Der er nu over to uger siden jeg bestilte mine varer. Pengene er trukket fra min konto, men jeg har intet hørt fra Vivamondo. Jeg har end ikke modtaget en bekræftende mail. Vivamondo svarer ikke på... See more
Vivamondo
See what reviewers are saying
Jag fick det jag beställt. Men det tog en över vecka att få det. Det var överdrivet fint inslaget - vilket jag som kund inte efterfrågar - jag vill bara ha varan, att de slår in den i fint presentpapp... See more
Du får en ordrebekræftelse, de hæver beløbet, og så sker der ikke mere. Rykker du for en status, hører du ingenting. LAD VÆRE MED AT HANDLE MED DENNE VIRKSOMHED! Er skaden sket, så kontakt dit peng... See more
Bestilte en varer 24/8-14. Varen er stadig ikke modtaget. Flere mails er sendt til Vivamondo, men intet svar modtaget. Men pengene har de selvfølgelig trukket på min konto 25/8-14- Har givet Vivam... See more
Company details
Information provided by various external sources
Vivamondo, leading online retailer within beauty
People also looked at
Der er nu over to uger siden jeg …
Vivamondo svarer ikke på henvendelser. Helt uacceptabelt!
Elendigt firma
Ikke eksisterende kundeservice og ekstrem lang leveringstid.
Kan ikke anbefales........
Svindel - lad være med at handle her!
LAD VÆRE MED AT HANDLE MED DENNE VIRKSOMHED!
Er skaden sket, så kontakt dit pengeinstitut: Gør indsigelse mod betalingen og spær dit kort.
Køb ALDRIG noget her
Købte en gave til min mor, men der kom ingen vare. Efter flere rykkere, som de ikke svarede på, har jeg anmeldt Vivamondo til Forbrugerrådet, politiet og givet Trustpilot besked om, at de flotter sig med en Trustpilot tilfredshed på 8,7. Det er løgn, og noget de bare har sat på hjemmesiden.
De ligger et sted mellem 1-2 i tilfredshed.
Gå LANGT uden om denne side og advar venner og bekendte.
Ekseptionel dårlig leveringstid, og ingen synlig kundeservice.
Jeg har bestilt på deres hjemmeside før fordi de er de eneste, der har det produkt som jeg godt kan lide. Sidste gang var der godt nok meget lang vente tid, men jeg har måske valgt at se igennem fingerne med det, da varen til sidst ankom.
I skrivende stund har jeg lavet en bestilling for 28 dage siden, og varen er stadig ikke kommet. De har dog allerede hævet pengene 5 dage efter bestilling. Jeg har oprettet en kundeservice sag for 9 dage siden og endnu intet hørt.
Jeg har forsøgt at kontakte den danske filial via mail fundet på deres site, men bare fået en fejl retur, at mailen er "rejected". Håber på min mail til den svenske filial giver pote. Rettelse: Efter adskillige dage kom mailen retur fra den svenske adresse med en fejl.
Skulle jeg modtage min vare ved at vente længe nok skal jeg nok sætte 2 stjerner på i stedet for én, men uanset ville jeg være bekymret for at bestille på dette site; de 5-7 dages levering de nævner på deres site lever de i hvert fald ikke op til, og deres kundeservice er non-existent.
Aldrig bestil der fra.
Jeg havde bestil en pudder der inde fra, en ret dyr en og jeg fik og ventede og ventede, jeg kunne ikke forstå den ikke kom ind af døren og jeg udskød det endnu en dag for det kan jo være at den bare var lidt forsinket, indtil der var gået 3 uger, heldigvis har jeg muligeden at få mime penge tilbage når jeg har betalt med PayPal. Jeg skrev flere gange til dem og fik aldrig svar. Aldrig bestil der fra!! Det er ren fup..
Uacceptabel super dårlig firma!
De har trukket pengene for en mdr siden, og ikke sendt varene! Har kontaktet dem adskillige gange på mails og intet svar! Ren fupfirma😡
bestil aldrig varer hos Vivamondo
Min datter bestilte produkter hos Vivamondo. De har trukket pengene, men har aldrig leveret varerne. Har forsøgt at kontakte dem flere gange, men hører intet retur. Nogen der kan hjælpe med gode råd til hvad jeg kan gøre?
Hvad skal jeg sige?
4.november bestilte jeg varer for 1.178 kr. Fik med det samme en ordrebekræftelse, hvorpå der stod, at i løbet af 5-7 hverdage kunne jeg forvente at modtage mine varer. Pengene blev hævet på min konto den 6.
Den 11. sendte jeg en mail og spurgte til varerne. Intet svar. Den 19. sendte jeg en ny mail. Intet svar.
Ringede til min bank og hørte, om der kunne gøres noget. Vi blev enige om at spærre min konto, så der ikke kunne hæves flere penge, og banken foreslog, at jeg sendte yderligere en mail til Vivamondo, hvori jeg skrev, at såfremt varerne ikke kom inden den efterfølgende uges udgang, ville jeg politianmelde dem. Og så ville banken kontakte Nets og hjælpe mig med at få pengene tilbage.
Skrev den 3. mail og sørme, om ikke der hurtigt kom svar, at varerne var undervejs, jeg skulle bare lige vente op til 7 dage, så ville jeg modtage dem.
