Vvshandel

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Snyd og bedrag.

Bestilte en vare hos VVShandel. Men den dukkede aldrig op.
Pengene blev trukket på kontoen.
Kontaktede dem på mail, men intet svar fra dem!
ADVARSEL! Hold jer langt væk fra dem.
Desværre skal jeg give virksomheden en stjerne, for at skrive dette indlæg.
Fakta er at de skulle have minus 5 stjerner.

Ny opdatering.
Idag den 7/2 er varen modtaget. Men syntes stadig at levering har taget ud over det normale. Har tidligere bestilt varer fra eksempel, USA hvor de er leveret hurtigere!

January 29, 2013
Advertisement
Rated 4 out of 5 stars

Ok og billigt, men rodet.

Et par dage efter min bestilling havde jeg ikke hørt noget. Henvendte mig og fik så at vide at noget at min ordre var i restlager. Fik en dato for hvornår det hele ville blive leveret, da den dato kom blev kun det der ikke var i restlager leveret. Spurgte til den manglende vare og den kom senere.

En anden varer jeg fik var lidt forskellig fra den type jeg havde bestilt, jeg spurgte flere gange til den rigtige type og fik to gange mere sendt den forkerte type. Fik til sidst at vide at det ikke var muligt at levere den bestilte type af varen. Skulle ikke sende vareren af den forkerte type tilbage.

Når jeg mailede til vvshandel fik jeg nogle gange svar fra Primavvs, så det er nok en del af samme firma.

February 29, 2012
Rated 1 out of 5 stars

Få millimeter fra en indsigelse...

Jeg har faktisk ikke haft andet end problemer med vvshanel.dk

14. august bestilte jeg mine varer, med besked om levering senest 8 dage efter, altså den 22. august.

28. august skrev jeg til dem via mail, for at høre hvor mine varer blev af.

30. august fik jeg en mail tilbage, om at leveringen først ville ske den 21. september - det havde jeg altså ikke fået at vide, hvis jeg ikke selv havde kontaktet dem.

12. september trækker de pengene fra min konto (det må man ikke, før varen er afsendt).

26. september kontakter jeg dem igen via mail, da jeg stadig intet har modtaget.

27. september til 1. oktober ringer jeg flere gange dagligt, for at høre hvor mine varer bliver af. Jeg er her ret sikker på, at jeg er blevet snydt. Når jeg ringen uden for åbningstiden får jeg oplyst åbningstiden, når jeg ringen inden for åbningstiden får jeg oplyst, at telefonen ikke er åben i dag.

2. oktober kontakter jeg dem igen via mail, hvor jeg fortælle at jeg forgæves har prøvet at ringe til dem, og at de skal ringe til mig.

3. oktober indtiller jeg dem via min bank til indsigelse ved PBS (anmelde om fusk). Det skriver jeg også til dem via mail.

3. oktober, få minutter efter jeg har sendt mailen om indsigelsen, ringer de mig op og undskylder. De har ingen forklaring på hvorfor pengene er trukket eller de ikke tager deres telefon. Men vil give min pengene tilbage, og levere mine varer gratis.
Lige inden de ringer, sender de en mail, hvor de skriver, at leveringsdatoen nu er rykket til den 14. oktober.
I telefonen lover de, at leverer mine nu gratis varer senst 14. oktober.

21. oktober ringen jeg til dem igen - denne gang tager de telefonen (jeg bliver faktisk så forbavset over, at nogen tager telefonen, at jeg skynde rmig at lægge på, da jeg tror jeg har fået forkert nummer!) - Jeg sprøger til, hvor mine varer bliver af. Jeg får at vide at leveringsdatoen endnu engang er blevet rykket. Samtidig sender de mig en mail med en vare der minden om den jeg har købt, men ikke er helt magen til, for at høre om jeg kan bruge den i stedet for - den kan leveres hurtigere. Det kan jeg ikke. Jeg afventer defor min nye leveringsdato.

25. oktober kontakter jeg dem igen pr. mail for at rykke for min nye leveringsdato.
Samme dag bliver min vare leveret.

Undskyldningen for den sene levering har gang på gang været, at varen har været i rest ordre hos leverandøren. VVShandel.dk har dog på intet tidspunkt på egen initiativ kontatet mig, og oplyst om problemet.
Kontaktet med dem har mildt sagt været elendig.

Det var åbenbart trudser om en indsigelse ved PBS der skulle til, før jeg fik kontakt igennem til dem. Det kan jo ikke være rigtigt, at man skal helt derud!

Jeg handler aldrig med dem igen!

October 30, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig levering

stumperne var billige nok men det piner mig lidt denne branche alle har valgt et fragt gebyr på 75kr.

Det bliver til fem stjerne fordi alt kørt som smurt

October 30, 2009
Advertisement