Company replied
Company replied
Vriendelijke uitleg over de verschillende fietsen en doet dit met Passie, professioneel en meedenkend. Neemt de tijd om de verschillen per merk te laten zien. En een goede service. Kortom een echte do... See more
We werden goed geïnformeerd en geholpen . Mochten rustig terug komen voor nog een ritje. Goed gevoel.
Written by the company
Oosteind, 25, 9331 AE, Norg, Drenthe, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Bike Totaal - Stellingwerf
Banden van onze ebike laten nameten. Waren te zacht. We werden gelijk geholpen en de banden werden op spanning gebracht door de winkelmedewerker. We hadden nog een vraag over onze versnelling en ook hierbij werden we vakkundig voorzien van advies. Top service en vriendelijk personeel dat gelijk voor je klaarstaat.

Reply from Bike Totaal - Stellingwerf
Wat mij enorm hielp bij mijn vervolg keuze was met name de heldere uitleg bij wat ik zoek om zowel in NL als in Oosterijk, waar hellingen stijl kunnen zijn over langere stukken, dat ik met mijn kracht toch goed uit de voeten kan. Samengevat is het mijn jaren ervaring aangaande service, prettig personeel en een goed en eerlijk advies met mogenlijheid de obties te proberen.
Ik wordt daar altijd vriendelijk en zeer kundig geholpen
Uitstekend vakwerk en keurig afgeleverd door deskundig en vriendelijk personeel.
Dit bedrijf beveel ik aan.
Ze zorgen dat je onbezorgd weer heerlijk kunt genieten van de nieuwe Cube fiets.
Dank je wel team Bike Totaal
De medewerkers namen alle tijd, konden in alle rust een proefrit maken, en hoefden eigenlijk niets te vragen. Zeer behulpzaam en aan te bevelen.
Fantastisch geïnformeerd en geholpen. Deze zaak is een aanrader. Alle tijd voor ons en de mogelijk om de fiets te proberen.
snel en deskundig mijn fiets een beurt gegeven incl, nw achterband
Zelfs mijn fiets was schoongeblazen. Super fijn! Hij fietst weer lichter en ik kan weer langer op 1 oplading.
Stellingwerf, bedankt!
Misschien 1 puntje (en wel begrijpelijk, maar toch jammer). De fiets moet 1 dag weg. Er valt geen tijd af te spreken.
Goede afspraak gemaakt en fiets netjes en gerepareerd weer terug.
Super Stellingwerf
Prima geholpen. Eerlijke en duidelijke uitleg. Veel fietsen mogen proberen om zo goed goed mogelijk te kunnen vergelijken.
Learn more about other kinds of reviews.