Vi holdt et lille intimt guldbryllup på 10 personer og fik virkelig en god oplevelse havde fået et rum med rundt bord hvor vi lige kunne være god mad og en super betjening tak for det
See what reviewers are saying
Vores frokostarrangement for 67 personer på Aagaard Kro var på alle måder en positiv oplevelse for både vores gæster og os. Kroens luksusbuffet var helt i top. En enkelt 3 retters vegansk menu var... See more
Min hustru og jeg har flere skønne og gode oplevelser på Ågård Kro. Jesper søger altid for sublim spise, når vi har været på restauranten, og laver også fantastisk vegetarisk/vegansk/glutenfri mad.... See more
Information provided by various external sources
Aagaard Kro er en kongelig privilegeret Kro fra 1777. Vi tilbyder restaurant, selskaber, fester, kurser og møder
Bramdrupvej 136, 6040, Egtved
- www.aagaardkro.dk
No history of asking for reviews
Vi holdt et lille intimt guldbryllup på…
Fantastisk helhedsoplevelse
Fantastisk helhedsoplevelse. Dejlig menu med bl.a. ostebord, fine informationer af både mad og selvfølgelig vinene og hyggelige omgivelser. Tak for en fin aften.
Fantastisk mad og oplevelse
Fantastisk mad og oplevelse
Vi ankom til kroen der ligger Ågård.
Da vi trådte ind af døren mdte der og on skøn duft, en blanding af levende lys og duften af mad.
Vi fok en rigtig venlig modtagelse og fik vist vort bord.
Vi valgte en stor menu, da vi blev spurgt ind til vinen, lod vi ham dammen sætte.
Wooow, alle retterne var perfekte, vinen sendte os tæt på drømmdland.
Heldigvis havde vi bestilt taxi for ingen af os kumne løte efter forretten.
Vi kan varmt anbefale stedet.
Selv efter 7 besøg er hver gang som en ny tur til toppen.
frokostarrangement for 67…
Kroens luksusbuffet var helt i top. En enkelt 3 retters vegansk menu var perfekt.
Vinen rigtig fin.
Derudover blev vi betjent af et meget venligt og dygtigt personale, der gjorde sig umage.
Virkelig lækkert mad og fantastiske…
Virkelig lækkert mad og fantastiske vine, hyggelig atmosfære og særdeles god betjening, vi kommer igen. 5 stjerner herfra
Virkelig et fantastisk hyggeligt sted
Virkelig et fantastisk hyggeligt sted, lokalerne er super smukke og et dejligt sted at samle familien og vennerne. Maden er i top, samt det gode personale som virkelig gør et godt stykke arbejde, de skaber virkelig en god oplevelse.
Ikke sidste gang jeg sætter mine fødder der.
Fantastisk gastronomisk gourmet…
Fantastisk gastronomisk gourmet oplevelse
Skal man have forstand på mad når man skal herud at spise ? NEJ
Alt er lavet til ug, man føler sig set og velkommen af personalet.
Vin og mad smager skønt sammen, man kan smage og se at der er tænkt over hver detalje 🌸
Vil til hver en tid anbefale Aagaard kro om det er á la carte eller gourmetmenuen 🥂🍾
Udsøgt oplevelse både maden, atmosfæren og etikette
Jeg har tidligere været på Ågård kro og fået en hel kulinarisk oplevelse ud over den helt vidunderlige atmosfære. Det ville jeg gerne give videre til mine nu nye voksne børn, og det blev en fantastisk aften, med mad og vin. Ud over at maden var udsøgt tryllede vores vært også en dejlig rosé vin frem til de unge mennesker og vi blev opmærksomt betjent af dygtig tjener. Selvom der var flere gæster blev vi betjent på bedste vis. Stedet har etikette og gode gammeldags manér. Sjælden positiv oplevelse i Dagens Danmark
Prætentiøs oplevelse.
Prætentiøs oplevelse.
Vi prøvede Aagaard for efter anbefaling. Et besøg vi fortrød.
Jeg valgte røget laks som forret.
Aagaard Kros hjemmerøgede laks med fynsk rygeost, dildolie og rogn. | 135,00 kr.
Spurgte om laksen var koldrøget, hvilket jeg fik at vide at den var.
Det viste sig at den ikke var koldrøget i klassisk forstand, men sikker have fået røgsmag tilsat ved krottidsbehandling. Røgsmagen var skarp og ikke delikat.
Som hovedret valgte jeg
Beauf bearnaise, af 300 gram Greater Omaha Ribeye, serveret med håndskårne pommes frites, svampe og naturligvis sauce bearnaise. | 385,00 kr.
Bøffen så fin ud på tallerkenen, men det viste sig at den ikke var særlig mør. Smagen var heller ikke i top.
De håndskårne pommes frites var ALT for mørke og bestod af en underlig blanding i størrelser. Halvdelen virkede som afskårnet stumper.
Vi sad i det de kaldte "havestuen". Her frøs vi hele aftenen da hoveddøren var alt for tæt på.
En alt i alt - prætentiøs oplevelse - som ikke kunne leve op til ryet eller de høje priser.
