[REPLY]
Hoi
VervangJeLamp.nl leverde ons vorige week binnen 24 uur een nieuwe beamerlamp.
De oude lamp was heel flets geworden, was ook al bijna vier jaar oud. Onze stagiaire bestelde de lamp en zette hem er zelf ook in. De juf was superblij, want de kinderen konden de sommen veel beter zien. 's Middags keken ze weer naar Beleef de Lente !
De lamp was ook nog erg goedkoop.
Wat een service, 14:00 uur besteld andere morgen 10:00 uur in huis, kan niet beter!
Op dit moment onvoldoende.
Reactie VervangJeLamp:
Beste heer,
Uw verhaal is niet juist. Het door u opgegeven verzendadres, dit kunt u ook terug zien op de orderbevestiging en op de faktuur is xxx. Maar wij willen graag dat u uw bestelling alsnog ontvangt. Wat kunnen we afspreken? Kunt u komende week de zending in ontvangst nemen op nr. 52 ?
Reactie klant:
Geachte heer,
Ik neem aan dat uw informatie de juiste is. Ik kan dit pas bevestigen op maandag as. Als dit het geval is, biedt ik u mijn excuses aan voor mijn onjuiste reactie.
besteld, betaald en de volgende dag leveren, top !
Het opzoeken is een koud kunstje op de site.
Het bestellen en betalen is nog eenvoudiger.
De levering in goed verpakte doos in enkele dagen.
Aan de medewerkers van dit bedrijf: Goed werk, hartelijk dank en zet zo voort.
Goede prijs voor beamerlamp, snelle verwerking van bestelling en bezorging.
Telefonisch goed geinformeerd. Daarna snelle aflevering. Prima
op internet verschillende sites overlopen , hier was het het goedkoopst ,
besteld , perfecte afhandeling , dag nadien thuis , lamp vervangen , werkt perfect
echt een aanrader
Wacht nog steeds op aflevering, geen bericht ontvangen na eerste bevestiging.
Goed geholpen met het zoeken naar de juiste lamp en in een dag al binnen.
Als je een beamerlamp nodig hebt is dit een goede site, veel op voorraad en snel geleverd!
Duidelijke website, snelle levering, lamp werkt perfect.
goede service en goede bediening en ook snel geholpen
van plan in de toekomst nog vaker gebruik van te maken
Ik vind het jammer dat het fout is gegaan bij de verzending.. Na wat speurwerk gedaan te hebben met hulp van u firma, dat zeker kwamen wij er achter dat de DHL medewerker twee keer het pakket had aangeboden .. Geen briefje achter heeft gelaten.. Maar door zelf alert te zijn geweest .. Konden we het pakketje dan in ieder geval zelf ophalen in Hengelo indien we niet alert waren hadden we geen fatsoenlijk beeld gehad met de eerste formule 1 uitzending.. Een tip voor DHL ... Niet om 9 uur smorgens bij een zalencentrum een pakketje aanbieden ... Deze mensen werken tot in de nacht.. Gr. Richard Quick..
De lamp besteld en een order bevestiging gekregen , maar nergens een vermelding wanneer de lamp verstuurd zou worden. Na een mail van mij drie dagen later , Wel direct een antwoord gekregen om te zeggen dat de lamp misschien die dag bij hen zou aankomen. Jammer dat dit niet direct vermeld word . Dus het logo vandaag besteld voor 15:00 = vandaag verstuurd. Klop dus niet helemaal.
Op vrijdag een nieuwe beamerlamp besteld en dinsdag draaide het geheel weer. De prijs van de lamp was ook prima.
+ Duidelijke website
+ Vlotte betaling vanuit België
+ Supersnelle levering (dezelfde dag verscheept + dag erna geleverd)
+ Goede service en opvolging
+ Prijs / kwaliteit de scherpste (we hebben het onderzocht)
- Even onduidelijkheid met DHL waar het pakketje zich bevond, snel opgelost.
Conclucsie: Kwaliteit aan een scherpe prijs, wij hebben onze lampenleverancier gevonden.
De beamerlamp is snel gevonden en besteld op de site. Binnen enkele dagen de lamp ook echt geleverd. Toen de lamp niet bleek te werken, kreeg ik via email uitgebreide uitleg met mogelijkheden. Toen de lamp echt stuk bleek, kon ik deze direct terugsturen en ontving ik kosteloos een nieuwe!
Het is allemaal goed georganiseerd. Ik had de verkeerde lamp besteld en dit was allemaal geen probleem. Zonder moeite kon ik hem weer terug sturen en stuurde jullie mij de juiste lamp. Dit was erg fijn. En snel! :)
Snelle levering tegen een hele scherpe prijs.
Bij Vervangjelamp kan je tegen een goede prijs en snel nieuwe beamerlampen in huis hebben. Dinsadg voor drie uur besteld en betaald was woensdag in huis. Klasse
's Middags bestellen en de volgende dag al in huis. Goeie prijs en goede feedback wat betreft de status van de bestelling. Volgende keer weer
Gewoon goed, zoals het moet. Voor de 3e keer iets besteld en ook deze keer weer top.
Ik zocht een goedkope lamp voor mijn beamer en op de site leken ze deze te hebben. Ik heb toch even gebeld om te kijken of de lamp wel echt geschikt was. Ze namen goed de tijd om mijn vraag te beantwoorden. Na het soepele bestelproces was de lamp 2 dagen later al binnen.
Het enige kleine minpuntje wat ik had, is dat ik de vraag ook op de site had gesteld en daar kwam geen antwoord op.
Na de juiste lamp voor onze beamer snel te hebben gevonden, de lamp meteen besteld en al de volgende dag in huis! Super snelle en betrouwbare levering.
De lamp geeft een scherp en helder beeld en de montage ging ook
makkelijker dan we vooraf hadden ingeschat. Zelf zonder handleiding was dit goed te doen.
De site gaf drie opties voor mijn beamer lamp. Voor elke optie was duidelijk aangegeven wat ik mocht verwachten. Op zondagavond besteld, dinsdag ochtend geleverd. Perfect product aan een goede prijs.
correct
snel
efficient
goede opvolging.
Ik heb na diverse vragen snel een duidelijk antwoord gekregen en heb daarom besloten om hier ook mijn lamp te kopen. Deze kwam na bestellen zeer snel in mijn bezit en deze was zeer goed ingepakt. Zeer fijne ervaring met vervangjelamp.nl
Zeer snelle levering en de lamp is van goede kwaliteit.
Bestellen bij vervangjelamp.nl is echt een plezier. Goede prijzen, vlotte afhandeling, veel in voorraad! Super!
Onze zoektocht naar een nieuwe beamerlamp voor onze 7jaar oude beamer bracht ons op de site van vervangjelamp.nl. Wat bleek: de prijzen waren aanzienlijk lager dan die op andere sites, en dat zelfs voor originele onderdelen (wat op andere sites niet zo was). Wij hebben de lamp 's avonds besteld en die werd de volgende dag in huis. Snelle levering voor de meest betaalbare prijs! Wij blijven klant!
Helaas kwam de lamp beschadigd aan zodat reparatie nodig was ( zelf uitgevoerd). Omdat de verpakking onbeschadigd was, kan dit zijn oorsprong hebben bij de leverancier. Wel na klacht een duidelijk antwoord ontvangen, maar voor een eerste keer bestellen toch jammer.
Wellicht binnenkort een herkansing.
In mijn bestelling zat een tikfout die attent werd opgemerkt. Dat voorkwam de leverng van een fout lamptype. Persoonlijke behandeling, snelle en goede levering in prima verpakking. Aanrader!