AK Entreprenørservice Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

1. Demolition Contractor
  2. Construction Company

Information provided by various external sources

Nedrivning | Nedbrydning | Miljøsanering | Aut. Kloakmester AK Entreprenør Service arbejder med alle former inden for nedrivning af bygning, nedbrydning af fondamenter. Jordforurening af arealer samt miljø sanering projekter.Som Autoriseret Kloakmeste

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

AK har revet vores hus ned ifm

AK har revet vores hus ned ifm. med nybyg. Vi var flere gange undervejs nødt til at justere på datoer. AK var meget fleksible, gode til at kommunikere og man følte aldrig man var til besvær. Selv når man skrev udenfor alm. kontortid var der typisk hurtigt svar - om ikke andet næste morgen.

Selve arbejdet blev udført på det lovede tidspunkt og der var god kommunikation undervejs.

Da de fandt 200 tons sten under huset, som var nødvendige at fjerne, hjalp de os også med en løsning på det til en meget rimelig pris.

Jeg vil til enhver tid anbefale AK.

March 25, 2021

Ville aldrig overveje andre

Kan kun anbefale AK. Formentlig ikke de billigste i branchen men du får hvad du betaler for.
Super kommunikation fra start til slut med deres kontor. For en som mig der aldrig har prøvet noget med nedrivning før følte jeg mig i trygge hænder hele vejen igennem. De tager sig af alt inklusiv kommunen.
Der var et par små smuttere undervejs hvilket jeg tror er svært at undgå men de håndterede de smuttere hurtigt og professionelt. Super dygtige og venlige flok på pladsen.
Der er helt sikkert en grund til at AK bliver anbefalet af flere af de store husfirmaer da de ved at grunden er lige til at gå til når de har været der,

November 12, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe ros fra os til jer✔️💪

Mig og min familie skal bygge nyt, vi kontaktede AK, hurtig tilbud, go pris, ordnede problemer med kommunen, gode og flinke nedrivningsfolk, go afspærring på grunden underarbejdet, hver dag pænt ryddet op ved vejen. Alt go respons her fra.

Helt klart anbefale jer!!!

Mvh Robert og CO

November 6, 2020

Stor anbefaling herfra

Dette firma er både professionelt og effektivt, du får en god service fra første kontakt til opgaven er løst, kan kun varmt anbefale Alex og hans team.

October 22, 2020

Hurtig professionel hjælp!

Hurtig professionel hjælp!
Havde brug for en eksperts syn på et betongulv,der gerne skulle gå lidt hurtigt, bliver ringet op, og 2 mand kommer fra Næstved til Hellerup efter en og halv time, og undersøger midt gulv, det synes jeg er mega service og vil ikke have betaling for det. Tusind Tak,vil anbefale dem til enhver tid.

September 10, 2020

Fremragende service

AK Service har netop afsluttet arbejdet med at tømme, sanere og nedrive en ejendom for mig. Det har hele vejen igennem processen været en positiv oplevelse. Alle jeg har været i kontakt med har været meget professionelle og hjælpsomme. Lige fra tilbudsfolkene til maskinførerne. Men især skal fremhæves planlæggeren, som har udvist en utrolig tålmodighed og får enderne til at mødes. Også midt i en sommerferieperiode. Herfra opfordring til en lønforhøjelse!!

September 2, 2020

Tryghed i top

Tryghed i top! Super struktureret forløb med meget høj faglighed. Mange tak til Alex, Lars, Tanni, Anikka og Anette samt Jonas.

Mvh Tom

August 9, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Har brugt dem til nedrivning I…

Har brugt dem til nedrivning I forbindelse med nybyg.
Min oplevelse er god service og rimelig pris.
Der skulle også rives ned I skel, hvor der var sket sammenbyg med nabo - det blev også håndteret godt og professionelt.
Klar anbefaling herfra.

