We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (596)

Viasat

Jeg har lige fået Viasat igen og jeg har ikke noget at bemærke.
Jeg har en iPat og der kan jeg nu se Viaplay.

Review by confirmed purchaser

God service, og ekspedition.

Det hele var let og nemt at finde ud af.

Fin service hos Viasat

Har kun gode ting at sige om Viasat

Hjælpsomme

Meget venlig kundeservice , søde og hjælpsomme , hurtig ekspedition , meget tilfreds

www.viasat.dk

This review has been reported to customer service by the company for violating other Trustpilot Guidelines.

Customer service is in the process of investigating this review.

Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.

See our review guidelines here.

Review by confirmed purchaser

Ingen forbehold. Godt produkt, og indtil videre virker det perfekt.

Hej Villy

Mange tak for din fine anmeldelse:)du er altid velkommen.

Review by confirmed purchaser

Gennemgående god service og godt produkt

Stabilt og godt produkt til gode priser. Effektiv support og god tilgængelighed.

Hej Thomas

Mange tak for din fine anmeldelse:)og god fornøjelse med underholdningen:)

Review by confirmed purchaser

Jeg er godt tilfreds med de muligheder jeg har for at vælge min sammensætning af abonnement.

jeg nyder de mange sportsudsendelser der er på TV3 Sport

Hej Gorm

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du nyder godt af vores store sportsudvalg.
Vidste du, at vi på vores hjemmeside www.viasat.dk har en fin oversigt over alle vores sportsudsendelser og hvilke kanaler de sendes på? Jeg har indsat et link du kan benytte i fald du ikke havde set den:)
mvh

fint

Super arrangement med biograf premieren på the Great Gatsby.

Hej Gitte

Dejligt at du nød biografturen:)

Fantastisk service

Anbefaler Viasat til alle. Sjældent har jeg fået så god service!

Hej Steen

Mange tak for din fine anmeldelse:)Du er altid velkommen.

Review by confirmed purchaser

For dyrt mangler bokse i børne værelserne

Mange muligheder inde for alle typer for underholdning

Hej Karina

Mange tak for din anmeldelse. Jeg har forsøgt at træffe dig telefonisk i dag uden held. Jeg har derfor sendt dig en mail med et forslag istedet:)

Review by confirmed purchaser

👍Viasat er altid venlig og rar, og man får altid et ordentlig og pænt svar. Tak!

Vil gerne anbefale Viasat, de er altid venlige og hjælpsomme i telefonen hvis man har brug for hjælp. Tak!

Hej Nancy

Mange tak for din fine anmeldelse:)

Review by confirmed purchaser

Jeg har grundlæggende været meget tilfreds med Viasats service

Jeg har kun et lille minus. Materialet blev leveret til forkert adresse. Skulle afleveres på vores folkeregisteradresse i Hellerup, men blev i stedet sendt til vores kolonihave i Ballerup, hvor det i øvrigt skulle installeres. Det gav lidt bøvl med afhentning på et lille postkontor med meget kort åbningstid. Ellers har jeg kun ros til forløbet og kommunikationen var helt i top.

Hej Allan

Mange tak for din anmeldelse:) Jeg er naturligvis ked af, at der har været nogle opstartsproblemer, men er også rigtig glad for at du har fået installeret udstyret og alt er i skønneste orden nu:) Du er naturligvis mere end velkommen til at kontakte os på telefon 70 13 40 50 hvis der skulle opstå spørgsmål til din aftale.

det køre

Det funker bare

Hej Niels

Mange tak for din anmeldelse og god fornøjelse med underholdningen fra Viasat:)

Hilsen

kontakt

skrev til viasat og spurgte om hvilke kanal de sender speedway grand prix.
Fik aldrig et svar !!!!
Men fik dette spørgeskema om hvor tilfreds jeg er med viasat ....

Hej Flemming
Jeg vil gerne beklage, at du ikke har fået svar på din mail da vi bestræber os på at give alle et svar inden for 3 hverdage. Jeg har forsøgt at træffe dig på telefonen i dag uden held og har derfor sendt dig en mail istedet med et link til vores hjemmeside. Her findes nemlig en fin oversigt over hvilke kanaler du kan se de forskellige sportsudsendelser på - heriblandt Speedway.

Du er altid velkommen til at kontakte mig igen hvis du skulle have yderligere spørgsmål.

Du må have en rigtig god dag.

Hilsen

Blandet modtagelse.

