Beter Horen - Bussum Reviews 30

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

Laarderweg 26, 1402 BJ Bussum, Noord Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

bij Beter horen Bussum luisteren ze naar je met alle rust en duidelijk praten naar mij zijn er erg goede hooroplossingen naar mij toe gekomen ik vind beter horen Bussum top en ik kan weer... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik kom inmiddels ruim vijf jaar bij Beter Horen en vind dat ik altijd naar tevredenheid wordt geholpen. Dat was ook nu weer het geval, rondom de aanschaf van mijn nieuwe apparaten.

Rated 3 out of 5 stars

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

We zijn heel goed opgevangen en voor gelicht over alle mogelijkheden die er zijn!

Company replied

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, geduldig en ontvangst

April 21, 2026

Beste meneer van Schaik,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Bussum, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Duidelijkheid

Duidelijkheid , vriendelijkheid , kennis van zaken

January 20, 2026

Beste mevrouw Knoops,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Bussum en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 5 out of 5 stars

We zijn heel goed opgevangen en voor…

December 16, 2025

Beste meneer Kramer,

Bizar slechte ervaring

Het duurde even, maar inmiddels is alles naar tevredenheid opgelost. Vandaar dat ik deze review nu verwijder.

October 6, 2025

Beste mevrouw van Wingerden-Janse,

Wij bedanken u voor uw reactie en voor het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat uw ervaring bij ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en bieden onze excuses hiervoor aan. Dit is niet de ervaring die wij aan onze klanten willen geven.

Uw klacht is intern doorgestuurd en inmiddels is er contact met u geweest. De terugbetaling is klaargezet en kan binnen 5 tot 10 werkdagen op uw rekeningnummer verwacht worden. Wij betreuren het dat het zo is gelopen en hopen dat er goed gebruik gemaakt kan worden van de door ons aangeboden universele zwemdopjes.

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Alle# ik had een slecht gehoor bij hun

Alle# ik had een slecht gehoor bij hun
ben naar een ander gegaan en daar mankeerde
ik helemaal niks aan mijn oren oplichters
zijn het bij beter horen ik ga nooit meer
naar hun ook krijg ik steeds post van hun
Weg met die zooi

August 21, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik belde op dat ik nog aan het zoeken was. (was uiteindelijk te laat omdat zij ook niet wist hoe ik moest lopen (geen 10 minuten) en…

Ik was te laat (nog geen 10 minuten) en moest een tijd wachten aan de receptie ivm telefoongesprek. Erg onvriendelijke dame en geen begrip voor de situatie en de dame waarmee ik een afspraak had ook!! Ik moest maar een nieuwe afspraak maken. Nee dank u. Ik kreeg nog een opmerking: succes met wandelen. Geen woorden voor ☹️

June 30, 2025

Beste Helga Kilikowski,

Bedankt voor uw bericht.

Wij begrijpen dat het vervelend is dat uw hoortest niet kon doorgaan. Voor een volledige hoortest reserveren wij standaard 30 minuten, en bij een vertraging van meer dan 10 minuten is het helaas niet meer mogelijk deze zorgvuldig en verantwoord uit te voeren, mede gezien de volle agenda van de audicien.
Er is u een nieuwe afspraak aangeboden, maar u gaf aan hier geen gebruik van te willen maken.

Uiteraard blijft u welkom om op een ander moment alsnog een hoortest te laten doen.
Voor het maken van een afspraak of voor vragen kunt u contact opnemen via het nummer 088 006 3909 of mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Horen

Vriendelijke benadering, rustig, stapsgewijze, met steeds adequate uitleg.
Mogelijkheid van proefperiode, testen.

March 25, 2025

Opnieuw ingesteld…

Mijn toestellen zijn opnieuw ingesteld en ik kan nu kan stúkken beter horen

November 12, 2024

Beste Marieke,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u tevreden bent over uw hoortoestel. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Behandeling

Slechte afspraken, verkeerde voorlichting, achtergehouden informatie.

September 24, 2024

Beste cees booij,

Bedankt voor uw bericht.

Wij vinden het erg vervelend dat uw afspraak niet naar wens is verlopen. De informatie omtrent uw zorgvergoeding hadden wij beter mogen communiceren, al ligt de uiteindelijke vergoeding buiten de macht van Beter Horen. Inmiddels heeft u hier al contact over gehad met uw audicien.

U bent altijd van harte welkom bij Beter Horen.

Rated 3 out of 5 stars

Service kan beter.

Afspraken beter plannen. Drie van de vier afspraken begonnen later dan afgesproken tijd. Gehoor apparaat rechts werkt slecht, wacht nu op levering nieuw oorstukje. Wacht eveneens op droogapparaat dat eind december geleverd zou worden.

January 24, 2024

Reply from Beter Horen - Bussum

Beste J.F. Veen, bedankt voor uw bericht. Uw audicien heeft inmiddels contact met u opgenomen om u verder te helpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Met vriendelijke groet, Beter Horen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look