De helpster nam voldoende tijd om mij te helpen. Misschien was het nog beter geweest om de vervanging van de oordopjes door mij of door mijn man te laten doen in de winkel. Het is best wel een opgav... See more
Company replied
Valburgseweg 18a, 6661 EV Elst, Gelderland, NL
Company replied
Ik zocht mijn derde paar gehoorapparaten. Eisen waren om beter spraak te verstaan, minder massa te dragen en nog betere functionaliteit. Ik heb exact gevonden wat ik zocht met een on-voor-stel-bare se... See more
zeer tevreden met BeterHoren Elst. ze nemen goed de tijd om te luisteren naar wat mijn gehoor nodig heeft en kunnen daar ook goed naar handelen. Veel kennis van zaken om mijn toestellen aan te passen... See more
Goede service, wordt goed geluisterd naar persoonlijke wensen en ze nemen alle tijd voor hun klanten. Ben zeer tevreden over de producten.
Valburgseweg 18a, 6661 EV, Elst, Gelderland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
De helpster nam voldoende tijd om mij te helpen.
Misschien was het nog beter geweest om de vervanging van de oordopjes door mij of door mijn man te laten doen in de winkel. Het is best wel een opgave door twee mensen in de tachtig.

Reply from Beter Horen - Elst
dit is de tweede keer voor hoortoestellen en de zelfde audi jammer dat Kirsten weg is.

Reply from Beter Horen - Elst
Klantvriendelijke en persoonlijke service en adviezen. Duidelijke afspraken.

Reply from Beter Horen - Elst
Ontzettend fijn geholpen. Hele lieve en geduldige dame. Dank daarvoor en ik ben superblij met mijn apparaatjes.
Ik ben zeer goed geholpen met het uitzoeken van nieuwe hoortoestellen.
Ook fijn dat ik ze eerst mocht uitproberen

Reply from Beter Horen - Elst
Waardeloos, 3 keer terug geweest het linkertoestel pakt het geluid van de t v niet Het rechter geen probleem .De volgende toestellen niet meer van beter horen .Jammer de kerst en waarschijnlijk oud en nieuw met 1 toestel .22

Reply from Beter Horen - Elst
zeer tevreden met BeterHoren Elst.
ze nemen goed de tijd om te luisteren naar wat mijn gehoor nodig heeft en kunnen daar ook goed naar handelen. Veel kennis van zaken om mijn toestellen aan te passen naar mijn wens, al weten ze soms beter wat mijn wensen zijn dan ik zelf... bedoel maar.
De gehele begeleiding en advies ging naar wens. Ook werd goed geluisterd naar mijn wensen. Ook de levering en het instellen ging naar wens. De winkel was ook stipt op tijd open
Eerst werd er afgetast. Hoeveel ik van plan was te besteden. Met het aantal eisen van mij zijde was de keuze tussen de verschillende hoortoestellen een stuk kleiner.
Ook het formulier dat ik een positief gevoel had over het behaalde resultaat vond ik niet fijn, om gelijk te moeten ondertekenen. Het afzeggen van de gemaakte afspraak op een laat moment, was een flinke domper. De week ervoor werd ik bestookt met mails of ik alstublieft op tijd op de gemaakte afspraak kon komen. Ik ben speciaal van Rotterdam naar Zetten gereden om mijn afspraak na te komen. Dan wordt ik gebeld op de dag van de afspraak door een nummer met Bemmel als plaats waar vanuit gebeld wordt. Daar reageer ik niet op omdat Beter Horen in Elst is gevestigd na diverse oproepen neem ik uiteindelijk op. En krijg te horen dat de afspraak niet doorgaat. En een week moet worden verplaatst. Het is uiteindelijk allemaal goed gekomen. De hoortoestellen aangeschaft en die werken goed moet ik bekennen, ik merk nu pas wat ik al jaren mis. Van mijn eigen voetstappen tot het geluid van de waterkraan. Nadeel is wel dat de auto meer geluid produceert dan voorheen. Ook mijn huisgenoot is blij want de tv staat niet meer op levensgevaarlijk. Dat is uiteindelijk de reden geweest om naar Beter Horen te gaan. Alleen nu kan ik niet meer doen of ik iets niet meer hoor.
vriendelijk, duidelijk. Puntje kritiek: de slangetjes naar het oor zijn te lang. Daarom valt hoorapparaat makkelijk uit oor.

Reply from Beter Horen - Elst
Learn more about other kinds of reviews.