Cafeamalie Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

God tjenerservice

God tjenerservice
Rigtig godt mad og billigt prisleje
Indretningen gjorde mig godt tilpas , det gav en rolig stemning .
Porcelænet gav personlighed istedet for altid hvide tallerkener så stenstel . Alt i alt 5 stjerner i er fantastiske og rummer mange 😀

August 11, 2025
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Vi bestiller bord onsdag d

Vi bestiller bord onsdag d. 4-12-24, men da vi og vores gæster ankommer til restauranten kl. 12.00 er der ingen reservering i jeres system, heldigvis er der ledige borde, så dette er intet problem, vi finder hurtigt ud af hvad vi hver især skal have at spise, men der går ca. 45 minutter inden nogen kom for at tage imod vores bestillinger

Den mad der skal serveres ved bordet bliver serveret sammen med de bestilte drikkevarer, her viser det sig at de øl der bliver serveret er flade, disse bliver dog efter lidt ventetid ombyttet til nye, 2 af vores gæster har dog valgt buffet, her viser det sig at flere af retterne er kolde, dog er maden der bliver serveret som den skal være, efter at have spist hoved måltidet sidder vi længe og venter på om bordet ikke bliver ryddet af noget af jeres personale, dette sker dog ikke, en har travlt med at tale i telefon, en anden sidder og spiser, mens den sidste arbejder oppe bag disken, til sidst bliver det for meget for os og en af vores gæster begynder at bære service ned til disken i forbindelse med køkkenet, bordet bliver først ryddet da personalet bliver bedt om dette, vi har siddet med tomme tallerkner i næsten en time, inden dette sker!
På intet tidspunkt kommer personalet og spørger om vi kunne have interesse i dessert, eller om vi ønskede mere at drikke!
Dette er ikke hvad vi normalt oplever hos jer, men dagens oplevelse var en kæmpe skuffelse, hvilket så indebar at vi valgte at købe vores dessert og varme drikke andet steds i Thisted!

Mvh.
Lars Chr. Andersen

December 7, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Vi ventede og ventede

Vi ventede og ventede.
Vi ankom lidt efter klokken 13 og fik anvist et bord.
Derefter gik der 20-30 minutter, før vi fik lov at bestille, skønt vi længe havde siddet med lukkede menukort.
Derefter gik der over en halv time, før vores brunch-tallerkner kom. Da havde vi forlængst drukket kaffen. Tjeneren kom efter lang tid og bød os en kop kaffe mere - og undskyldte den lange ventetid. Der var kun én i køkkenet, fordi den anden var gået til læge med sit barn.
Andre, der var kommet længe efter os, havde da for længst fået deres mad.
Da maden omsider kom, var det udmærket.

June 11, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Utrolig uhøflig tjener

Utrolig uhøflig tjener.
Havde bestilt bord til kl 20, kunne ikke før pga arbejde. Da vi kom var det første han sagde, det har vores kok også ventet på halvanden time. Jeg spurgte, jamen har i ikke åben til kl 23 ? Jo, men vores kok får fri, når der ikke er mere til ham. Tjeneren var meget utålmodig og havde næsten ikke tid at vente på vi fik os sat ved bordet. Da vi betalte ca kl 21, stod kokken også ved disken. Tjeneren sagde, det eneste vi ventede på var om i skulle have dessert, før vi kunne sende kokken hjem. Følte os da godt nok i vejen...

March 7, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Min forlovede og jeg har her til aften…

Min forlovede og jeg har her til aften Torsdag den 18-08-2022 været Hanstholm og skal overnatte og skulle finde noget aftensmad, så vi googlede og fandt Café og Restaurant Amalie i Thisted og tog en tur herned, og vi har aldrig i vores liv oplevet så god mad, så god service og så hyggeligt et sted. Deres Kør menuer med flere slags kød var stegt til perfektion og vi er nu total prop mætte. Det er hver en eneste krone hver! Det er mig en gåde hvorfor dette koncept ikke findes i Øst (Sjælland) Tak og på gensyn næste gang vi kommer i området!

August 18, 2022
Advertisement

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look