We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (595)

altid god kundeservice

vi var på roskildedyrskue´i 2012 og der stod de og solgte vin .det lød spændene og vi sagde ja til at prøve,vi har fået vin 7 gange og har været meget tilfreds.

altid topkvalitet

Dejlige vine, som giver nye oplevelser

Smagfuldt

Altid interessant at smage vine, som udvider sansen (og smagen) for, hvad vin kan være. Udvider horisonten betydeligt og derfor værd at bruge tid (og penge) på.

Spændende vin og bred information om områder og lande

Spændende vin og bred information om områder og lande

Review by confirmed purchaser

God vinklub der med smagekassen bringer en rundt i en spændende vinverden.

Det er en god vinklub, hvor du får smagt gode vine fra hele verden. Smagekkassen er en god vinkel til at smage mange vine, og når man falder over en ekstra god, er der fair priser på en kasse eller to. Er til 4 ½ stjerner, mangler kun lidt flere top top vine, så ryger den op på 5 stjerner.

Review by confirmed purchaser

livet er for kort til dårlig rødvin

Spændende at få leveret egnstypiske vine til fornuftige priser. Logistikken fungerer og mail bliver besvaret promte. Et godt valg hvis du er vild med vin.

troværdig service

vinovenue leverer hvad de lover.
det er nemt at bestille, god information på hjemmesiden og levering uden problemer.
medfølgende materiale der gør den samlede vinoplevelse lidt større

Spændende og nemt.

Vil du prøve noget nyt kombineret med dovenskab, så er Vino Venue en meget let måde at lade andre udfordre dine vin præferencer.

Review by confirmed purchaser

Punktlig håndtering af ordre incl. levering

Produkterne lever op til det forventede

Review by confirmed purchaser

Vinklubben hvor det bare fungerer

Smag er jo som bekendt forskellig, men smagekasserne fra Vivino er gode fordi jeg bliver præsenteret for noget vin som jeg aldrig har smagt før.
Masser af fakta om vin og dens oprindelse.
Mærkater til at sætte på flaskerne så du har helt styr på hvor, hvordan og pris når du smager på den - stort plus
Og så fungerer der Logistik HELT perfekt leverance som aftalt :-)

Review by confirmed purchaser

spændende vine, gode priser.

Vi har været med i Vinivenue i flere år nu, og har altid fået
tilbudt spændende vine af rigtig god kvalitet , til gode priser.
Leveringen er upåklagelig og personalet i Vinovenue er
meget kundevenlige og hjælpsomme.

Review by confirmed purchaser

Rigtig gode kvalitets vine og perfekt levering.

VinoVenue er en rigtig god vinklub, hvor der leveret rigtig gode vine fra mange områder.
Priserne er også ok.
Leveringen af vine er altid på det tidspunkt der er oplyst og så er leveringen billig.
Alt i alt rigtig godt. Mvh Johnni Munk.

Super vintilbud

Skønt at blive introduceret for vine, som jeg måske ellers ikke ville opsøge. Meget udfyldende beskrivelse af vinene og distrikterne.

Review by confirmed purchaser

smagfuldt - hyggelæsning - en glæde at modtage vinen :-) :-)

jeg har været medlem af V V V i ca. 3 år ,og er yderst tilfreds, både med vin-kategorierne, de enkelte beskrivelser der følger med kassen , og selve leverancen :-)

God vin-oplevelse

Som modtager af smagekasserne er det min oplevelse at vinen fra Vinovenue generelt er fremragende, det er selvfølgelig ikke alt vinen der falder i min smag, men det vil også være mærkeligt, hvis vi alle har samme smag, for hold da op hvor ville det blive kedeligt. Det ekstra pift er bladet der medfølger smagekasserne som giver en god fortælling om vinens historiske baggrund. Vinen kommer til tiden og uden skader

En rigtig fin vinklub

VinoVenue har fine smagekasser som giver mulighed for at prøve vine i 100 kr. klassen. Det interessante er de forskellige temaer som hver kasse er udtryk for. F.eks. var der en kasse fra Galicien og en fra Lissabon og omegn. Spændende og anderledes.

En perfekt vinklub

Jeg er nyt medlem af vinklubben, men det har været en fornøjelse, dels er det vine af virkelig god kvalitet, dels er fragtmanden super. Han gør lige præcis, hvad han er bedt om med hensyn til levering, og endelig er det et fantastisk blad, klubben producerer.
En fornøjelse.
Vigand Rasmussen

Spændende vinklub.

God vin - leveret lige til døren - og mulighed for at lære nye vinområder at kende igennem de gode smagekasser. Den flotte store brochure, der følger med smagekasserne, giver masser at god inspiration om det pågældende ( vin) område. Prisen er bare i orden - .

Oplevelser uden binding

Jeg har prøvet den spanske smagskasse. Den var fantastisk. Nu glæder jeg mig til at prøve den østriske:). Det er en god måde at prøve nye vine fra distrikter man normalt ikke ville købe fra. Super godt koncept

Review by confirmed purchaser

Mange gode og spændende vine fra områder vi ikke kender til i forvejen.

Vi får spændende vine flere gange omåret og der følger et blad med. Gennem bladet er der nogle gange tilbud om spændende vinrejser.

Review by confirmed purchaser

En rigtig god oplevelse at være medlem - meget fin service !

Al kommunikation og service virker overbevisende.
Gode tilbud, præcis levering og et godt medfølgende skrift ( ikke mindst ) om de aktuelle vine og regionen - også i et bredere perspektiv.
Fuld tilfredshed !!

