Airleap Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Jag och min mamma skulle flugit med er…

Jag och min mamma skulle flugit med er fr Stockholm ARLANDA till Halmstad den 12 December 2021. Det var flyg + hotell. Denna paketresa köpte jag via ❌TRAVELLINK❌. Resan kostade totalt 6600SEK. Flyget blev inställt pga tekniska problem på flygplanet. Efter detta har jag försökt få återbetalning av ❌TRAVELLINK❌. Dom skyller på Er, att ni har inte skickat alla dokument, inte återbetalat åt dom osv. Detta är allt under kritik. Det är ❌TRAVELLINK❌ som ska återbetala till mig. Kan ni göra det rätta och kontakta denna BEDRÄGERI FÖRETAG att jag får mina pengar. Aldrig mera ❌TRAVELLINK❌

August 23, 2022

Meget godt!

Har nu rejst med air leap tre gange. Alltid Oslo-Røros t/r. Udelukkende gode oplevelser. Meget imødekommente personale. Har tidligere haft behov for at ændre mine flyvninger grundet Covid-19 og kundeservice har været svært behjælpelige. Hvis de nu også får på plads aftale om gennemgående bagagehåndtering ved transfer til andre selskaber bliver dette optimalt!

January 2, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Ingen kompensation för inställt flyg

Ingen kompensation för inställt flyg. Har varit i kontakt både med kundtjänsten på flygbolaget och bolaget jag bokade resan via (ca tre gånger) och det senaste de sa var att jag skulle få återbetalning samt bekräftelse på det via mail, men sedan har jag inte hört något.

December 14, 2021

Usel kundtjänst

Usel kundtjänst. Vårt flyg blev inställt med air leap. Nu säger dom att vi inte kan få full återbetalning.
Kommer aldrig mer boka med detta flygbolaget igen.

October 28, 2021

Fantastiskt kundbemötande

Vill verkligen hylla Air Leap och deras helt fantastiska kundbemötande. Jag reste mellan Göteborg och Visby för en weekend och på vägen lyckades mitt bagage försvinna. Såklart väldigt tråkigt att inte ha ett enda ombyte eller några hygienprodukter. Air Leaps mycket trevliga kundtjänst meddelade omedelbart att jag fick lov att handla det viktigaste, men då bagaget faktiskt inte dök upp på hela helgen så blev jag tvungen att handla lite mer kläder för att kunna byta om. Air Leap behandlade min reklamation omdelbart, valde att ersätta mig för precis allt jag vart tvungen att handla och betalade ut ersättningen redan efter ett par veckor. Förutom detta så var Air Leaps representant på Visbys flygplats oerhört tillmötesgående och serviceminded. STOR eloge till er! Ni har gjort det enkelt att vara kund vid ett tillfälle då det gick fel. Ett fel som ni dessutom inte var skyldiga till. Tack!

October 6, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Ingen information om planerad mellanlandning

En timme innan avgång på sträckan Bromma - Ängelholm kommer ett sms att flygplanet blir 35 minuter försenat på grund av en planerad mellanlandning i Halmstad. Givetvis måste denna planerade mellanlandningen varit känd för flygbolaget tidigare än sextio minuter innan avgång och borde kommunicerats ut långt tidigare. Ser dessutom i tidigare omdöme att detta verkar vara något som AirLeap satt i system att göra. Rekommenderas ej.

September 5, 2021

Sen till incheckningen

Jag var sen och incheckningen hade stängt men de hjälpte mig så de läste allting och jag fick komma med planet ändå. Väldigt tacksam över de!

July 2, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Kan vara det absolut värsta jag har…

Kan vara det absolut värsta jag har varit med om i res-väg. Resan tur och retur mellan Stockholm (Bromma) och Ängelholm var katastrofalt dålig på alla plan.

Några hållpunkter:
1. Resan till Ängelholm ändrades utan att passagerarna fick information om varför eller på vilket sätt (annat än att avgången skulle flyttas fram 20 minuter). När jag själv kollade upp flighten dagen före avgång fick jag reda på att landningen också skulle ske 20 minuter senare än planerat. Märkligt? Ja. Varför? För att flygbolaget plötsligt skulle mellanlanda i Halmstad.
2. Väl bordade på flyget fick vi reda på att flygvärdinnans säkerhetsbälte inte fungerade. Vid det laget var vi redan en stund försenade, men inte mer än vad man väntar sig. Efter löfte om att vi skulle vara i luften om 30 minuter fick vi kliva av planet och sätta oss i vänthallen. 1h och 30 minuter efter att flyget skulle ha gått hade vi fortfarande inte fått veta något alls om vad som pågick. Efter ca 2h kom kabinpersonalen ut till terminalen och försvann i riktning mot utgångarna (fortfarande utan någon som helst information till oss passagerare).
3. En stund därefter fick vi kliva ombord på ett annat flyg (helt fullt och uppenbarligen utan krav på att bära mask) som vi fick veta skulle gå till Malmö med mellanlandning i Halmstad... Jag hamnade med andra ord flera timmar försenad i fel stad. Tack Airleap.

Tänkte mig inför hemresan att jag rimligen borde ha haft tillräckligt otur för att slippa förseningar på vägen tillbaka (Ängelholm-Bromma). Där hade jag fel. Flyget blev inte mindre än 2,5h försenat också den gången. Från början var det sagt att det skulle bli 30 minuter sent (vilket Airleap faktiskt smsade om). Med jämna mellanrum försköts dock avgångstiden när passagerarna satt och väntade i vänthallen och till sist var också det flyget mer än 2h försenat.

Sammanfattningsvis blev den sammanlagda förseningen 5h över två flygturer som tillsammans borde ha tagit 2h och 20 minuter. Lägg till att jag dessutom inte ens kom till rätt stad/flygplats en av resorna. Katastrof och inte så mycket som en ursäkt.

Vilket j***a skräpbolag.

December 28, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Sveriges nya inrikes flygbolag är förmodligen Sveriges bästa flygbolag

Här fick jag vara först :) Sveriges nya inrikes flygbolag är förmodligen Sveriges bästa flygbolag. Det är sällan man stöter på så trevlig personal på ett flygplan mellan arlanda och visby som skrattade och hade mycket humor. Lätt och boka på hemsidan, dock kanske lite små flygplan men som ändå kändes stor inne med läderstolar. Bra luft i kupen även om man fick sitta med ansiktsmask. Bara tummen upp och vi kommer flyga med er massor i framtiden:)

September 26, 2020

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look