Beter Horen - Kampen Reviews 25

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

Oudestraat 12, 8261 CP Kampen, Overijssel, NL

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Behulpzaam was de adviseur (v) zeer zeker op het gebied van advies, afstelling etc. De klantgerichtheid van een vrouwelijke collega is niet om over naar huis te schrijven voor een kleine service vra... See more

Rated 4 out of 5 stars

Ik ben goed geadviseerd over de aanschaf van een nieuw gehoorapparaat door de mevrouw van Beter Horen Kampen, en het gekozen gehoorapparaat bevalt mij goed. Dit geldt ook voor de afwikkeling van de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Je word er zeer goed geholpen met een bak koffie erbij en je mag eerst uitproberen ,en als alles goed is dan pas betalen

Rated 5 out of 5 stars

Ik werd door de medewerkers uitstekend geholpen! Ze nemen de tijd, en is er iets kun je altijd bij hem terecht.

Company details

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

BH in Kampen is mij als klant kwijt

BH in Kampen is mij als klant kwijt. De winkel is bijna nooit open. Moest alleen een dopje vervangen voor binnen in het oor. 1 minuutje werk. Moest een paar uur later maar terugkomen. Specsavers top, geen klant maar gratis het dopje vervangen.

December 17, 2025
Unprompted review

Beste Caro,

Hartelijk dank voor uw review,

Wij begrijpen dat het erg vervelend is, dat de winkel in Kampen vaak gesloten is. Dit heeft er mee te maken, dat we op dit moment zitten met met 2 langdurige zieke collega's. Wij willen u natuurlijk zo goed mogelijk van dienst zijn. En de beste kwaliteit hoor zorg bieden, helaas was dit tijdelijk even niet mogelijk. Wij hebben gelukkig de winkel 1 dag per week weer kunnen heropenen. Maar omdat deze collega dan alleen in de winkel staat, is deze agenda gauw vol. En wordt er verzocht, helaas ook voor kleine zaken een afspraak te maken. Gelukkig gaat per Januari 2026, de winkel weer regulier openen. En hopen wij onze klanten weer te kunnen ontvangen in onze winkel. Wij gaan er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Nogmaals onze excuses
voor het ongemak.

Rated 1 out of 5 stars

aanvullende review

De recente reactie van BH is werkelijk ongehoord. Zoals het een goed opgeleide klachten behandelaar betaamt vertelt hij veel, maar zegt eigenlijk niets. Dus na bijna 21 maanden gesukkeld te hebben met een niet functionerend apparaat lijkt een oplossing nog steeds in het verschiet te liggen. Gebruik inmiddels mijn vorige apparaatje (met batterijen) en voldoet gelukkig. Telefoniste van BH deelde vanmorgen en passant nog even mee, dat filiaal Kampen waarschijnlijk dit jaar niet meer open gaat............

November 29, 2025
Unprompted review

Beste heer van Dooren,

Bedankt voor uw bericht,

Er wordt binnenkort contact met u opgenomen, om te kijken naar een passende oplossing.

Redelijk op tijd

Redelijk op tijd, heldere instructies en ingaan op vragen. Rustig en vriendelijk.

September 23, 2025

Geachte meneer/mevrouw Bosch-Beukema,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Rated 4 out of 5 stars

Behulpzaam was de adviseur (v) zeer…

De klantgerichtheid van een vrouwelijke collega is niet om over naar huis te schrijven voor een kleine service vraag.
Voor verdere uitleg hierover mogen jullie mij bellen op 0621972384.

May 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Er is goed naar mij geluisterd

Er is goed naar mij geluisterd, er was begri voor de problemen die je hebt met doofheid

March 10, 2025

Beste FR,

Bedankt voor uw bericht.

Wat fijn om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen door onze collega in de winkel. Bij ons staat de klant centraal. We nemen dan ook de tijd om elke klant zo goed mogelijk te helpen in zijn/haar behoeften.

Neem gerust contact met ons op voor vragen of als u nog hulp nodig heeft.

Rated 4 out of 5 stars

Ik ben goed geadviseerd over de…

Dit geldt ook voor de afwikkeling van de aanschaf, hoewel niet vergoed door mijn zorgverzekeraar, wel is mij een aantrekkelijke korting op het aanschafbedrag geboden.
Ik durf deze aanbieder aan te bevelen.

May 21, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look