January 13, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Vores første nedrivning gik som en leg…

Vores første nedrivning gik som en leg ,Jeg kan med største overbevisning anbefale AK , de er mega proffe , søde og sympatiske men de bedste priser.Lille Peter er kongen af gravko ! imponerende håndværk.Pigerne på kontoret er søde og meget service mindede
Det er ligefør jeg ville rive vores nye hus ned bare for at prøve det igen :)
Chief 1

November 6, 2019

Effektiv og god service

I forbindelse med vores nybyggeri har vi benyttet os af AK Service til nedrivning af et hus. Vi fik tre tilbud og AK var klart de dyreste. Vi valgte alligevel at gå med dem, da de fra start virkerede professionelle i deres tilgang til tilbud og opgave. Dette holdt heldigvis ved, da vi havde lavet en aftale og fra start til slut mødte vi et professionelt team. Hele processen fra administration til faktisk nedrivning har bare kørt. Let tilgængelighed og en meget effektiv proces. AK Service startede før tid og var færdige før tid! Vi kan klart anbefale AK Service - selvom prisen ligger i den dyre ende.

September 2, 2019

Nedrivning

Har fået revet vores hus ned, da vi skal bygge nyt. De har været super effektive og professionelle i forbindelse med nedrivningen. Grunden blev efterladt i rigtig fin stand.

July 9, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Jonas havde lavet et tilbud på…

Jonas havde lavet et tilbud på nedrivning af en erhvervsejendom, samt opgravning og fjernelse af forurenet jord. Alt foregik som aftalt og grunden stod færdig 2 dage før tid. Så alt i alt en god oplevelse. Kan klart anbefales.

June 13, 2019

Nedrivning af 2 huse

Har fået 2 huse revet ned og tilbud kom hurtigt og var det mest serøse jeg modtog.
Fra de startede til det sluttede tog det 10 arbejdsdage og grunden fremstod fuldstændig ren og planeret efter endt arbejde.
Dokumentation for at alle love og regler var overholdt modtag jeg 10 dage senere.

Kan varmt anbefale firmaet til nedrivingsopgaver.

June 12, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Hold Jer væk fra AK-es!

Hold Jer væk fra AK-es!
Jeg vil stærkt fraråde enhver at bruge AK-es, også selvom byggefirmaer, såsom HusCompagniet, foreslår dem.
AK-es river ejendomme ned og flytter byggeaffald.
Deres fornemste opgave er at snyde kunderne, og de har nemt ved det, fordi ingen mennesker har en jordisk chance for at kontrollere, at det de estimerer af almindelig og miljøaffald er tilnærmelsesvis sand.
Jeg fik dem til at rive et gammelt hus ned. Der blev foretaget lovpligtige miljøundersøgelser. Problemet er at prøverne sendes til analyse i et firma, som faktisk er en del af AK-es. Det fremgår ikke direkte. Postadressen er ens. De mails man modtager fra det analysefirma, er fra samme sekretær som AK-es. Så er det man spørger, hvor troværdige er de analyser. Huset havde i følge deres analyser alverdens "miljøgifte" og skulle rives ned og flyttes af "specialister". Man kan ikke få analyseresultater, før man har betalt. Og når analyseresultaterne så foreligger, er der ingen referenceværdier, så man kan se hvornår der er tale om betydeligt mængde miljøgift.
Da jeg senere modtog vejebon, var der intet om miljøaffald. De er så kloge, at de sikrer sig betaling forud for levering af vejebon.
Mit råd til folk, der alligevel vælger at bruge dette mafialignende firma, er ikke at betale før; I har fået vejebon og I har sikret Jer at alt byggeaffald er fjernet. De er nemlig gode til, at lade alskens byggeaffald ligge under overfladen. Det prøvede de på over 2 omgange, men jeg tvang dem til at fjerne tonsvis af rest-byggeaffald på et tidspunkt, hvor jeg endnu ikke havde betalt. Men diverse papirer/analyseresultater får man først når man har betalt ved kasse 1.

HOLD JER VÆK! HOLD JER VÆK!!!!!

July 24, 2018

Is this your company?