Viasat er ikke nemt og overskueligt - hverken deres hjemmeside eller den telefoniske kontakt, når man skal have konkrete informationer om produkter og priser.
Det er til gengæld vores udkants-Danmarks muligheder for at modtage TV. Kun parabol er en mulighed.
Og det benytter Viasat sig af... Klem, hvor klemmes kan. Så her gives ikke ved dørene!
Når du så til gengæld har betalt ved Kasse 1, er servicen hurtig og venlig. Og kun dét kan trække dem op på to stjerner.

OK men ikke perfekt.

Var uoverenstemmerlser mellem hvad man kunne bestille på nettet (og spare 200 kr.) og hvad man var nødsaget til at tale med en "rådgiver" om. Eksempelvis skulle jeg bruge opsætning til 2 TV hvilket ikke kunne bestilles på nettet

hej Morten

Mange tak for din anmeldese og behagelig samtale i dag.
Jeg er glad for, at vi fandt en løsning og håber du får mange gode timers underholdning med Viasat:)

God individuel service

Til vor bededagsweekend i sommerhuset havde jeg glemt at bestille åbning af Viasat fritid men med en mail til kundeservice udenfor åbningstid lykkedes det alligevel hvilket ungerne og os blev meget glade for

Hej Ole

Jeg er glad for at du fik signal selvom det var uden for vores åbningstid og håber du og din familie fik nogle timers god underholdning i bededagene:)

God dag til dig.

super betjening

Alle tiders kundebetjemimg, med en god form for humor

Hej Mogens

Mange tak for din anmeldelse.

Du er altid velkommen:):)

hilsen

Review by confirmed purchaser

meget godt tilfreds med viasat.

meld dig til viasat det fortryder du ikke

Hej Kaj

Mange tak for din anmeldelse:) Du må have en rigtig god dag.

Det squ i orden DU

Det virker med det samme min ven

Hej Erling

Mange tak for din anmeldelse. Jeg håber du får mange fornøjelige timer med underholdning fra Viasat:)

God service , hjælpsom

alt en god oplevelse , der var dog en lille irritation. Det parabolhoved der var med virkede ikke , det tog nogen tid inden vi fandt ud af at det var det der galt .

Hej Ib,

Jeg er glad for du endte med at finde en løsning! Rigtig god weekend.

Dårlig kundeservice

Hej Jeg har været kunde hos Viasat i mange år i mit sommerhus dog kun i sommer månederne nu ville jeg melde mig til igen i år ringede til kundeservice og bad om bedst mulig løsning,blev enige om at kunne bruge gammel boks og selv sørge for at tilslutte
Jeg fik aftalen tilsendt og der var ikke meget tilbud over den,tilbud som løber med de første 2 måneder gratis osv. var ikke gældende jeg ringede til en flink medarbejder (Lotte) som selvfølgelig nok skulle ordne dette men jeg hørte efterfølgende intet ??
Jeg har nu brugt min fortrydelses ret og returneret kort og aftalen

Ikke en ønskværdig måde at behandle "kunder" på

MVH Inge

hej Inge

Mange tak for behagelig samtale i dag. Jeg sender dig en mail med vores aftale og håber du bliver glad for løsningen.

God weekend til dig.

Review by confirmed purchaser

Alt leveret til tiden uden problemer

Jeg giver kun 4 stjerner ,der mangler DR1 i HD og samsung optageren er langt fra på højde med Humax BXR-HD+ er en MPEG4 Boxer HD. Denne boks har jeg haft til Boxer.
Den virker bare bedre, man viasat´s har bare større udvalg af kanaler.

Hej John,

Tak for din anmeldelse. Hvis du har konkrete eksempler på forbedringer på vores Samsung HD box i forhold til den nævnte Humax, er du meget velkommen til at sende os en mail som vi kan gå videre med. Du kan sende den til kundeservice@viasat.dk

god selskab

hurtig levering og god hjælp

Hej Klaus,

Vi er altid klar til at hjælpe dig! God weekend.

Review by confirmed purchaser

kundeservice i ypperste klasse både under og efter købet.

Kan kun anbefale Viasat overfor andre som står og overvejer, at anskaffe sig en ny udbyder.

Hej Bo,

Dejligt du er tilfreds med vores service! Du er altid velkommen til at kontakte os. :)

Mvh. Sara

Review by confirmed purchaser

Et godt produkt og super service

Grundet at jeg har 2 LNB (tager også de tyske kanaler), kunne jeg ikke bruge den HDplus boks jeg havde bestilt. Viasat byttede boksen uden problemer til den almindelige HD boks, uden beregning. Super service.
Endvidere er boksen super god.

Hej Jessica,

Tak for din anmeldelse - godt at høre du nu har en boks som fungerer til din opsætning.

