Beter Horen - Veendam Reviews 20

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

Kerkstraat 56, 9641 AV Veendam, Groningen, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

vriendelijk , correct, ruim de tijd genomen voor onderzoek, jammer dat de dame die mij heeft geholpen uit Veendam vertrekt.

Company replied

Rated 2 out of 5 stars

Op vrijdag gesloten! Op zaterdag gesloten! Op 15 april a.s kan ik weer een afspraak maken, ik heb problemen met mijn gehoorapparaten. Zit nu dus een heel weekend zonder gehoor. Ik denk dat ik maar... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben erg goed geholpen, de medewerker van het filiaal in Veendam was vriendelijk en zeer gedetailleerd in het geven van tekst en uitleg. Kortom prima service.

Company details

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

vriendelijk

April 28, 2026

Beste Bert Kraan,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel in Veendam.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor direct contact

Beter Horen.

Prima geholpen in Veendam

Prima geholpen in Veendam

January 6, 2026

Beste meneer Boxem,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Veendam en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Het was rustig en goed

September 23, 2025

Beste meneer/mevrouw Wassing-Wierenga,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Rated 4 out of 5 stars

Geachte meneer Roossien,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Rated 2 out of 5 stars

Op vrijdag gesloten!

Op vrijdag gesloten!
Op zaterdag gesloten!
Ik denk dat ik maar eens naar een andere gehoorspecialist ga, die wel 6 dagen in de week open zijn.

April 12, 2024
Unprompted review

Beste C. Scholte.

Bedankt voor het achterlaten van een review. We hebben geprobeerd om met u contact op te nemen. Dat is echter niet gelukt. We vinden het vervelend om te lezen dat onze service niet naar wens is geweest en zullen uw feedback gebruiken om onze service te verbeteren. Vanaf 1 mei zijn wij in Veendam ook op vrijdag geopend.

ik kan weer horen

ik kan weer horen . de kennis en service is uitstekend. goede uitleg en ben voor de zekerheid na de hoortest eerst langs knoarts gestuurd.ik ben superblij met mijn hoorapparaten . zal zeker Beter Horen aanbevelen bij mijn vrienden en familie

December 8, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Goed

Goed gevoel aan bezoek over gehouden. Serieus en met respect behandeld.

June 19, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look