[REPLY]
Jeg kan helt klart anbefale Wendt-net.dk webhosting.
Wendt-net.dk har hurtig dansk support og forstår at give ordenlig service, ingen skjulte ekstra-betalinger. Kunder kan bruge store mængder båndbredde og plads uden problemer.
Har også høj oppetid og god hastighed.
Jeg har brugt wendt-net i et par år nu og jeg er især glad for
Hurtig og venlig support, fantastisk at man kan få telefonsupport lørdag aften
Uden at skulle betale ekstra for det.
Jeg har bare en lille side til fornøjelse hvor jeg forsøger med forskellige ting.
Jeg kan helt klart anbefale wendt-net
Wendt-Net gør det som Wendt-Net skal, hverken mere eller mindre, men på en god måde og med en god service.
Servicen er lidt rodet, da man (som webdesigner/webprogrammør) ret tit kan komme ud for små detaljer i serveropsætningen, der kan få læsset til at tippe en gang i mellem, hvis det er man skal udføre de lidt mere specielle operationer.
Ellers tror jeg at man som normal/traditionel bruger vil være ret tilfreds.
Specielt grundet den nærværende personlig betjening
Hej Thomas
Mange tak for din anmeldelse af Wendt-net, jeg er da ked af at høre du syntes at servicen er rodet, jeg går ud fra at du mener kontrolpanelet: Kontrolpanelet er et standard panel, hvor jeg ikke har ret store muligheder for at lave om på det.
Men hvis der er noget du vil ha hjælp til i panelet har du jo altid mulighed for at ringe til mig, så skal jeg guide dig igennem.
Jeg kan ikke rigtigt se hvad du mener med " små detaljer i serveropsætningen ", det er jo ret svært at skulle tilpasse en server til meget de behov som den enkelte programmør stiller, her er man nød til at holde sig til standard opsætningen, men også her hjælper jeg dig gerne med en løsning på dit problem, men det ved du jo godt.
Tingene fungerer, og man kan altid få svar, hvis man er i tvivl... Rigtig fin pris for asp.net-ydelser.
Jeg har kun oplevet et enkelt nedbrud i det halve år, jeg har brugt Wendt, som til gengæld varede i 12 timer. Så langt et nedbrud oplevede jeg aldrig i de 10 år på mit foregående web-hotel. Til gengæld er prisen en 10-del af, hvad jeg betalte tidligere. Så det hænger nok lidt sammen.
Man får meget for pengene, så pil op herfra.
Hej Nikolaj
Mange tak for din anmeldelse, du har ret at nedbruddet på 12 timer var alt for lang tid, men mange gange sker det at efter et nedbrud kommer der flere følgevirkninger.
Problemet opstod med et helt banalt strømudfald i fordelingen i serverrummet.
I forbindelse med det strømudfald var der noget udstyr der ikke overlevede, der var en del diske i SAN udstyret der skulle udskiftes, og det var her tiden gik.
Der var teknikker fra hostingcenteret i Glostrup og tekniker fra Dell til at løse opgaven. Og det var vigtigt at alle data kom med over, så vi ikke efterfølgende skulle til at lægge en backup ind.
wendt-net.dk tilbyder et godt produkt til en billig pris. Der er mange muligheder for bl.a. programmeringssprog på websiderne. Til tider lidt lang svartid på forespørgsler i HelpDesk (dog langt oftest under et døgn), men absolut ikke noget kritisk. Jeg er godt tilfreds
Har haft webhotel hos wendt-net.dk i over 4år.
Har ikke oplevet meget nede tid på de år.
hurtige til at svar på mailen.
Hurtige løsning på problemer.
Kontrolpanel er nemt at går til, for at sætte MySQL data baser op, mail OSV, op.
Mine oplevelser med Wendt-net er, at de er langsomme om at svare på mail. Der kan gå flere uger, før de svare på mail.
I forbindelse med at de skiftet over til nye server, har vores hjemmeside været nede pga. vi skulle gå ind og ændre koden på hjemmesiden. Det har jeg oplevede 2-3 gange.
De er dog hjælpsomme, når de endelig svare på ens mail, men de er bare alt for lang tid om at svare.
Karsten Neve Petersen found this review useful
Hej Michael
Jeg er ked af at høre at du syntes der går for lang tid inden du får svar, men det er lidt svært for mig at se hvad du mener med lang tid, da du er meget anonym her.
Normalt modtages der svar inden for max et par timer, hvis det er i dagtimerne.
Du siger at din side har været nede 2 - 3 gange på grund af serverskift, så tit skiver vi nu ikke system, og langt de fleste kunder har fået rettet deres koder omkostningsfrit inden for kort tid efter at fejlen er opdaget.
Har du er problem der kræver hurtig hjælp, er der jo mulighed for telefon support, som er gratis.
Jeg ville meget gerne ha du afsløre hvem du er.
Bengt
Fantastisk service, stabilitet og mange muligheder har imponeret mig lige så længe jeg har brugt Wendt-net.
