Yurtdisinda yasayanlar icin Allianz BES onermiyorum
Yurtdisinda yasayan kimseye Allianz Turkiye ile calismalarini onermiyorum. Hicbir mobil uygulamalarina Turkiye pazari disinda ulasilamiyor ve websiteleri o kadar kotu ki kesinlikle kullanici dostu degil, ozellikle yurtdisinda yasayan musteriler icin, Bir kere kesinlile bir turk hattiniz olmasi bekleniyor ve her websitesine giriste telefonunuza gelen sms ile teyit etmeniz gerekiyor. Dunya ilerlerken ve farkli athentication yontemleri doluyken sirketin baska secenek sunmadan birseyleri dayatmasi sacmalik. Ustelik siteye girdiginizde de yavas, hantal ve kullanissiz. Attigim maile bana apple kullanici hesabimi (ki 5 farkli apple urununde ve yaklasik 15 senedir kullaniyorum) Turkiye pazarina cevirmemi soyluyorlar. Yani ya tum aile uyeliklerimi kaybedecegim pazari degistirerek ya da 15 yillik verilerimi kaybedip yeni hesap acacagim ki Allianz'in uygulamasini kullanabileyim. Yurtdisi Turklerine kesinlikle onermiyorum. Cunku bu hesap takibinizi inanilmaz zorlastiran bir durum. Bir suru baska firma var oralardan yaptirin ozellike BES veya emeklilik sigortasi gibi islemlerinizi. Teknolojiden daha haberdar sirketler secmenizi oneririm.