[REPLY]
Jeg har lige fået Viasat igen og jeg har ikke noget at bemærke.
Jeg har en iPat og der kan jeg nu se Viaplay.
Meget venlig kundeservice , søde og hjælpsomme , hurtig ekspedition , meget tilfreds
This review has been reported to customer service by the company
for violating other Trustpilot Guidelines.
Customer service is in the process of investigating this review.
Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.
See our review guidelines here.
Ingen forbehold. Godt produkt, og indtil videre virker det perfekt.
Stabilt og godt produkt til gode priser. Effektiv support og god tilgængelighed.
jeg nyder de mange sportsudsendelser der er på TV3 Sport
Super arrangement med biograf premieren på the Great Gatsby.
Anbefaler Viasat til alle. Sjældent har jeg fået så god service!
Mange muligheder inde for alle typer for underholdning
Vil gerne anbefale Viasat, de er altid venlige og hjælpsomme i telefonen hvis man har brug for hjælp. Tak!
Jeg har kun et lille minus. Materialet blev leveret til forkert adresse. Skulle afleveres på vores folkeregisteradresse i Hellerup, men blev i stedet sendt til vores kolonihave i Ballerup, hvor det i øvrigt skulle installeres. Det gav lidt bøvl med afhentning på et lille postkontor med meget kort åbningstid. Ellers har jeg kun ros til forløbet og kommunikationen var helt i top.
Det funker bare
skrev til viasat og spurgte om hvilke kanal de sender speedway grand prix.
Fik aldrig et svar !!!!
Men fik dette spørgeskema om hvor tilfreds jeg er med viasat ....
Viasat er ikke nemt og overskueligt - hverken deres hjemmeside eller den telefoniske kontakt, når man skal have konkrete informationer om produkter og priser.
Det er til gengæld vores udkants-Danmarks muligheder for at modtage TV. Kun parabol er en mulighed.
Og det benytter Viasat sig af... Klem, hvor klemmes kan. Så her gives ikke ved dørene!
Når du så til gengæld har betalt ved Kasse 1, er servicen hurtig og venlig. Og kun dét kan trække dem op på to stjerner.
Var uoverenstemmerlser mellem hvad man kunne bestille på nettet (og spare 200 kr.) og hvad man var nødsaget til at tale med en "rådgiver" om. Eksempelvis skulle jeg bruge opsætning til 2 TV hvilket ikke kunne bestilles på nettet
Til vor bededagsweekend i sommerhuset havde jeg glemt at bestille åbning af Viasat fritid men med en mail til kundeservice udenfor åbningstid lykkedes det alligevel hvilket ungerne og os blev meget glade for
Alle tiders kundebetjemimg, med en god form for humor
meld dig til viasat det fortryder du ikke
Det virker med det samme min ven
alt en god oplevelse , der var dog en lille irritation. Det parabolhoved der var med virkede ikke , det tog nogen tid inden vi fandt ud af at det var det der galt .
Hej Jeg har været kunde hos Viasat i mange år i mit sommerhus dog kun i sommer månederne nu ville jeg melde mig til igen i år ringede til kundeservice og bad om bedst mulig løsning,blev enige om at kunne bruge gammel boks og selv sørge for at tilslutte
Jeg fik aftalen tilsendt og der var ikke meget tilbud over den,tilbud som løber med de første 2 måneder gratis osv. var ikke gældende jeg ringede til en flink medarbejder (Lotte) som selvfølgelig nok skulle ordne dette men jeg hørte efterfølgende intet ??
Jeg har nu brugt min fortrydelses ret og returneret kort og aftalen
Ikke en ønskværdig måde at behandle "kunder" på
MVH Inge
Jeg giver kun 4 stjerner ,der mangler DR1 i HD og samsung optageren er langt fra på højde med Humax BXR-HD+ er en MPEG4 Boxer HD. Denne boks har jeg haft til Boxer.
Den virker bare bedre, man viasat´s har bare større udvalg af kanaler.
hurtig levering og god hjælp
Kan kun anbefale Viasat overfor andre som står og overvejer, at anskaffe sig en ny udbyder.
Grundet at jeg har 2 LNB (tager også de tyske kanaler), kunne jeg ikke bruge den HDplus boks jeg havde bestilt. Viasat byttede boksen uden problemer til den almindelige HD boks, uden beregning. Super service.
Endvidere er boksen super god.
Kan godt anbefale at købe produkter hos Viasat, MEN vi har dog oplevet op til flere gange, at der mangler undertekster på Viasat filmkanalerne, og det kan godt være irriterende at skulle slukke på kontakten, vente 10 sek. og så yderligere vente til "boksen" har søgt efter kanalerne igen. Det skal dog lige siges, at det er på den gamle boks (harddisk), at dette opleves.
jeg meget tilfreds
Jeg er simpelthen så ked af den behandling, I har givet mig.
Vi har været kunder hos jer nu i 5 år og altid været tilfreds med både jeres udbud af kanaler, og ikke mindst jeres service, som er mulig at få i weekenden.
Intet at klage over, før nu, jeg forstår simpelthen ikke i vil være det bekendt.
For 1½ år siden, siger I at, I tog kontakt til mig (det er vel ligegyldigt hvem der tog kontakten), faktum er at jeg ville melde flytning på vores produkt, idet vi skulle flytte i nyt hus.
Jeg bliver rådet til at opsige det vi har hos jer og oprette os på ny, da I køre kampagne til 0 kr for oprettelse, vedkommende jeg taler med siger at han ordner det hele, inkl. opsigelsen af det gamle abon. I tilsender nyt udstyr og alt er i sin skønneste orden, indtil jeg i onsdags opdager at jeg stadig betaler til det gamle abon. Og først nu oplyser I mig om at det skulle havde været gjort skriftligt. Det var ikke det jeg var blevet lovet, da jeg oprettede abon.