De er altid hurtige og hjælpsomme og parat til at finde løsning på det problem, der opstår. De er nemme at komme i kontakt med på mail, telefon, og altid med hurtige svar.
God information om nye produkter og alternativer.
Kan absolut anbefale denne udbyder til din hjemmeside, hvis du indimellem har brug for god support.
Baseret på en måneds hosting kan jeg kun rose Wendt-Net for muligheder og overskuelighed både på prisen og teknologien hænger det sammen...
Dertil skal det siges at jeg meget få steder har set muligheder for både PHP og .Net på samme webhotel....
Kanon Host for en kommende WebIntegrator
For en måned siden flyttede jeg et par af mine sites til Wendt-net. Derudover har jeg efterfølgende oprettet et par stykker til. Alt fungerer uden problemer og der er fornuftige svartider på serveren. De gange jeg har haft behov for teknisk suporten har den været hurtig, venlig og professionel.
Jeg har brugt Wendt-net i en del år efterhånden, med små problemer undervejs. De blev dog næsten alltid hurtigt rettet ved henvendelse.
Det sidste års tid er det dog blevet sværere at få support. Der er blevet længere svartider, og det sidste halve år bliver der overhovedet ikke svaret.
Jeg havde store problemer da der pludselig blev skiftet servere sidste år. Jeg havde intet få at vide, og pludselig opdager jeg at mine sider ikke virker. Det viser sig alt er væk, inklusive MySQL databasen. Efter flere henvendelser til Bengt uden svar, har jeg derfor valgt at flytte mine sider til en anden udbyder. Det værste er jeg har en del kunder, som jeg har anbefalet at bruge Wendt-net. Dem vil jeg også flytte i nær fremtid, for det andet er bare for usikkert.
Hej Karsten
Jeg afpresser dig ikke, jeg har blot fremsendt en faktura på det du skylder for hosting af din hjemmeside, flot du har gemt alle de mails, og pænt klippet det ud du kunne bruge.
Du er jo fri til at vælge en anden udbyder.
Har brugt Wendt-net i flere år til flere domæner. Super god service og nem at komme i kontakt med. En fornøjelse!
wendt er en lille udbyder som igennem mange år har givet en god, hutig og tålmodig support til alt hvad jeg har kunnet finde på af problemer.
Har benyttet Wendt-Net siden 2002, med mange domæner.
Der er kun TOP Karakter herfra. Kan absolut anbefales.
Prisen ift. ydelse, er meget lav. Super service til prisen.
Har i al den tid kun oplevet ganske få nedetider, og tror på dette punkt at Wendt ligger meget flot ift. andre prisbillige udbydere.
Eneste personlige anke; kunne godt tænke mig at Wendt-net hostede Wordpress. Det er det ultimative. Kender dog ikke Wendts eget CMS system.
Men husk. Du får hvad du betaler for. Og i Wendt´s tilfælde får du meget mere.
Hej Martin
Mange tak for din anmeldelse, jeg har dog lige en lille bemærkning, Wordpress er også mulig på servrerne, hvis det er noget vi skal kigge på er du velkommen til at sende mig en mail.
Bengt
Jeg har haft Wendt-Net i 2 år nu, jeg har oplevet et par problemer, og Bengt er altid kvik til at løse problemerne.
Stabiliteten kan jeg ikke klage over!
Alt i alt et super firma, drevet af en hjælpsom person.
ville bare lige smide min bedømmelse.
Jeg er virkelig ikke en haj til opsætning osv.
men det behøver man ikke og være Wendt-net er meget meget hjælpsomme og de svarer altid hurtigt.
jeg kan kun anbefale dem.
Jeg har fået hostet nogle ASP sites i et års tid hos wendt-net og har været yderst tilfreds med deres produkter og service set i forhold til prisen... dog har der i den seneste tid været mangel på info omkring skift af servere, nedetider m.v.. dvs jeg har idag haft nedetid og fejl opsætning fra d. 23 december 2010 til .. ja idag er den så gal igen...
Jeg driver en side hvor jeg regner med det kører uden problemer... dvs de besøgende kan komme ind på siden og det må man sige har været en mangelvare her på det sidste....
Håber meget på de får rettet op på nogle procedurer i og omkring varsel samt info til deres kunder.. for da ville jer hellere end gerne give en stjerne mere...(men med en top karater skal der andre boller i suppen) og ikke overveje at finde en anden løsning for hosting af mine sider med en bedre oppetid og informations niveu ...
Vil lige indskyde her ikke er tale om mudderkast fra min siden men ren og skær irritations momenter jeg har oplevet især i den seneste tid... og fair nok at udbyderen flytter server men det skal fa.... gøres så gelinde som muligt... hvilke det ikke er gjort her...
Karsten Neve Petersen found this review useful
Hej Henrik
Migrationen er nu færdig, og vi har gjort vores bedste for at det skulle foregå med så få problemer som overhovet muligt.
Vi valgte den sværeste mulighed for flytning, nemlig ved at oprette alt manuelt igen, for at være 100% sikre på at der ikke kom fejl med over fra det tidligere system.
