN EFTER. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Jeg bestilte tre dejlige bluser Lørdag aften, de blev leveret med post Mandag, meget hurtigere end jeg selv kunne følge med. Varernes kvalitet var naturligvis i top og prisen meget rimelig...
Jørgen Sørensen
Fin service - fik svar på min bemærkning til ordren samme dag, og ordren blev afsendt med det samme.
Benytter jer gerne igen.
Bestilte to nederdele. Den ene perfekt, den anden passede ikke til mig. Så sendte den retur og fik pengene tilbage uden problemer.
Fik også varerne leveret rigtig hurtigt.
Her vender jeg gerne tilbage :o)
Har yderligere købt to bælter hos Venus & Mars. Og det ene bælte var for stort og blev sendt tilbage. Og kort tid efter modtog jeg et bælte et nummer mindre. Super god service.
Er rigtig glad for at handle her.
Kjolen var for lille og jeg skulle returnere den. Det kostede 75 kr.! Ikke som andre postordrefirmaer, hvor returneringen er gratis!
købte først en fleece men fortrød jeg ikke købte 2 så bestilte en til, fik et opkald fra butikken om de ikke skulle sende begge varer sammen så jeg sparede en forsendelse :) så super god betjening og varerne var hurtigt fremme
jeg synes faktisk det er fantastisk hurtig levering. bestilte fredag og havde min levering mandag. + at jeg fik sendt en mail om hvilken dag min levering kom.
det kalder jeg service.
God oplevelse at handle her. Fandt hvad jeg skulle bruge og fik det leveret lynhurtigt en da med æske til gaveindpakning.
God oplevelse