Review by confirmed purchaser

Kan godt anbefale at købe produkter hos Viasat, MEN vi har dog oplevet op til flere gange, at der mangler undertekster på Viasat filmkanalerne, og det kan godt være irriterende at skulle slukke på kontakten, vente 10 sek. og så yderligere vente til "boksen" har søgt efter kanalerne igen. Det skal dog lige siges, at det er på den gamle boks (harddisk), at dette opleves.

Hej Karin,

Godt at høre, du er tilfreds med vores service. Mht. de manglende undertekster er jeg sikker på, at vores tekniske support kan afhjælpe problemet. Du kan ringe til dem på telefon 70 13 40 50.

meget tilfreds kunde

jeg meget tilfreds

Hej Mikael,

Det er vi super glade for at høre!

www.viasat.dk

Og det vil I være bekendt?

Jeg er simpelthen så ked af den behandling, I har givet mig.

Vi har været kunder hos jer nu i 5 år og altid været tilfreds med både jeres udbud af kanaler, og ikke mindst jeres service, som er mulig at få i weekenden.

Intet at klage over, før nu, jeg forstår simpelthen ikke i vil være det bekendt.

For 1½ år siden, siger I at, I tog kontakt til mig (det er vel ligegyldigt hvem der tog kontakten), faktum er at jeg ville melde flytning på vores produkt, idet vi skulle flytte i nyt hus.

Jeg bliver rådet til at opsige det vi har hos jer og oprette os på ny, da I køre kampagne til 0 kr for oprettelse, vedkommende jeg taler med siger at han ordner det hele, inkl. opsigelsen af det gamle abon. I tilsender nyt udstyr og alt er i sin skønneste orden, indtil jeg i onsdags opdager at jeg stadig betaler til det gamle abon. Og først nu oplyser I mig om at det skulle havde været gjort skriftligt. Det var ikke det jeg var blevet lovet, da jeg oprettede abon.

Det eneste I kan gøre for mig nu, er at returnere 2 kvartaler og 1 kortafgift på 2793 kr, jeg har betalt meget mere end det, jeg har altid stolet på hvad i har rådgivet os om, det gør man, når man føler sig godt behandlet og føler man er i gode hænder.

Men pludselig er tilliden fuldstændig væk til jer, kan det være rigtigt, at i vælger at behandle jeres troværdige kunder på denne måde, vi har altid betalt til tiden, og så er det den her behandling man kan forvente.

Nu kan det pludselig godt lade sig gøre at abon. bliver opsagt uden en skriftlig opsigelse, hvis jeg vil gå med til kun at få de 2793 kr, kan I forstå jeg er forvirret, det ene øjeblik, bliver jeg lovet at abon. bliver opsagt, idet jeg opretter et nyt, så viser det sig at det ikke kan opsiges før i har det skriftligt, og nu kan det godt alligevel hvis jeg vælger at modtage de 2793 så sagen kan afsluttes.

Jeg er rigtig ked af det, og meget skuffet, jeg håber med dette brev, at I vil revurdere denne sag, og give mig det fulde beløb tilbage.

Hej Maria,
Jeg er ked af al det besvær der har været med dit abonnement, men er glad for du endelig har fundet en løsning med os. :)

super

et godt udbud af kanaler og diverse kanalpakker. og super service

Hej Henrik,

Jeg er meget glad for din anmeldelse. Du er altid velkommen. :)

Review by confirmed purchaser

Nyt isenkram, der dog driller

Vi har fået tre nye bokse, og de fungerer fint, når vi kan tænde dem.
To af boksene driller stort set hver dag, og vi kan ofte kun tænde ved at slukke for strømmen. Vi forsøger nu at løse det sammen med firmaet, der har sat dem op.

Hej Kenn,

Jeg er ked af at høre de problemer du har. Hvis ikke det firma du har købt udstyret af kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at give vores tekniske support et forsøg på 70 13 40 50.

glimrende service.

hej. jeg har for nylig købt nye produkter hos viasat. jeg havde bestilt nye kort til nye bokse. det ene kort manglede dog og jeg ringede ind og fik en særdeles glimrende betjening over telefonen. kortet kom hurtigt derefter. alt i alt en god oplevelse.

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldese, du er altid velkommen.