For ca. et år siden valgte jeg at udfase kontrolpanelet Plesk til fordel for kontrolpanelet Dotnetpanel, der på det tidspunkt ikke var gratis system.
Vi valgte at udføre flytningen i julen da det på det tidspunkt ikke er så stort forbrug af hjemmesiderne på systemet.
Du skriver at du godt kunne ønske dig mere information omkring flytningen, og vil derfor spørge dig om du er tilmeldt mit nyhedsbrev?
Jeg ser frem imod du ændre din beskrivelse i positiv retning når du ser at din side er i drift uden forstyrrelser.
Hej,
Det er fantastisk at man i dagens Danmark kan få sådan en service som Wendt leverer til den lave pris.
Kan kun anbefale www.wendt-net.dk
Har brugt Wendt-net i godt et år og altid fået en super service og god support. Vil gerne anbefale firmaet til andre.
Wendt-net er en super løsning for både små og store. Jeg har haft kørende et stort krævende browserspil uden det mindste lag, solgte her efter firmaet og benytter nu wendt-net til alle mine web applikationer.
Wendt-net er hurtig med de nyeste frameworks og stiller alt hvad man ønsker til rådighed, og supporten er altid i top.
Lad være at fumle rundt i andre udbydere som har driftproblemer, sløv support og fuskede priser. Benyt wendt-net og se hvor nemt det kan blive.
Jyske Web bruger kun Wendt-net. De understøtter alle vore behov ifm. web-udvikling, som hostes hos Wendt-net.
Jyske Web anvender ASP.NET ver 3.5 + 4.0 og SQL server 2008 og det er meget nemt at uploade sourcen til Wendt-net
samt anvende stored procedure ifm. SQL server - så det er ganske enkelt perfekt.
Det føles nærmest som, at man sidder i et lokalt miljø og udvikler.
Jyske Web
Ole Hübbe
Brugt wendt-net i flere år uden problemer. Stabil hosting
Simpelthen ingen klagepunkter!
Opfylder alle mine krav til en god host:
- Nye maskiner
- Billige priser
- Hurtig og god service
- Dejlig brugeradministration
Kan varmt anbefale wendt-net. Det er god service til god pris. Supporten er der når man ikke lige selv kan finde ud af det.
bc-foto
Wendt-net.dk får min fulde anbefaling. Altid venlig, fin og hurtig service. Har et endkelt domæne, men er ikke nogen "it-haj", så det betyder meget.
bertell.dk
** Jeg sidder 6 timer fra Danmark så når klokken er 12 hos mig er den 18 i Danmark og det er sket nogen gange at jeg har mailet set og alligevel er der svar 10-20 minutter senere, jeg har 5 domæner, jeg har 5 dk domæner og et biz domæne også hurtig hjælp når jeg har lavet en fejl 40. God service og pållidlig drift.
Har flere hosting her med mailserver ... det fungerer rigtig godt - meget stor stabilitet - super super service.
Personlig kontakt - altid til at få fat på. Hurtig betjening.
Jeg har haft mine domæner hos wendt-net.dk i flere år. Og det kører fuldstændig stabilt, endda samtidig med, at wendt-net.dk hele tiden sørger for at opdatere, så man ikke teknisk kommer bagud. Dertil kommer, at servicen er fantastisk - hver gang jeg har været i tvivl om noget, har jeg fået response meget hurtigt, enten over mail eller telefon - senest her for fem minutter síden. Og de følger problemet helt til dørs, så de er sikre på, at løsningen virker.
Han har taget vare på mine mails i cirka 5 år, siden jeg fik mit eget domæne.
Jeg havde lidt problemer i starten med at få det til at fungere - så i den tid jeg ikke var oppe blev da bare refunderet på hans eget initiativ.
Har også oplevet et par gange at jeg skulle bruge lidt hjælp på mærkelige tidspunkter (f.eks. 1. januar) - og der kom bare svar med det samme.
Og man føler virkelig at der er personlig stolthed bagved - noget man ikke oplever så tit mere.
Vi har fået flyttet et mailhotel.
Super service, og hurtig support.
Kan klart anbefales
Wendt-Net har hosted min hjemmeside i nogle år, og der er sjældent problemer. Hurtigt svar ved henvendelser, når der er uregelmæssigheder.
Har nu bestilt og opsat mere en 3 hjemmesider og har hver gang brugt og anbefalet Wendt-net. Rimelige priser og understøtter næsten alt hvad kunne tænke sig.
Da jeg pludselig skulle bruge et nyt web-hotel fik jeg wendt-net.dk anbefalet af en tidligere kollega. Og han havde ret. Super hurtige svar på henvendelser også fredag aften og i løbet af week-end'en.
Priserne er bestemt også fornuftige.
Så alt i alt en rigtig god oplevelse.
:-)
Pia
Jeg har nu i flere år benyttet wendt-net.dk til mine domæner. Det har for mig været den ultimativt gode løsning.