Sinds ca. 25 jaar draag ik gehoorondersteuning. Was weer toe aan nieuwe apparaten. Ben erg goed geholpen bij Beter Horen in Goirle. Alle vragen werden beantwoord en ben ook erg happy met mijn nieuwe g... See more
Location
Switch locationTilburgseweg 74, 5051 AJ Goirle, Noord Brabant, NL
See what reviewers are saying
Het contact was open, duidelijk, nuttig en informatief. Ben goed geholpen en geadviseerd. Los daarvan, de afhandeling via Infomedics was heel onduidelijk, verwarrend en onprofessioneel. Advis... See more
Company replied
Al 30 jaar maak ik gebruik van hoorapparaten.In al die jaren heb ik nog nooit zo’n goede behandeling gekregen zoals nu bij Beter Horen in Goirle.
Company replied
Geachte Heer, op dit moment ben ik verkouden. Dit houdt in dat mijn gehoor nog slechter functioneert. Vooral groepsgesprekken met Roger verlopen moeizaam. Ik heb onlangs ook een aanval van duizelig... See more
Company details
Written by the company
Contact info
Tilburgseweg 74, 5051 AJ, Goirle, Noord Brabant, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

fijne vriendelijke zaak
goede service duidelijk , begrip vol, meedenken , vriendelijk fijn personeel

Reply from Beter Horen - Goirle
Ik heb een heel slecht gehoor maar de…
Ik heb een heel slecht gehoor maar de audicien heeft er alles aan gedaan om toch een beetje te kunnen horen met een hoortoestel.

Ik ben al jaren klant bij Beter Horen
Ik ben al jaren klant bij Beter Horen, ik ben nog nooit zo slecht behandeld! Ik kreeg weer nieuwe hoortoestellen deze zijn op recept aangevraagd door audiologisch centrum. Beter Horen moest de hoortoestellen instellen, dat is dus niet op de juiste wijze gebeurd, waardoor ik beter af was met mijn oude toestellen. De audicien die bijna met pensioen ging zwaaide er met de pet naar en deed zomaar wat, dus het was een en al irritatie. Deze was ineens ziek en er was een invaller, geen goed woord over voor deze jongeman. Irritaties liepen hoog op, loste niets op en was alleen maar bezig met dat ik het contract moest ondertekenen. Niet voor iets wat niet naar behoren werkt. Ik had nog nooit zo’n vreselijke hoortoestellen gehad. Maar ja hij bleef steeds maar aandringen en ik stond op het punt maar te gaan tekenen, maar dacht ben ik gek geworden, ik ga audiologisch centrum maar eens advies vragen. Ik moest meteen bij de audioloog komen daar, die ging uitzoeken of hij de oorzaak kon vinden dat wanneer er bepaalde geluiden waren en vooral met muziek steeds een fade in fade Out geluid was. Niet gevonden dus schreef een nieuw recept uit voor rechter toestel want die veroorzaakte dit steeds. Er werd ook bijgezet als probleem niet opgelost is Phonak erbij halen. Helaas was dat irritante mannetje er nog steeds, die begon u heeft bijzondere hoortoestellen en die heb ik niet zomaar op de plank liggen, ik kan wel uw hoortoestel ter reparatie aanbieden, dan bent u ze drie weken kwijt. We moeten nu toch echt contract ondertekenen. Ik ben er uiteindelijk boos weggegaan omdat de klantvriendelijkheid ver te zoeken was, die gast was alles behalve dat. Beter Horen klantenservice met pijn en moeite te pakken gekregen. Situatie uitgelegd, dus vraag wat wilt u wat wij dan doen. Duh er ligt een recept van audiologisch centrum daaraan voldoen want ik ga niet akkoord met meteen al een kapot toestel te hebben. Overigens had audiologisch centrum aangegeven dat ik moest zeggen dat ze met Phonak contact op moeten nemen, werd ook niet gedaan, steeds maar contract tekenen. Ze vroeg of dat irritante ventje het mij op mocht oplossen, nou nee met hem wil ik niks meer te maken hebben. Zou gezien de kerst en oud en nieuw wel paar dagen gaan duren. De maandag erna kwam er een boze mail van die gast waarin stond dat ik contract moest komen tekenen en anders alles in moest komen leveren. Ik heb gemaild dat het hoofdkantoor op de hoogte is. Na ruim 2 weken dan bericht van zijn collega nog in opleiding die een heel stuk vriendelijker is een mail dat hij de nieuwe toestel binnen had. Ingesteld en ga maar proberen. Deze was minder erg dan de vorige maar ik zei al, als het nou weer niks is, dan zouden jullie misschien contact op kunnen nemen met Phonak. Dat doen we eigenlijk niet, heb het wel voor mijn moeder gedaan. Tja ik heb gelijk audiologisch centrum gebeld. Die hebben alles ingesteld, maar probleem was iets minder maar nog steeds niet opgelost. Ik vertelde dat Beter Horen niets wil doen behalve, je hebt nieuwe en contract onder tekenen over 1 week. Dus mijn audioloog zei ik ga even bellen met Phonak want het zijn weer nieuwe toestellen ken ik ook nog niet, vaak is het een klein dingetje wat verder in het toestel aangepast moet worden en probleem opgelost. Ja hehe eindelijk na maanden chagrijn met Beter Horen gehad te hebben, eindelijk opgelost. Ben ik blij dat ik deze rit wel audiologisch centrum ingeschakeld heb. Als er iets is mag ik daar naartoe komen. Contract ondertekend, maar nog steeds met verkeerde polis en nu gezeik omdat mijn oplader door mijn verzekering gezien zou worden als tweede oplader, dus krijg ik hem niet volledig vergoed, terwijl ik alles 100% vergoed moet krijgen. Terug naar winkel, met de wel vriendelijke man daarover gehad, deze wilde kijken wat hij kon doen, wat denk je komt die andere irritante gozer zich er weer mee bemoeien. Zegt wij hebben geen contract met uw verzekeraar en u heeft helemaal niet de polis die u aangeeft. Nee ik ben mallepietje ik weet niet welke verzekering ik heb, jouw systeem klopt niet! Bovendien is Beter Horen wel in deze een oplichter, want nu snap ik waarom bij hen de opladers meer dan het dubbele kosten dan bij andere verkooppunten. En wederom geen oplossing, dus hoofdkantoor geprobeerd te bellen. Die krijg je niet te pakken het regent daar klachten als ik mijn verzekeraar moet geloven en dat doe ik wel… door 1 fout zinnetje zou ik geen volledige vergoeding krijgen, omdat ze het zien dus als tweede oplader in huis. Ik krijg dus Infomedics gelukkig aan de lijn en die hebben bezwaar ingediend. Beter horen reageert niet, of ik na 10 dagen dan weer contact op wil nemen. Ze mogen van mij die oplader in hun … stoppen, ik koop er zelf wel 1 hou ik nog geld over! Dit is slechts een half verhaal, kun je nagaan hoeveel ellende ik heb gehad! 1 ster is nog teveel!

