vitabox.dk

1. Vitamin and Supplements Store
  2. Fitness and Nutrition Service
  3. Health and Beauty Shop

Information provided by various external sources

Vitabox henvender sig til alle der er interesserede i at leve et sundt liv og ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Vi leverer produkter, som plejer legemet med omtanke - både udefra og indefra. Derfor er langt hovedparten af vores produkter økologiske og alle vores produkter fri for farlige tilsætningsstoffer.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Sørme flot

Ja, det er sørme flot. Bestiller igår og modtager idag Logona hårfarve til udsalgspris. Jeg er en meget tilfreds kunde.

October 27, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en pakke Logona hårfarve på vitabox.dk en sen mandagaften. Onsdag morgen var varen allerede ankommet - og jeg var glad. Betalingen var nem og hjemmesiden oplysende.

March 25, 2010

top star

Helsevarer: olier m.v.

Glad for hurtig betjening. Bestilte i går formiddag og her i formiddag kom varerne.

Dejligt med de små gaver i form af prøver på nogle af jeres cremer. De kan meget vel munde ud i en ekstra ordre til jer, når man har mulighed for at prøve først!

November 26, 2009

Hurtig og sikker service

Varerne pakkes sikkert og er fremme dagen efter bestilling. Altid gode tilbud og spændende varer på hylderne, samt en udmærket nyhedsservice. Har Vitabox ikke varen hjemme, så ringer de og informerer - og man får en hyggelig sludder. Det føles meget "hjemligt" :-)

November 26, 2009
Rated 4 out of 5 stars

Overskueligt og velfungerende

Hjemmesiden er nem at finde rundt på og selve bestillingen fungerer upåklageligt - ikke noget med at smide mine indtastede oplysninger væk, fordi jeg har glemt at logge mig på og browser lidt frem og tilbage. Hurtig levering, fri fragt ved køb over 500,- kr og de hårfarvningsprodukter, jeg har købt, har jeg været glad for.

November 11, 2009
Rated 5 out of 5 stars

Når jeg bestiller varer hos vitabox er der altid hurtig betjening ;) Og så er det hyggeligt at åbne min pakke fordi der altid ligger lidt ekstra overraskelse. Hjemmesiden er overskuelig, og der er altid gode tilbud.

November 10, 2009
Rated 3 out of 5 stars

Helt ok

service... fik tilsendt en logona hårfarve (Tizian) den svarede dog ikke til forventningerne, da mit hår blev TOTAL orange!!! efter nogle mails frem og tilbage sendte de mig farven Teak som jeg var MEGET tilfreds med! Syntes godt de kunne de kunne beskrive deres produkter en smule mere. Der står ingen steder nævnt at farver du blond hår med farven Tizian så får du KNALD-ORANGE hår... Men det endte da godt :)

July 28, 2009

Take a closer look