Det eneste I kan gøre for mig nu, er at returnere 2 kvartaler og 1 kortafgift på 2793 kr, jeg har betalt meget mere end det, jeg har altid stolet på hvad i har rådgivet os om, det gør man, når man føler sig godt behandlet og føler man er i gode hænder.
Men pludselig er tilliden fuldstændig væk til jer, kan det være rigtigt, at i vælger at behandle jeres troværdige kunder på denne måde, vi har altid betalt til tiden, og så er det den her behandling man kan forvente.
Nu kan det pludselig godt lade sig gøre at abon. bliver opsagt uden en skriftlig opsigelse, hvis jeg vil gå med til kun at få de 2793 kr, kan I forstå jeg er forvirret, det ene øjeblik, bliver jeg lovet at abon. bliver opsagt, idet jeg opretter et nyt, så viser det sig at det ikke kan opsiges før i har det skriftligt, og nu kan det godt alligevel hvis jeg vælger at modtage de 2793 så sagen kan afsluttes.
Jeg er rigtig ked af det, og meget skuffet, jeg håber med dette brev, at I vil revurdere denne sag, og give mig det fulde beløb tilbage.
et godt udbud af kanaler og diverse kanalpakker. og super service
Vi har fået tre nye bokse, og de fungerer fint, når vi kan tænde dem.
To af boksene driller stort set hver dag, og vi kan ofte kun tænde ved at slukke for strømmen. Vi forsøger nu at løse det sammen med firmaet, der har sat dem op.
hej. jeg har for nylig købt nye produkter hos viasat. jeg havde bestilt nye kort til nye bokse. det ene kort manglede dog og jeg ringede ind og fik en særdeles glimrende betjening over telefonen. kortet kom hurtigt derefter. alt i alt en god oplevelse.
Jeg har købt en ny Viasat modtager med harddisk optager. Jeg har haft en tidligere... Som jeg var vildt glad for. Vi havde købt nyt fjernsyn og der et bedre billed men kræver en ny modtager og nogle nye kabler. Nu har vi haft denne nye maskine i en periode og vi er helt bestemt ikke tilfreds. Den kan ikke optage... Hverken manuelt eller indstillet. Når jeg så ringer ind får jeg hjælp med det holder ikke længe. Næste optagelse mislykkes også... Jeg er ikke tilfreds. Har købt en dårligere modtager end den gamle vi havde. Som vi stadig har... Men står nu på sønnens værelse og virker perfekt.
Med venlig hilsen vicky Mortensen. Tlf. 22401463
Vores bestilling på 2 HD plus tv-bokse (opdatering af vores eksisterende abonnement, som bestod af en Strongbox til 1 kanal,.. og placeret i et forkert rum).
Ordren blev leveret velpakket og komplet. De vedlagte kabler og parabolscanneren (LNB) til de 4 kabler (2 til hver boks = 2 kanaler på boks), samt den trådløse forbindelse til 1 tv via tv-boksen var med i kartonnen. Den vedlagte velkomstmappe med fyldestgørende og klare instruktioner var professionelt præsenteret. Det var flot klaret.
Det måske afgørende i vores beslutning var, at vi fik oplyst, at som kunder i Viasat kostede 1 HD plus tv boks med kabel, lnb kr. 1099.- i.moms
5 stjerner Ok
Jeg er noget træt af at skulle skifte boks igen.
Boks 1 købt i 2007. Ikke en digital HD boks, selvom det var det jeg troede jeg havde fået.
Boks 2. Købt HD boks som nu kan tage HD signaler.
Boks 3: Ny boks til andet rum, som erstatning for boks der blot havde stået og gået i udu.
Boks 4: Ombytter HD boks, som følge af anden boks var stået af. Årsag ukendt.
Nu en boks 5, da den nye "ombytterboks" også blot stod af. Skete imens vi var på ferie i 14 dage, så den har ikke engang været i brug da den gik i stykker.
Boks 5 som vi nu har, fungerer ikke med HD kanaler. Jeres forklaring er nu, at vore parabolhoved skal justeres, da boksene nu er blevet for følsomme. Prøv lige engang at se hvor mange hundrede kroner vi betaler til Viasat hver eneste måned. Det kan simpelthen ikke være rigtigt at vi skal sidde tilbage med så dårlig en oplevelse af den værdi vi modtager for de mange penge vi betaler. Der er een årsag til at I ikke er losset ud som leverandør for længe siden, og det er at de kanaler vi kan få ned, ikke udbydes af andre. Det er en rigtig, rigtig skidt situation for kunderne, at være fanget på den måde. Det der skal til før vi kan være tilfredse igen, er at I sikrer at vi har det rette og velfungerende udstyr, således at vi rent faktisk får det vi betaler i dyre domme for. Vi skal ikke til igen at bestille parabolservice til at justere parabolhoved, eller selv eksperimentere med justeringen, grundet jeres dårlige service og forklaringer. I bør sikre os en kvalitet som står mål med det vi betaler for.
Prøv det nu - det fungere!!
Viasat's service og svarene på mine spørgsmål har været helt OK
Blev ringet op i august af Viasat og laver en aftale, som aldrig blev effektueret af Viasat. Glemmer alt om det, men husker det og ringer ½ år senere og laver aftalen igen. Bliver så ringet op af min "redningskvinde", som forklarer hvad der egentlig er aftalt, og det var ikke den version, som jeg havde opfattet, hvilket hun var ganske klar over, da hun havde læst sagen.
Hun giver en fremragende service, og hun er grunden til, at jeg stadig er kunde!