Mijn ervaring met Beter Horen bestaat voornamelijk uit mijn kontakt met dhr. Joost Bolk en strekt zich uit over ca. 3,5 jaar. Alle adviezen die dhr. Bolk mij heeft gegeven, zoals eerst een KNO-arts ra... See more
Brouwerijstraat 8, 7523 XD Enschede, Overijssel, NL
Company replied
Zag er tegenop maar ben heel goed geholpen door Gonnie. Zij heeft alles goed doorgenomen mij geholpen op de beste manier om ze in het oor te doen en hoe te onderhouden. Paar keer geweest jammer dat... See more
Company replied
Ik ben zeer vakkundig geholpen door mw van der Maar. Ik heb zowel slaapdopjes als ook muziekdopjes aangeschaft waar ik erg blij mee ben. Mw van der Maar helpt je met persoonlijk advies, ik zou haar ze... See more
Brouwerijstraat 8, 7523 XD, Enschede, Overijssel, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Beter Horen - Enschede
M'n ervaring met BeterHoren is dat het vooral in een ontspannen sfeer plaats vond
Het gemoedelijke en toch professioneel, die samenhang vind ik heel belangrijk

Reply from Beter Horen - Enschede
Achteraf gezien had ik wat meer informatie omtrent alle bijzaken als droogapparaat en wanneer vervangen van e e a wel gewaardeerd!

Reply from Beter Horen - Enschede
Mijn ervaring met Beter Horen Enschede is positief, ik wordt altijd vriendelijk en netjes geholpen. Men is zeer behulpzaam. Er is altijd ruimte voor overleg en vragen.Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering vandaar mijn 4 stemmen.

Reply from Beter Horen - Enschede
Vriendelijk en voorkomend was de service zowel bij het intakegesprek als naderhand.
Sinds ik mijn gehoorapparaten gebruik hoor ik veel meer hoge tonen.

Reply from Beter Horen - Enschede
Zowel de uitleg alsook de afspraken werden volgens planning uitgevoerd
Ben jarenlang in Haaksbergen geweest. zins kort 2024 werkt Monique Dijkman niet weer, zij was meer dan deskundig, maar helaas ze werkt en niet meer. Het nieuwe personeel, kan ik me nier verenigen. zeer stuk en onvriendelijk en ook ondeskundig. Ik was aan nieuwe naar 5 jaar toe. Heb al in me eigen besloten ga niet naar Beter Horen in Haaksbergen toe had geen vertrouwen in. Maar Beter Horen wel vertrouwen in. En heb besloten naar Enschede te gaan, En ben daar vol vertrouwen geholpen. Het verbaasde mijn dat ik meer klanten uit Haaksbergen tegen gekomen. Die hadden de zelfde ervaring dan ik. Geef Beter Horen een tip. Wil je Haaksbergen in ere houden, doe hier wat mee. Haaksbergen heeft wel concurrentie op gebied van gehoortoestellen.
Goed, deskundig en vriendelijk geholpen.
Wel ver uit de buurt, de winkel in het centrum is opgeheven. Minpuntje dus....
De informatie was volledig en ik kreeg alle ruimte om het hoortoestel te proberen, én twee types te vergelijken.
Learn more about other kinds of reviews.