www.viekaergaard.dk

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har sommerhus i Odsherred og fik i dag leveret ovntørret bøg til brug i vores brændeovn. Ikke bare leveret men også stablet op. Det er virkelig tørt og brænder godt. Til tiden som aftalt.

Rated 2 out of 5 stars

Halloween-arrangementet var så som så!!! Vi har netop været til halloween-aften og vores oplevelse var, at det desværre ikke helt levede op til forventninger og pris. Arrangementet kostede 65 kr. F... See more

1. Beauty & Well-being

Information provided by various external sources

Vi driver en spændende anderledes gårdbutik med egne producerede produkter samt indkøbte produkter. Vi gør alt for at du som kunde får en god oplevelse når du handler hos os.

All reviews

Tak for de fine ord :-)
Lars
Butik viekærgaard

Rated 2 out of 5 stars

Halloween-arrangementet var så som…

Halloween-arrangementet var så som så!!!
Vi har netop været til halloween-aften og vores oplevelse var, at det desværre ikke helt levede op til forventninger og pris. Arrangementet kostede 65 kr. For børn og 50 kr. For voksne... For den pris gik man rundt på plantagen, hvor der 4 steder var opstillet uhyggelige udstillinger... På en lille del af strækningen var der sat levende lys. Resten foregik i buldrende mørke... Hvilket på sin vis jo var fint og stemningsfyldt. Problemet var blot, at der grundet skybrud de seneste to dage, var helt ufremkommeligt og vi flere steder gik i vand og pløre til anklerne (bogstaveligt talt)... Naturligvis er de jo ikke herre over vejret. Men når man afholder et sådant arrangement, kunne det have været rart om der var lagt nogle plader eller lign. som kunne have taget de værste søer (f.eks. i spøgelseshuset gik vi i vand og savsmuld til anklerne)... Præmien for deltagelse var en slikkepind til børnene... Til prisen synes vi måske at en kop varm kaffe/the kunne have været inkluderet i arrangement.
Ellers et fint initiativ.

October 16, 2019

Hej Camilla
Det er rigtigt som du skriver at vi har fået enorme mængder regn, den sidste uge er vi over 80 mm, så udeaktiviteter er kun iført gummestøvler. For at afhjælpe vandproblemet har vi pumpet og drænet men det har desværre kun løst noget af problemet, så der er jo stadig en del "smat" på stierne. Vi er rigtig kede af at vejret ikke er med os. Plader kunne være en ide, men vi har næsten 2 km stier, så med vores budget er det helt umuligt at få råd til at lægge plader ud.
God ide med en kop kaffe/te den tager vi med næste år :-)

Rigtig hyggeligt

Vi har været der to gange, og det har været rigtig gode oplevelser. Børnene kan deltage i en “skattejagt” med en lille præmie, og de får også foder til dyrene. Stor fint legeområde. Vi brugte 2-3 timer og både børn og voksne hyggede.
Kan klart anbefales.

August 10, 2019

Hej Irene
Dejligt i har hygget jer her i vores legepark :-) og tak for de rosende ord

Rated 5 out of 5 stars

Brænde leveret til tiden og nænsomt aflæsset

Købte et læs brænde, der blev leveret til aftalt tid og sted i nærliggende sommerhusområde. Det var hensynsfuldt læsset af på grunden, og jeg havde en god dialog med butikken op til købet via e-mail og webshop. Mine bedste anbefalinger.

May 16, 2018

Hej Søren

Tak for den fine anmeldelse :-)

Lars Storm
Butik Viekærgaard

Rated 5 out of 5 stars

Havde nogle dejlige timer med min…

Havde nogle dejlige timer med min knegt. Var på besøg i legepark en hos Viekærgård her i weekenden. Hyggeligt sted, specielt vandbanen med dæmninger var sjov 😂

May 2, 2018

Hej Jens
Godt at høre at i har haft en dejlig dag her hos os

Viekærgaard gårdbesøg og legepark

Rated 2 out of 5 stars

En stor skuffelse.....mange penge for…

En stor skuffelse.....mange penge for så lidt.

April 27, 2018

Hej Gitte

Jeg vil lige starte med at skrive at vi er forundrede over din kommentar, da vi har rigtig mange glade og tilfredse gæster, men vi er da kede af at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.
Jeg kan ikke se ud af din anmeldelse, hvad du havde forventet at vi var, men jeg syntes at vi gør rigtig meget for at forklare hvad vi har at tilbyde dette både på www.vores-legepark.dk og på vores facebook side. Vi syntes ikke at 50 kr for voksne og 65 kr. for børn inkl. præmie er mange penge for alle de aktiviteter vi tilbyder, men jeg kender ikke dit budget og kan derfor ikke gøre ret meget yderligere.

Ny kunde

Jeg er en meget tilfreds ny kunde, alt er forløbet hurtigt.
Det er ikke utænkeligt jeg vender tilbage ved en senere lejlighed.
Sonja Glintborg

September 20, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Trods helligdage blev der leveret brænde. Brændet blev kørt helt op, selvom adgangen var lidt vanskelig. Og bøgebrændet er virkelig godt. Så Viekærgård kan varmt anbefales.

April 9, 2015

Hurtigt og godt

Bestilte 12 glas honning. Har før handlet på internettet og modtaget dårligt indpakkede varer. Så jeg var lidt nervøs over, hvordan de mon ville se ud, når de kom frem. Pakken kom meget hurtigt og glassene lå trygt og godt i flere kasser og lag af pap. Som en Babushka-dukke. Og honningen smager fortræffeligt!

February 18, 2015

Super

Honning der ikke er varmebehandlet koster spidsen af en jetjager alle andre steder, men fåes til den nette sum af 35 kr her.
Varene bliver hurtigt afsendt

February 3, 2015

Brigitta Asmussen

Jeg er startet som ny kunde, jeg fik bare god behandling og hjælp lige fra begyndelsen. Hurtig levering. bare så skønt at føle at hos Butik Viekærgaard er kunden i centrum. v.h. Brigitta

March 29, 2012

super service

Jeg har altid svært ved at finde trøjer der passer, men hos butik viekærgaard var de meget hjælpsomme med at oplyse mål for forskellige trøjer, båede på mail og pr. telefon og jeg fandt derfor en dejlig trøje i den rigtige størrelse. Super service, tak

February 4, 2011

Take a closer look