Vi var fem mænd afsted for at spise
Vi var fem mænd afsted for at spise på kroen, og da vi bestilte sagde jeg, at det skulle være en oplevelse.
Vi fik simpelthen en sublim aften hvor både vin og mad spillede på de højeste tangenter, og der ikke manglede noget!
Den ene af mine kunder fra Norge, havde været på Michelin resturent ugen forinden, og sagde til mig at Aagaard kro slog den oplevelse MARKANT!
Det er ikke sidste gang at den kro bliver besøgt.
Fantastisk mad
Fantastisk mad, og der er hyggeligt at være. Så enkelt er det faktisk. Har spist her adskillige gange og maden er fremragende. Til prisen endda et sjældent fund.
Helt igennem gennemført.
Kunne man give mere end 5 stjerner havde Aagaard kro fortjent det... Vi var et par afsted, valgte deres 5-retters menu og ostebord med dertilhørende vinmenu. Der var absolut intet at sætte en finger på. Tjenerstaben sørgede godt for os hele aftenen igennem. Vinen var velvalgt og menuen var velsammensat. En oplevelse uden lige. Lokalerne har en fantastisk atmosfære. Vi ser frem til at komme igen.
Virkelig lækkert mad
Virkelig lækkert mad, hyggelig atmosfære og særdeles god betjening.
Nok den bedste Bouf Bairness jeg nogensinde har smagt.. Julefrokosten bliver helt sikkert afholdt her! 5 stjerner herfra!!
Vi var 2 par
Vi var 2 par, som fik hovedret og dessert.
3 af os fik Bouf Bairness.
Der var intet at udsætte på maden.
Men….
Da vi blot havde fået 1 halv hånd fuld pomfritter hver. Spurgte vi om flere.
Tjeneren sagde der ikke var flere…..
Vi fik ikke tilbud om almindelig kartofler eller lignende.
10min efter kom selvsamme tjener ind med pomfritter til et andet bord…..
Aftenen endte med at vores selskab var nødsaget til, at kigge i køleskabet og lave medister og biksemad…..
Pinligt for en kro, med et ellers godt ry…
Varm anbefaling af takeaway
Supermørt oksekød. Lækkert tilbehør. Smagfuldt. Vegetar menu pragtfuld. Rigelige mængder.
Kan varmt anbefales
Søren Houbak
Altid en udsøgt fornøjelse
Den bedste oplevelse, var da vi holdte vores bryllup på kroen i september 2016.
Gildesalen var pyntet smukt op, menuen var skønt sammensat med kyndig vejledning og rådgivning fra Jesper og der manglede intet!
Vi havde en skøn dag, fik en masse lækker mad, en dag vi aldrig vil glemme. Stor tak for alle oplevelse og for altid fantastisk mad og service.
var på kroen den 14 til…
var på kroen den 14 til firmajulefrokost hold nu k*** en fantastisk oplevelse. fik mad jeg ikke ville overveje at spise, hvis jeg kun fik at vide hvad det var. maden blev serveret total lækkert, smagte endnu bedre. samlet oplevelse. 7 stjerner
Min kone og jeg fik “bobler og snacks”…
Min kone og jeg fik “bobler og snacks” og deres “gourmet menu” Boblerne var ok men snackene bestod af lidt saltede mandler og et par kylling Chips (tror det var friteret skind, total smagsløs) to “æbleskiver” med chorizo pølse, de var ok. Forretten var fin, men hovede retten var der bestemt ikke noget gourmet over. Der stod på menuen at det var confiteret perlehøne men det viste sig så at være svampe farseret perlehøne. Farseringen var smattet og smagsløs og der var dobbelt så meget farsering som kød (en Skive på ca 2 cm i breden og 10-11 cm lang) en del af mit kød var lidt pink og ikke særlig fast, hvilket jeg syntes er underligt hvis det er confiteret natten over. Jeg spurgte tjeneren om den var halvrå hvortil hun svarede at sådan skulle den være?Garnituren bestod af nogle halv slatne skorzonerrødder, to halve karljohan svampe og et lille stykke rund “kartoffel ting”hvorpå der lå en stor tot karse. Jeg syntes det er et stort tilbageskridt siden den anden ejer havde kroen. Da jeg skulle betale spurgte tjeneren (en ung dame )om hvordan oplevelsen havde været, sagde jeg det som det var, vi var lidt skuffede over “gourmet menuen” hvortil hun svarede at det kunne hun da ikke forstå og blev helt rød i hovedet.
Fantastisk sted
Fantastisk sted. Vidunderlig atmosfære. Dejlig mad og helt sublime vine!
Sublim gourmetmad i idylliske omgivelser
Lad det være sagt med det samme: hjemmesiden yder ikke maden, stedet og oplevelsen retfærdighed. Dertil er maden simpelthen for stor en oplevelse og omgivelserne er på alle måder indbydende og idylliske.
Deres gourmetmenu er en oplevelse og det mærkes tydeligt at her er en tjener der ved hvad han taler om når han anbefaler vin til maden.Det var en perfekt madoplevelse, jeg kommer meget gerne på Aagaard Kro igen!