100 % tilfreds

Giver en god orientering om aktuelle vine.
God service ved henvendelse.

God sammensætning , kommer rundt

Vil syntes at mine venner skal prøve medlemsskab , da det er yderst interessant

altid gode vine

Alle vine som jeg har købt har været en oplevelse. Du finder noget her, som ikke et hyldevare i supermarked

Oplevelser

Du læser en meget omfattet beskrivelse af de vine der er i smagskasse, der kommer vine fra hele verden, fra små producenter du ikke ville tro eksisterede du få også mulighed for at få et indblik i den familie der står fra fremstillingen.

Review by confirmed purchaser

Så mangler der kun Een ting!

Gode vin, men det er der jo så mange vinklubber der tilbyder, men her får du også et rigtig godt magasin med, her fortælles om vinpakken samt landet vinene kommer fra, et smukt magasin med aktuelle oplysninger. Vinpakken er også pakket fin tog sikkert ind.
Flot at i kommer med vinpakken helt op på 4. sal (der er dog elevator).

Så kommer misteltenen. Fragtfirmaet aflevere vinpakken i løbet af ca. 4 til 5 dage i dagtimerne. Det kan gøres bedre. En tidsfrist inden for et par dage må kunne gøre det.

Reply from VINOVENUE ApS

Hej Steen.

Tak for de rosende ord.

Med hensyn til levering har vi valgt at samarbejde med Logsite, som er Danmarks førende distributør indenfor e-handel. Logsite har specialiseret sig i at køre for e-handelsvirksomheder, der sælger til private, og er nogle af de få, der kan håndtere forsendelser med vin - og samtidig er i stand til at holde omkostningerne nede, hvilket kommer vores medlemmer til gode.

Af hensyn til logistikken (og for igen at holde prisen nede), har Logsite valgt at køre efter en fast rute, som er opdelt i postnumre. Derfor har alle en fast ugedag, hvor man får leveret, og derfor går der nogle gange et par dage, før vinen afleveres.

Venligst
Kasper Endrup
Vinklubben VinoVenue

Review by confirmed purchaser

Det er en glæde at modtage smagskasse og det dertilhørende blad.

Jeg kan på det varmeste anbefale et medlemsskab af Vinklubben.
Måden man bestiller på en rigtig god og uforpligtende, og mht. levering har det fungeret perfekt.

Exselent

Fin pris, vin efter enhver smag og pengepung,
meget stort udvalg.
prøvrkasser fuld af mange dejlige overraskelser

Review by confirmed purchaser

Super betjening, hurtig og sikker levering

Har købt vin et par gange og synes det er fedt at her kan købe vin man ikke ser i butikkerne.
Man er tilbøjelig til at købe og handle de samme vine i de samme forretninger.
Håber vinklubben består i mange år, de skal have de bedste anbefalinger herfra.

Review by confirmed purchaser

Vinklub med charme og plads til nybegyndere

Har udelukkende super positive oplevelser med klubben. Til arrangementer, service og ikke mindst telefonrådgivning.
Plads til at være amatør på området.
Altid levering til tiden, og spændende smagekasser.
Gerda Nielsen

Spændende

Det er sjovt at få leveret vin fra områder, man ikke umiddelbart selv ville gå hen og købe. Og så med informative beskrivelser. Vi har glædet os hver gang vi har åbnet en flaske.

Leveringen har altid været perfekt.

De blade der følger med prøvekasser er lækre og informative. Jeg kan se, at en ville foretrække dem på avispapir. Det villle vi ikke, ligesom vi aldrig ville købe en vinbog trykt på avispapir.

Review by confirmed purchaser

Det er en fin måde at få vin leveret på

Jeg er 80 år, så for mig er det en god måde at købe og få leveret vin på. Så bliver jeg fri for at bære tunge flasker

Klasse!

Kvalitet i top, leverance som aftalt og til den rigtige pris .

Review by confirmed purchaser

Klubben fungere fint, min vinene holder ikke hvad de lover

Velfungerende klub mht det praktiske, relativt nemt at være medlem og tiltider spændende med den blandede kasse.
Vinene holder dog ikke det lovede som beskrevet til prisen ifht mine smagsløg.
Indkøberne er generelt glad for syrlige vine.
Men til indimellem er der nogle rigtig gode tilbud til en billig penge.

Reply from VINOVENUE ApS

Hej Lars.

Tak for din anmeldelse af vores vinklub.

Jeg står dog undrende over din kritik - at vores vine generelt skulle være syrlige - for jeg kan se, at du kun har købt vine, som generelt har mere frugtsødme end -syre.

Venligst
Kasper Endrup
Vinklubben VinoVenue

Review by confirmed purchaser

god service og levering til tiden.

Har kun handlet over nettet, det er nemt og overskueligt.

perfekt

virker proff. Hurtigt og præcist. God service omkring den første kasse vi har modtaget.
kan kun anbefales til andre

Fantastisk ordning

Det fungere virkelig godt, der bliver altid leveret til den aftalte tid og smagekasserne er rigtig gode.

Jeg er stoppet med at købe vin andre steder

Godkendt

Første bestilling levede helt op til det lovede.

Review by confirmed purchaser

Fine varer og levring som aftalt

Pænt stort udvalg med megen information om de enkelte vine og stederne de kommer fra. Inddelingen i områder/temaer gør det hele overskueligt.

God vin, gode priser.

Vil du have god vin som du ikke kan købe overalt, så har du chancen hos VinoVenue.