Location
Switch locationBinnenweg 165, 2101 JH Heemstede, Noord Holland, NL
See what reviewers are saying
Company replied
Goede voorlichting , fijne sfeer, leuke, goed en vriendelijk personeel
Company replied
Wij zijn zeer tevreden over ontvangst en behulpzaam te zijn over het advies en de werking van de hoor apparaten
Company details
Written by the company
Contact info
Binnenweg 165, 2101 JH, Heemstede, Noord Holland, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Beter Horen - Heemstede
Professioneel te woord gestaan en ook…
Professioneel te woord gestaan en ook zodanig de hoorapparaten geoffreerd.

Vriendelijk en prettig geholpen
Vriendelijk en prettig geholpen.
Kwaliteit van de apparaten beter dan verwacht.

Reply from Beter Horen - Heemstede
Wij zijn zeer tevreden over ontvangst…

Snelle service
Goede service en uitleg
Goede service en uitleg. Geduldige, vriendelijke medewerker. En een goed product: gehoorapparaten.
Beter Horen had ik al ervaring mee in…
Beter Horen had ik al ervaring mee in Amsterdam, en nu voor het eerst in Heemstede: goede hoortoestellen. Mijn audicien in Heemstede ben ik heel blij mee. Hij is vriendelijk, deskundig en is een prettige verkoper (niet opdringerig, luistert naar je wensen).
Zéér klantvriendelijk geholpen
Zéér klantvriendelijk geholpen, diverse keren terug geweest voor het afstellen van de hoortoestellen net zo vaak tot het helemaal naar mijn zin was! 👍top service
Vreselijk geschrokken.
Mij meteen ontvangen en een tijdelijk hoorapparaat gegeven bij mijn plotselinge doofheid.
Ik ben heel tevreden met nieuwe…
Ik ben heel tevreden met nieuwe hoorapparaat en goed verstaan .
De dame die mij hielp was zeer vriendelijk
De dame die mij hielp was zeer vriendelijk, echter 4,5 maand voor gehoorbescherming is wel vrij lang. Helaas ging er 3x wat fout, zou daarna voorrang krijgen. Toen ze eindelijk binnen waren moest ik nog ruim 1 mnd wachten voordat ik ze kon ophalen, was te druk volgens de telefoniste. ophalen was in 1 minuut gebeurd. had dus ook eerder gekund naar mijn weten. Jammer zal ze niet aanraden voor gehoorbescherming.

Reply from Beter Horen - Heemstede
Dit was goede ervaring bij beter horen
Vriendelijk en deskundig geholpen
Op de afgesproken tijd prettig en…
Op de afgesproken tijd prettig en kundig geholpen met uitgebreide uitleg hoe ik met de boortoestellen om moet gaan.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.