Location
Switch locationMarkt 68, 9203 AA Drachten, Friesland, NL
See what reviewers are saying
Ik werd geholpen door een zeer deskundige, vriendelijke medewerkster. Ze was zeer attent, geduldig en nauwkeurig. Nooit eerder trof ik waar dan ook zo'n hulpvaardige assistente aan. Ik zou voorstell... See more
Company replied
De mv. die mij geholpen heeft was zeer vriendelijk en heeft mij goed geholpen
Company replied
Company details
Written by the company
Contact info
Markt 68, 9203 AA, Drachten, Friesland, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Heel tevreden.
Ik ben heel tevreden over Beter Horen in Drachten. Ik ben hier uitstekend geholpen door audicien Steije Hilgeman. Deze audicien is erg vriendelijk en deskundig. Neemt alle tijd voor je. Ook tips gekregen voor het goed onderhouden van het gehoorapparaat.
May use AI-assist with repliesRead more

Reply from Beter Horen - Drachten
Medewerkster van het jaar!
Ik zou voorstellen om haar (Nj.) uit te roepen tot de beste verkoopster van Beter Horen! Dat verdient ze echt!

Reply from Beter Horen - Drachten
Alle aandacht voor de klant.
Alle aandacht voor de klant.
Uitgebreide informatie van de audicien.
Zoals het altijd zou moeten.

Reply from Beter Horen - Drachten
Ben dik tevreden over de behandeling
Ik ben goed tevreden over de behandeling en hulp bij zoeken naar een goede oplossing voor mijn gehoor probleem

Reply from Beter Horen - Drachten
Goed en netjes geholpen..
Binnen de afgesproken tijd compleet…
Binnen de afgesproken tijd compleet nieuwe hoortoestellen gekregen die ook goed afgesteld waren.
Prima geholpen en geadviseerd door Marit
Beter Horen betreft alleen gehoor, de anderen hebben brillen en ze doen gehoor erbij
Ze hebben alle aandacht voor je en het moet helemaal goed zijn.
Gewoon een top service
Goei kontachten
Prima uitleg over de best passende…
Prima uitleg over de best passende mogelijkheden qua gehoorapparaat, plus de bijhorende service vond ik uitstekend.
Prima gehopen en vakkundig
Prima gehopen , goedehoortest en uitleg. Afstelling ook ok.
Ben heel tevreden, weet niet wat me over kwam.
Ik hoorde weer geluiden die ik jaren niet gehoord had.
Dikke plus voor Beter Horen Drachte. mvg E.Hofman.

Reply from Beter Horen - Drachten
Met zorgvuldigheid en aandacht naar het gewenste resultaat!
Er was in het gehele proces veel aandacht en zorgvuldigheid. Het resultaat: fijne hoorapparaten.
Nieuw Cross gehoorapparaat
Beter Horen Drachten en Marit in het bijzonder hebben mij prima begeleid in het uit proberen van een nieuw Amplifon cross gehoorapparaat. Het was best wel een opgave om een beter alternatief en een goede balans voor mijn oude gehoorapparaat te vinden maar dat is gelukt bedankt.Co Haas
heel goed geholpen
heel goed geholpen met een goede oplossing. Ook zonder probleem een aanpassing gemaakt voor mijn vrouw welke al anderhalf jaar een hoortoestel had
Beter Horen Drachten aan te bevelen.
Audicien Marit geeft duidelijke,uitgebreide info over wat je kunt verwachten van je hoortoestellen. Werd na de testen doorverwezen naar kno. Daar ongeveer dezelfde testuitslag. Nieuwe hoortoestellen paar keer bijgesteld. In september opnieuw controle en bevindingen. Beter Horen Drachten aan te bevelen. Zeer tevreden.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.