Varerne kom i dag, de er som forventet, og tak for det. Jeg sidder bare og tænker, at når nu Vivamondo ved - hvilket jo tydeligt fremgår af alle de anmeldelser, der kan læses her, at de ikke kan levere inden for 5-7 hverdage efter bestillingen, hvorfor skriver de det så? Hvis de nu var ærlige fra starten, så kunne folk jo gøre op med sig selv, om de ville/kunne/ vente ca. 1 måned, og dermed undgå al den frustration, der følger med den usikkerhed, der naturligvis opstår, når man ikke aner, om man er havnet i kløerne på et svindelfirma.
Positiv overrasket
Phyyy jeg fik koldsved over det hele, da jeg efter bestilling i sidste uge, gik ind og tjekkede Vivamondo her på Trustpilot..
Men må indrømme, at alt er gået fuldstændig efter planen, jeg modtog med det samme ordrebekræftelsen, og dagen efter track and trace informationer.
Og allerede i dag, præcis en uge efter, har jeg modtaget mine varer.
Så thumbs up for Vivamondo, heldigvis :-)
Ingen tvivl om at dette er svindel
Bestilte et produkt. Pengene blev hurtigt trukket og så var alle livstegn fra disse svindler slut. Bemærk at de har hjemmesider i flere lande. Jeg er begyndt at grave lidt og er ikke i tvivl om at det er fra Sverige der sidder en eller flere meget dårlig/e person/er, der ingen empati har for andre mennesker. Jeg er ved at kontakte Paypal, da jeg ved de ikke vil lægge deres gode ry til sådan et svindlerfirma.
Datatilsynet -> Se her.
Der ligger mange e-mail adresser synligt her:
....vivamondo.dk/home28401
Jeg går ud fra at det er listen af kunder der er gået i denne fælde. Ikke bare er I blevet snydt, I bliver også udstillet efterfølgende. Kopi af listen kan fås hos mig.
@ Datatilsynet, få nu lukket den butik
No he recibido nada todavía!?
Llevo 5 semanas esperando mi paquete. He intentado varias veces ponerme en contacto con la empresa, pero no responden. Muy muy muy mal. No puedo recomendar esta empresa.
Mærkeligt mærkeligt !
Bestilte noget make up på Vivamondo - der gik forholdsvis lang tid inden jeg fik en ordre bekræftelse. Få dage efter bestillingen trak de pengene fra min konto. På daværende tidspunkt var ordre bekræftelsen kommet. Jeg fik ingen bekræftelse på at varerne blev afsendt. Jeg forsøgte derfor at kontakte "kundeservice". Jeg kunne ikke finde et telefon nummer til dem og begyndte at blive lidt mistænksom. Skrev en mail til dem. Hørte INTET - ikke engang en bekræftelse på at de havde fået min mail. Kontaktede dem derefter flere gange uden held. Ca 1 uge efter de havde trukket pengene fra min konto kom der en besked om at varerne var afsendt. Jeg kunne ikke spore pakken. 14 dage efter bestillingen kom pakken godt nok og alt var fint.
MEN meget dårlig service og højst besynderligt at trække pengene så langt tid inden at varerne bliver afsendt.
Vivamondo lover 5-7 hverdages ekspeditionstid og det holder overhovedet ikke. Herudover kan jeg se at de på deres hjemmeside har en masse Trustpilot stjerner de "fører sig frem på", men det stemmer ikke overens med virkeligheden trustpilot bedømmelser: alt i alt MEGET mærkeligt firma!
ALDRIG BESTIL FRA DEM
Jeg bestilte i december 2 produkter fra vivamondo. Dagen efter får jeg en email om, at et af produkterne "desværre" ikke var på deres lager selv om det havde været muligt at bestille fra deres hjemmeside.
De tilbyder dog at jeg kan få erstatningsprodukter op til det beløb som det ene produkt kostede - for gud fri mig vel - de hævede jo selvfølgelig pengene for begge produkter, velvidende at de kun havde et af dem.
Jeg skrev selvfølgelig tilbage til dem og forlangte pengene tilbage for det produkt som jeg ikke ville få, men de har belejligt aldrig svaret på nogen af mine emails ..
Det er så DYBT uprofessionelt og jeg sidder tilbage med en dårlig smag i munden .. Det kaldes at stjæle Vivamondo!!!
Svindel?
Jeg bestilte en eau de toilette ved Vivamondo D.10/1. Der blev trukket 596.- fra min konto d13/1. Jeg har fået en bekræftigelsesmail på bestillingen og et ordrenummer. Jeg har dog ikke fået en mail med bekræftigelse af afsendelse og intet trackingnr. Når jeg går ind på hjemmesiden nu, står min ordre som fuldendt?? Men jeg har intet modtaget.
Laaaaang ventetid
Gjorde en order før jeg såg hvad man har skrevet på trustpilot.
Fik mine varer efter16 dager. Skrev til kundservice at jeg har læst om dem på trustpilot og er nu bange for at jeg ikke får min vare. Jeg fik svar efter 1 dag at min vare var på vej.
Det er gode priser, men sååå lang ventetid skal det ikke vare.
Langsom levering, ingen Kundeservice respons
Hej alle!
Man kan godt blive bekymret når varene ikke kommer og der ikke er respons fra Vivamondos kundeservice.
Men tålmodighed er en dyd!
Svindel !!
Ligesom alle andre er pengene hævet og jeg fik også en meddelelse om at min vare var udsolgt, men den står på hjemmesiden endnu, til at andre kan blive snydt.
Der er ingen steder man kan kontakte dem, kun via mail som aldrig bliver svaret.
Trustpilot på deres hjemmeside er bare et billede de har sat ind.