Reply from Beter Horen - Goirle
Hele duidelijke uitleg , en eerlijk advies
Heel duidelijke uitleg , en eerlijke advies.
Prettig geholpen , ben zeer tevreden met mijn hoortoestellen.

Reply from Beter Horen - Goirle
Ik ben zeer tevreden overde uitleg en…
Ik ben zeer tevreden overde uitleg en de behandeling

Duidelijkheid.

Reply from Beter Horen - Goirle
Openingstijden op website niet correct
Weer zo'n bedrijf dat z'n informatie op de site niet bijwerkt. Winkel zou open moeten zijn volgens de website, daar aangekomen (met de fiets uit Hilvarenbeek) en dan blijkt volgens een briefje op de deur dat de winkel gesloten kan zijn en daadwerkelijk ook is.
Onverrichterzake maar weer naar huis en daar op zoek naar een alternatief...

Geachte Heer Chin.
Geachte Heer, op dit moment ben ik verkouden.
Dit houdt in dat mijn gehoor nog slechter functioneert.
Vooral groepsgesprekken met Roger verlopen moeizaam. Ik heb onlangs ook een aanval van duizeligheid gehad. Ik wil binnenkort weer contact met U op nemen.
M.v.g. Guus Zeebregts.

Fijne behandeling
Fijne behandeling. goede uitleg. afspraken waren op tijd. de vergoedingen waren correct en volgens afspraak.t
Twee keer een afspraak gemaakt bij de…
Twee keer een afspraak gemaakt bij de audicien in Goirle.
Twee keer niet geholpen, de audicien had geen tijd of zin.
Zéér onbeschoft behandeld, zijn vraag wat komen jullie doen!!

Super tevreden
Super tevreden, prima uitleg gehad over hoortoestel en zeer klantvriendelijk. Kan het iedereen aanbevelen.
Gewoon goede uitleg over hoortoestel en wat…
Gewoon goede uitleg over toestel en wat de kosten zouden zijn
Perfect geholpen door Corina van…
Perfect geholpen door Corina van Loon.Neemt alle tijd voor je en geeft vakkundig advies! Ben zeer tevreden!!
alles komt goed
Ik kreeg goede voorlichting en vond het prettig dat ik ook voor een extra controle naar de KNO arts moest.
De medewerker was heel vriendelijk en duidelijk.
Ik ben zeer tevreden hoe alles is gegaan, omdat dit voor mij de eerste keer is dat ik een gehoortoestel heb
gekregen.
Moeilijk om afspraken te verzetten
Moeilijk om afspraken te verzetten, Dit gaat via een centrale meldpunt en die geven het niet altijd door aan de juiste locatie.
heb een kaartje van een persoon van beter horen maar deze persoon neemt bijna nooit op.
De locatie waar ik moet zijn is altijd te druk en er zitten veel mensen in de wachtruimte.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.