Review by confirmed purchaser

Fedt produkt men virker ikke

Jeg har købt en ny Viasat modtager med harddisk optager. Jeg har haft en tidligere... Som jeg var vildt glad for. Vi havde købt nyt fjernsyn og der et bedre billed men kræver en ny modtager og nogle nye kabler. Nu har vi haft denne nye maskine i en periode og vi er helt bestemt ikke tilfreds. Den kan ikke optage... Hverken manuelt eller indstillet. Når jeg så ringer ind får jeg hjælp med det holder ikke længe. Næste optagelse mislykkes også... Jeg er ikke tilfreds. Har købt en dårligere modtager end den gamle vi havde. Som vi stadig har... Men står nu på sønnens værelse og virker perfekt.
Med venlig hilsen vicky Mortensen. Tlf. 22401463

Hej Vicky,

Jeg kan se du har været i kontakt med en af vores teknikere som skulle have løst problemet :)

Professionelt og komplet

Vores bestilling på 2 HD plus tv-bokse (opdatering af vores eksisterende abonnement, som bestod af en Strongbox til 1 kanal,.. og placeret i et forkert rum).
Ordren blev leveret velpakket og komplet. De vedlagte kabler og parabolscanneren (LNB) til de 4 kabler (2 til hver boks = 2 kanaler på boks), samt den trådløse forbindelse til 1 tv via tv-boksen var med i kartonnen. Den vedlagte velkomstmappe med fyldestgørende og klare instruktioner var professionelt præsenteret. Det var flot klaret.
Det måske afgørende i vores beslutning var, at vi fik oplyst, at som kunder i Viasat kostede 1 HD plus tv boks med kabel, lnb kr. 1099.- i.moms

Hej Frantz,

Jeg er glad for du er tilfreds med din aftale. Du er altid velkommen til at kontakte os :)

anmeldelse

5 stjerner Ok

Hej Per,

Jeg er glad for din anmeldese. Du er altid velkommen :)

Review by confirmed purchaser

Igen nødvendigt at skifte boks uden et egentlig ønske. Ny boks virker heller ikke optimalt.

Jeg er noget træt af at skulle skifte boks igen.
Boks 1 købt i 2007. Ikke en digital HD boks, selvom det var det jeg troede jeg havde fået.
Boks 2. Købt HD boks som nu kan tage HD signaler.
Boks 3: Ny boks til andet rum, som erstatning for boks der blot havde stået og gået i udu.
Boks 4: Ombytter HD boks, som følge af anden boks var stået af. Årsag ukendt.
Nu en boks 5, da den nye "ombytterboks" også blot stod af. Skete imens vi var på ferie i 14 dage, så den har ikke engang været i brug da den gik i stykker.
Boks 5 som vi nu har, fungerer ikke med HD kanaler. Jeres forklaring er nu, at vore parabolhoved skal justeres, da boksene nu er blevet for følsomme. Prøv lige engang at se hvor mange hundrede kroner vi betaler til Viasat hver eneste måned. Det kan simpelthen ikke være rigtigt at vi skal sidde tilbage med så dårlig en oplevelse af den værdi vi modtager for de mange penge vi betaler. Der er een årsag til at I ikke er losset ud som leverandør for længe siden, og det er at de kanaler vi kan få ned, ikke udbydes af andre. Det er en rigtig, rigtig skidt situation for kunderne, at være fanget på den måde. Det der skal til før vi kan være tilfredse igen, er at I sikrer at vi har det rette og velfungerende udstyr, således at vi rent faktisk får det vi betaler i dyre domme for. Vi skal ikke til igen at bestille parabolservice til at justere parabolhoved, eller selv eksperimentere med justeringen, grundet jeres dårlige service og forklaringer. I bør sikre os en kvalitet som står mål med det vi betaler for.

Hej Claus,

Tak for behagelig snak i dag. Jeg er glad for vi fandt en løsning på dit problem, og du fik en teknisk forklaring på hvad der var galt med dit udstyr :)

Ingen problemer overhovedet

Prøv det nu - det fungere!!

Hej Paul,

Det er jeg glad for at høre. Tak for din positive anmeldelse.

TVTV

Viasat's service og svarene på mine spørgsmål har været helt OK

Hej Torben,

Jeg er glad for du er tilfreds med vores kundeservice :) Du er altid velkommen.

3. gang er lykkens gang!

Blev ringet op i august af Viasat og laver en aftale, som aldrig blev effektueret af Viasat. Glemmer alt om det, men husker det og ringer ½ år senere og laver aftalen igen. Bliver så ringet op af min "redningskvinde", som forklarer hvad der egentlig er aftalt, og det var ikke den version, som jeg havde opfattet, hvilket hun var ganske klar over, da hun havde læst sagen.
Hun giver en fremragende service, og hun er grunden til, at jeg stadig er kunde!

Hej Jakob,

Det glæder mig vi fik løst dit problem. Du er altid velkommen til at kontakte os igen :)

Mvh. Karen "redningskvinden" Larsen